İstanbul Ataparkta Düğün Yapan?

uraniartemis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2015
4
1
30
Merhaba Hanımlar;
Ben aranızda yeniyim bu arada hem tanışmış hem de derdime çare bulurum belki.
İsmim Meltem. Düğünüm olacak yakında düğün yeri aramaktayım.
Avcılar Atapark hoşuma gidiyor.
Orada düğün yapan veya yapacak olan varmı görüşlerinizi alabilir miyim?
Birde fiyat olarak ne kadara anlaştınız? Hangi sene?
(eğer başka avrupa yakasında kır düğünü mekanı fikri vermek isterseniz onlarıda konuşabiliriz)
Şimdiden teşekkürler :)

merhaba,
öncelikle hayırlı olsun ben geçen ağustos ayında ataparkın köy bahçesinde yaptı düğünümü 10.500tl ye menü kokteyl 3 tü sanırım şimdi tam hatırlayamadım ama kokteyl menülerinden..
300 kişilik bu arada.

baya bi fiyat çıkmış yalnız bende görüştüm orayla bu konuyu açtıktan sonra kişi başı 24 tl kokteyl fiyatı verdi 7200 tlye geliyor 300 kişi. Acaba bu fiyat üzerine başka eklemelerde mi yaptırdınız?

Merhaba,Öncelikle hayırlı olsun.26.04.2015'te düğünüm kır bahçesinde gerçekleşti.Mekan olarak gerçekten çok güzel bir yer.Fiyatlarla kıyaslanırsa İstanbul'da hem deniz hem yeşillik bu fiyata çok zor olduğu için bizim seçimimiz bu yönde oldu.Baştan beri bize sürekli söylenen şey rahat olun sakin olun bize bırakın panik yapmayın sözleriydi.Nasıl takmayalım.İnsan hayatında bir kez evleniyor.Evet birçok isteğimizi karşıladılar seyir bahçesindeydik kır bahç

Merhaba,Öncelikle hayırlı olsun.26.04.2015'te düğünüm kır bahçesinde gerçekleşti.Mekan olarak gerçekten çok güzel bir yer.Fiyatlarla kıyaslanırsa İstanbul'da hem deniz hem yeşillik bu fiyata çok zor olduğu için bizim seçimimiz bu yönde oldu.Baştan beri bize sürekli söylenen şey rahat olun sakin olun bize bırakın panik yapmayın sözleriydi.Nasıl takmayalım.İnsan hayatında bir kez evleniyor.Evet birçok isteğimizi karşıladılar seyir bahçesindeydik son dk istedik diye kır bahçesine aldılar.Bu konuda Allah razı olsun.Ama düğünüm nikah memurunun 2.30'ta geleceğinden haberleri olmasına rağmen 1.5 saat geç başlatıldı.1.5 saat de takı töreni sürdü. Düğünümde toplam 4 şarkı çalındı ve bitti.Zaten bir tanesi benim dans müziğimdi.Ben düğünümde deli gibi eğlenmenin hayaliyle aylarca beklemişken düğünümde sadece 1 müzikte oynadım.Elemanlar sürekli damatı bahşiş konusunda sıkıştırıp zor durumda bıraktı.Allahtan eşimin abisi devreye girdi.Hele videocusunu söylemiyorum bile.Video kalitesi 1980'leri andırıyor.Karıncalı montaj berbat.Güya en kaliteli kameraydı.Fotoğraflarda sırf satmak için gelin ve damatı çekmeyip hep misafirleri çekmiş hatta garsonları bile çekmiş.Yaklaşık 450 fotodan eşimle bulunduğumuz kareler 15 pozdu.Videomu hala ağlaya ağlaya izliyorum.Dans ederken çektiği fotolarda rastgele deklanşöre basmış bize bakın bile demedi.Bir tane düzgün pozumuz yok.Volkan şov olcak dediler çıkarken olmadı.Tesis yönetimine bir şey diyemem güleryüzlüler pastası enfes.Ama her şeyi kontrol altına almadan sakın adım atmayın derim. Biz güvendik,hüsrana uğradık.İbrahim bey var tesiste elinden geldiğince yardımcı oluyor,ama malesef güvence verdiği konuların arkasında durmuyor.Sevgiler.

Videocuyu kendiniz getirirseniz mekanı gerçekten değerlendirin derim ben. Videocu 'By Yekta' Bahri Özcan adı altında profesyonel olmayan bir firma.

Baya bi sorunlu geçmiş düğününüz allah umarım bundan sonra kalbinize göre verir...
Düşünüyoruz fakat geç neden başladı? Yada bitirmek istediklerinde deseydiniz keşke bizi bu kadar beklettiniz biz 4 oyun için tutmadık burayı diye... Üzüldüm sizin için.
Peki fiyat ne kadara anlaştınız sakıncası yoksa
Birde bende seyir bahçesi istiyorum da kır bahçesine neden çevirdiniz kusura bakmayın çok sordum :) :)

Olur mu öyle şey ben aylar boyu internetten yorum aramıştım fakat bulamamıştım.Elimden geldiğince cevaplarım,sorabilirsiniz :)
Allah herkesin kalbine göre versin :) zaten evlendikten sonra aman her şeyin canı cehenneme oh iyi ki de evlenmişim dediğimiz için bunları pek düşünmedik :) Ama insan düşündükçe üzülüyor.Dediğim gibi insan hayatında bir kere olan şeyler bunlar.
Şimdi nikah memurunun saati bir tek 2.30 a uygundu.Mecbur kaldık.Atapark'a 1 ay önceden söyledik bize sıkıntı yok biz sizi çıkartırız düğün nikah olmuş gibi başlar sonra memur gelir nikah kıyılır devam eder kafanıza takmayın böyle şeyleri siz nasıl isterseniz vs gibi rahatlatıcı cümlelerle bizi uğurladılar.Memur gelene kadar personeller çıkmamıza izin vermedi o gün zaten o kadar heycanlıyız ki biz de ailelerimiz de hiçbirimizin aklına itiraz edip ya niye duruyoruz çıkalım demek gelmedi.(Bu arada benim düğünüm gündüz oldu yani saat 13 ile 17 arası.)
Fiyat olarak 6.000 e anlaştık.800 de videocuydu.800 ü sonradan gidip fotoğraf ve videonun rezaletine mütakiben geri aldık.
Seyir bahçesinin oynama pisti bize küçük geldi,Eşim Trabzonlu olduğu için horon oynadılar geniş bi pist istedik :) Seyir yapay çimdi,kır bahçesi gerçek çim.Ve gerçekten manzarası harika :)
Tüm samimiyetimle söylüyorum,güzel mekan ama siz siz olun tüm kontrolü elinize almadan sakın bir şeylere girişmeyin hele gelin ve damat yerine sırf para kazanmak için garsonları ve misafirleri çeken bir videocuyu asla kabul etmeyin.
Biz 2 katı ücret ödeyerek kendi videocumuzu getircektik,oranın videocusu asla getiremezsiniz ben kira ödüyorum dedi.Düğün yeri de madem getiriyosun o zaman benim kiramı ödicek dedi.E böyle bişiyi hangi fotoğrafçı kabul eder.Zorla kabul ettik anlayacağınız.Çıkar yol bırakmadılar.

düğün de saat 19'da tekrar düğün olduğu için otomatik olarak uzatılmadı.Saat 17 olur olmaz her şeyi kapattılar.Konuklara güle güle bile gelin damata mutluluklar bile denmedi.Çiçeğimi atarken müzik bile çalınmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…