• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul ataşehir'i bilenler yardım lütfen !!

Teacher-ya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2012
139
56
98
Mrhba kizlar istanbul ataşehir de bir kac gunluk isim war yalnz atasehre daha dogrusu istanbul anadolu yakasna daha once hic gitmedm bilmiyorm il disndan gelicem. Ataşehir de bir bayanin rahatlikla kalacagi bir yer ariyorm guvenilr bir yer tek kalacagm icin guvenlik son derece onemli. Simdi yorumlarnzi bekliyorm Ataşehir de bir bayan olarak tek basima nerde kalablrim hangi otel bayan icin kesinlikle guvenlr olur yada otel deil de bildgnz guvenli bir yer ?? Ayrca da bilenler lutfen aydnlatsin sabiha gokcenden nasl gelirm ataşehir e ?

Havataşa biniyorsun Ataşehirde en yakın yerde indirecektir. Ataşehir oldukça pahalı bir semt, oteller lükstür benim bildiğim tavsiye edebileceğim yok malesef. internetten bak istersen. Burda Ataşehirde oturan varsa elbet yardımcı olabilir.

Sabiha gökçenden havataşlarla gelebilirsin. Sanırım kadıköye getiriyodu. Kadıköye gelirsen metroyla kozyatağına gelirsin orası ataşehire de yakın. Ben de çok iyi bilmiyorum ama evet ataşehir lüks bir semt. Pahalı olacaktır konaklaman. Ben şerifalide oturuyorum. Ataşehire arabayla 4 5 dk mesafede. Trivagodan bakabilirsin otel oda vs.

Tskkr ederm canlarm ewet biraz arastrma yaptm otellere baktm konaklama yeme icme ucretm karsilanacak o yuzden benm icin fark etmiyo neresi olursa tek dikkat ettigm sey guvenli olmasi ve sanirm bu konuda en ii yer 5 yildzli otel olcaktr :110:

Back
X