Mrb kızlar lazer Epilasyona güneş lekelerim için gittim. Bana ışık (enzim) peeling uyguladı. Lekelerimin 40 günde geçeceğini söyledi ve kesin konuştu. 3.500 TL ödedim. Devam kremlerini de verdi. Kremler 3 haftada bitti. Kremlerin bittiğini söyledim. Yenisini gönderirim ama parasıyla dedi. Tedavi henüz bitmeden kremler bitti yani. Eşim bu krem setinin ucretini araştırdı ve oğrendik ki 1000 TL imiş. Bana 3500 TL karşılığında uyguladı ve ben bunu sonradan öğrendim. Yani maliyet = 1000 TL, uygulama 15 dakika, kazanç 3500 TL. Ayten hanımı aradık biz öyle anlaştık başta araştırma yapsaydınız şeklinde cevap verdi. Bu kadar para aldı Devam kremini Ücretsiz temin etmesini istedik ama yapmadı. Sonra kremleri bi şekilde temin ettim. Temin ettiğimi söyledim kendisine. Kremleri benden almadığın için sorumluluk kabul etmiyorum dedi. Tedavi etmeden önce çok ilgiliydi. Sürekli WhatsApp dan konuşuyoruz falan. 40 gun sonra lekelerin geçmediğini söyledim ve beni WhatsApp dan faceden instagram dan engelledi beni. İnsanların duygularını ve mecburiyetini kullanarak fazla para kazanma derdinde resmen. Onlara kesinlikle hakkımı helal etmiyorum. Kimseyede tavsiye etmiyorum kesinlikle gitmeyin. Benim gibi kandırılmayın diye paylaşmak istedim.
Son düzenleyen: Moderatör: