27.01 Popüler Üye Kayıtlı Üye 11 Mayıs 2009 3.730 5.503 22 Mayıs 2015 Konu Sahibi okypete #21 Sephoraa .!.: yok olamam, benim liseden beri kullandığım favori parfümüm piyasadan kalktı sanırım 3-5 yıldır bulamıyorum. Ama onun yerini dolduran tek bir parfümüm var. Muhafazakarlıktan kurtulmak lazım cicim, çok banaliz. Genişletmek için tıkla... Tabularımızı yıkalım , izmirli..
Sephoraa .!.: yok olamam, benim liseden beri kullandığım favori parfümüm piyasadan kalktı sanırım 3-5 yıldır bulamıyorum. Ama onun yerini dolduran tek bir parfümüm var. Muhafazakarlıktan kurtulmak lazım cicim, çok banaliz. Genişletmek için tıkla... Tabularımızı yıkalım , izmirli..
Mune Nirvana Yönetici Super Moderator 12 Temmuz 2006 55.858 214.690 52 22 Mayıs 2015 Konu Sahibi okypete #22 Bu topikte fakir ve fasfakirler yorum yapamaz Hem fakir hem geyikçisiniz
Mavi Terlik Güzel günler göreceğiz ... Kayıtlı Üye 12 Ocak 2015 1.623 2.207 22 Mayıs 2015 Konu Sahibi okypete #23 Mune .!.: Bu topikte fakir ve fasfakirler yorum yapamaz Hem fakir hem geyikçisiniz Genişletmek için tıkla... Bu topiklerdeki muhabbet geyikten sayılıyo mu acep
Mune .!.: Bu topikte fakir ve fasfakirler yorum yapamaz Hem fakir hem geyikçisiniz Genişletmek için tıkla... Bu topiklerdeki muhabbet geyikten sayılıyo mu acep
Mune Nirvana Yönetici Super Moderator 12 Temmuz 2006 55.858 214.690 52 22 Mayıs 2015 Konu Sahibi okypete #24 Mavi Terlik .!.: Bu topiklerdeki muhabbet geyikten sayılıyo mu acep Genişletmek için tıkla... Konu parfüme dönmüş, araba muhabbeti yapın, range'lerinizden, porsche'larınızdan bahsedin o zaman birşey olmaz
Mavi Terlik .!.: Bu topiklerdeki muhabbet geyikten sayılıyo mu acep Genişletmek için tıkla... Konu parfüme dönmüş, araba muhabbeti yapın, range'lerinizden, porsche'larınızdan bahsedin o zaman birşey olmaz
Mavi Terlik Güzel günler göreceğiz ... Kayıtlı Üye 12 Ocak 2015 1.623 2.207 22 Mayıs 2015 Konu Sahibi okypete #25 Mune .!.: Konu parfüme dönmüş, araba muhabbeti yapın, range'lerinizden, porsche'larınızdan bahsedin o zaman birşey olmaz Genişletmek için tıkla... Bütün mal varlığım cebimdeki telefonum ve kitaplarım O zaman ben başka konuya gidiyim
Mune .!.: Konu parfüme dönmüş, araba muhabbeti yapın, range'lerinizden, porsche'larınızdan bahsedin o zaman birşey olmaz Genişletmek için tıkla... Bütün mal varlığım cebimdeki telefonum ve kitaplarım O zaman ben başka konuya gidiyim
VEdeBU Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 12 Ocak 2015 6.013 10.920 22 Mayıs 2015 Konu Sahibi okypete #26 çok zengin bile olsan ortalama yaşayacaksın arkadaş lüks hayat doyumsuzluk getirir