• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

istanbul ataşehir ve çevresi temizliğe gidilir aile yanı tercihimdir mail atınız

sengul2013

Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2013
5
0
6
İstanbul
İçerenköy de oturuyorum bana yakın olan semtler olursa sevinirim.
bi kaç kez aile yanında çalıştım referans var temizlik konusunda titizim
2 Çocuğm var eşimle kiradayız aile yanı tercih edebilirim
detaylı bilgi için görüşmek için telefon numarası mail atınız
hak_sen@hotmail.com

Hanımefendi merhaba,

Yapılacak iş hafta içi her gün 14:00 'te gelip genel olarak yerlerin süpürülüp silinmesi tuvalet temizliği ve kirlenen ayna varsa onun temizliği olacak.Özellikle ilk hafta çok detaylı bir temizlik istiyoruz.Sonrasında her gün gelineceği için zaten gelen kişi onu planlayıp kolay bir şekilde tamamlayacaktır.Günlük olarak yapacağı iş bu..Sonrasında gidecek.Cumartesi günleri ise 10:30 gibi gelip temizliği yapıp gidecek aynı şekilde.Camların temizliğini de kirlendiği süreye bağlı olarak düzenli bir şekilde silecek.Ama bu tabii her gün olmayacak.
Temizlik için gelinecek yer bir dans stüdyosu.Çalışma ortamı genel anlamda pis bir ortam değil ancak derslerden sonra elbette kirleniyor ve günlük olarak güzelce temizlenmesi gerekiyor.

Gelecek kişiye aylık olarak para ve yol ücreti vereceğim.Stüdyomuz Ataşehir'de Ata Blokları'nda.Görüşmek isterseniz cevap yazabilirsiniz.

Merhaba,

Ev işlerine 3 ya da 4 yarım gün yardımcı bayan arıyorum.
evimiz göztepe istasyon caddesine/bağdat caddesine yakın,
benim kendi işim esnek saatlerde çalışıyorum,evde annem ve de 2,5 yaşındaki oğlum var,
güvenilir bir aileyiz, güvenilir dürüst referans verebilecek birini arıyoruz.

iletişim bilgilerinizi yazarsanız, dönüş yaparım.

İçerenköy de oturuyorum bana yakın olan semtler olursa sevinirim.
bi kaç kez aile yanında çalıştım referans var temizlik konusunda titizim
2 Çocuğm var eşimle kiradayız aile yanı tercih edebilirim
detaylı bilgi için görüşmek için telefon numarası mail atınız
hak_sen@hotmail.com

Merhaba küçükbakkalköyde evim 2 oda 1 salon mutfağım filanda küçük 1 odam boş kullanmıyorum. Ücret ne kadar olur?

Back