Olur mu öyle şey ben aylar boyu internetten yorum aramıştım fakat bulamamıştım.Elimden geldiğince cevaplarım,sorabilirsiniz :)
Allah herkesin kalbine göre versin :) zaten evlendikten sonra aman her şeyin canı cehenneme oh iyi ki de evlenmişim dediğimiz için bunları pek düşünmedik :) Ama insan düşündükçe üzülüyor.Dediğim gibi insan hayatında bir kere olan şeyler bunlar.
Şimdi nikah memurunun saati bir tek 2.30 a uygundu.Mecbur kaldık.Atapark'a 1 ay önceden söyledik bize sıkıntı yok biz sizi çıkartırız düğün nikah olmuş gibi başlar sonra memur gelir nikah kıyılır devam eder kafanıza takmayın böyle şeyleri siz nasıl isterseniz vs gibi rahatlatıcı cümlelerle bizi uğurladılar.Memur gelene kadar personeller çıkmamıza izin vermedi o gün zaten o kadar heycanlıyız ki biz de ailelerimiz de hiçbirimizin aklına itiraz edip ya niye duruyoruz çıkalım demek gelmedi.(Bu arada benim düğünüm gündüz oldu yani saat 13 ile 17 arası.)
Fiyat olarak 6.000 e anlaştık.800 de videocuydu.800 ü sonradan gidip fotoğraf ve videonun rezaletine mütakiben geri aldık.
Seyir bahçesinin oynama pisti bize küçük geldi,Eşim Trabzonlu olduğu için horon oynadılar geniş bi pist istedik :) Seyir yapay çimdi,kır bahçesi gerçek çim.Ve gerçekten manzarası harika :)
Tüm samimiyetimle söylüyorum,güzel mekan ama siz siz olun tüm kontrolü elinize almadan sakın bir şeylere girişmeyin hele gelin ve damat yerine sırf para kazanmak için garsonları ve misafirleri çeken bir videocuyu asla kabul etmeyin.
Biz 2 katı ücret ödeyerek kendi videocumuzu getircektik,oranın videocusu asla getiremezsiniz ben kira ödüyorum dedi.Düğün yeri de madem getiriyosun o zaman benim kiramı ödicek dedi.E böyle bişiyi hangi fotoğrafçı kabul eder.Zorla kabul ettik anlayacağınız.Çıkar yol bırakmadılar.