• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinbaşı ve Gelin Tacı İstanbul/Avcılar da önereileceğiniz kuaför var mı?çok acil kızlar düğüne çok az kaldı

breezep

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2010
244
0
96
İstanbul
herkeseee merhabaa,

düğünüme 23 gün kaldıı ve ben de stress hat safhadaaa delikafadulden delikafadulden

avcılarda bana önerebileceğiniz gerçekten çok iyi topuz ve çok iyi makyaj yapabilecek bir kuaför öneriniz var mıı??

çok acil yardımlarınızı rica ediyorummmm senağlama

cnm avcılarda platin var çok iyi bir kuaför .....
avcıların ilk kuaförlerindenmiş çok tecrübeliler gerçekten...

benim ablamında gelin saçı orada yapıldı. arkadaşımında gelin saçını felan onlar yaptı çok tercih edilen bir kuaför :)))
bende orada yaptırmıştım ablamın düğününde nişanındada orada yaptırmıştım...
çok ilgileniyolar yaaa ....

randevuyla git mutlaka sırf seninle ilgileniyolar saçınmış makyajınmış öyle yaniii ......

postane durağını bilirsin .. postane sokağının hemen karşısındaki sokak ....

mutluluklar dilerimmm a.s.

umarım yardımcı olabilmişimdir kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
Ben de Avcılar'a gelin gidebilirim, aklımda bulunsun bu kaydirigubbakcemile3

Canım bu arada Allah mesut etsin... opuyorumnanaktan

cnm avcılarda platin var çok iyi bir kuaför .....
avcıların ilk kuaförlerindenmiş çok tecrübeliler gerçekten...

benim ablamında gelin saçı orada yapıldı. arkadaşımında gelin saçını felan onlar yaptı çok tercih edilen bir kuaför :)))
bende orada yaptırmıştım ablamın düğününde nişanındada orada yaptırmıştım...
çok ilgileniyolar yaaa ....

randevuyla git mutlaka sırf seninle ilgileniyolar saçınmış makyajınmış öyle yaniii ......

postane durağını bilirsin .. postane sokağının hemen karşısındaki sokak ....

mutluluklar dilerimmm a.s.

umarım yardımcı olabilmişimdir kaydirigubbakcemile5

çok teşekkür ederimmm canımm gerçekten çok önemliydiii bu fikirler benim içinnn :)) hemen bugün ya da en geç yarın platine bi uğrayıp detaylı bi konuşma yapacağımm bakalım fiyat konusunda ne diyecekler :umursamaz:

Ben de Avcılar'a gelin gidebilirim, aklımda bulunsun bu kaydirigubbakcemile3

Canım bu arada Allah mesut etsin... opuyorumnanaktan

çok teşekkür ederimmm canımmm, umarımm hepimizzz çok çok mutlu oluruzzzz opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

çok teşekkür ederimmm canımm gerçekten çok önemliydiii bu fikirler benim içinnn :)) hemen bugün ya da en geç yarın platine bi uğrayıp detaylı bi konuşma yapacağımm bakalım fiyat konusunda ne diyecekler :umursamaz:

cnm fazla değil yaa biz hepsine birden 250 civarı verdik sanırım ama tam emin değilim....
sen konuşursun zaten :))

fazla uçuk fiyatı yok yaniii ....

iyi biyer ama :))

Canım avcılar parsellerde espina kuaför var mükemmel yapıo herşei ablamda orda yaptrdııı istersen git bi sor bende avcılarda oturuyorum :)

Back