• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Istanbul asilama oneriniz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

maydanooz

Guru
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2012
411
110
303
Merhabalar

Istanbulda yasiyorum bicok yerde asilama ve tup bebek var ama nasil guvenecegim bilmiyorum :( hepsi ayri fiyat veriyo.

Bizim sorunumuz esimde sperm sayisi az hareketlilik yok morfolojide de sorun var. iki ay once sperm sayisi 6milyondu bugun 1.5 milyon cikti şok olduk. Dr a gosteremedim henuz. Ama klomen kullandik e vit. Multivitamin kullandik pekmezler vs yedik etkisi olmamis anlasilan. Artik mecburen tup bebek yada asilamayi dusunmek zorundayiz. Ilacla hallederiz deneyelim diyorduk ama olmadi.

Maddiyatta zorluyor tabiki suan ben calismiyorum. O yuzden sizden oneri rica ediyorum uygun fiyatli asilama yaptirabilecegimiz guvenilir bi yer...? olumlu sonuc almislar var mi aranizda? Kime gittiniz ne kadar odediniz ?

Devlette yaptiran var mi ? Kac ay sonraya gun verdiler ? Hangi hastane hangi dr onerirsiniz ?

Cok ihtiyacim var lutfen

Sevgiler

Merhabalar

Istanbulda yasiyorum bicok yerde asilama ve tup bebek var ama nasil guvenecegim bilmiyorum :KK43: hepsi ayri fiyat veriyo.

Bizim sorunumuz esimde sperm sayisi az hareketlilik yok morfolojide de sorun var. iki ay once sperm sayisi 6milyondu bugun 1.5 milyon cikti şok olduk. Dr a gosteremedim henuz. Ama klomen kullandik e vit. Multivitamin kullandik pekmezler vs yedik etkisi olmamis anlasilan. Artik mecburen tup bebek yada asilamayi dusunmek zorundayiz. Ilacla hallederiz deneyelim diyorduk ama olmadi.

Maddiyatta zorluyor tabiki suan ben calismiyorum. O yuzden sizden oneri rica ediyorum uygun fiyatli asilama yaptirabilecegimiz guvenilir bi yer...? olumlu sonuc almislar var mi aranizda? Kime gittiniz ne kadar odediniz ?

Devlette yaptiran var mi ? Kac ay sonraya gun verdiler ? Hangi hastane hangi dr onerirsiniz ?

Cok ihtiyacim var lutfen

Sevgiler

MERHABA ARKADAŞIM ÖNCELİKLE BOLCA SABIR VE RAHAT KAFAYA İHTİYACIN VAR
BENİM DE EŞİMDE HIZ VE SAYI PROBLEMİ VAR MAALESEF
SONUCUN BİR ANDA DÜŞME SEBEBİ CİNSEL PERHİZ GÜNÜ İLE İLGİLİ OLABİLİR 3 GÜN PERHİZDEN SONRA TESTİ VERMESİ GEREKİYOR EĞER DAHA UZUN SÜRE SONRA VERİRSE TEST YANILTA BİLİYOR
UMARIM TEZ ZAMANDA PROBLEM ÇÖZÜLÜR VE BEBİŞİN KUCAĞINDA OLUR
BANADA DOKTORUM AŞILAMA YAPALIM DEDİ ŞUAN BEKLEMDEYİM BAYRAM VAR BAYRAM SONRASI EŞİMİN KARDEŞİ ASKERDEN GELECEK TELAŞ İÇERİSİNDE OLACAĞIZ HEMEN ARKASINDAN KUZENİMİN DÜĞÜNÜ VAR BAŞKA ŞEHİRDE BU OLAYLARI ATLATIP BAŞLAYACAĞIM EYLÜL SONU GİBİ MUHTEMELEN
AMA BEN ÖN ARAŞTIRMA YAPTIM . İSTANBUL AVRUPA YAKASINDA GİDEBİLECEĞİM HASTAHENELERDEN FİYAT ALDIM SENİNLE PAYLAŞAYIM

MEDİCAL PARK BAHÇELİEVLER 1700(+500 TL İLAÇ TUTAR DENİLDİ)
ACİBADEM KÜÇÜKÇEKMECE TARAFINDAKİ 2717 TL +İLAÇ PARASI
MEDİCANA BAHÇELİEVLER 1800+800 İLAÇ TUTAR DEDİ
OTA&JİNEMED ŞİŞLİ TARAFINDA 1800+İLAÇ PARASI
BİRUNİ 1500+İLAÇ
İSTANBUL TÜP BEBEK MERKZ. 1800+800 İLAÇ TUTAR DEDİ
HİZMET HASTANESİ BAHÇELİEVLER 950+ İLAÇ PARASI
EN KÖTÜ İHTİMALLE 1500-2000 TL AŞILAMA ÜCRETİ DEVLETTE YAPIYOR AMA ÜCRETLİMİ ÜCRETSİZMİ HANGİ ŞARTLARI İSTİYOR BİLMİYORUM

Şuan biz aynı şekilde yumurtlama günlerini takip ediyoruz eşim maalesef kür mür anlamıyor bi gün yese ertesi gün yemiyor eylül ayına kadar olmaz ise iyi bir doktora 1 defa aşılama yaptıracağım şansımı deneyeceğim eğer sonuç negatif olursa direk olarak tüp bebek için hazırlanacağım doktorum aşılamayı 3 kere dene dedi en kötü 2000 lira e tabi bu sadece hastaneye vereceğim bunu git geli o su busu 2500 ü de geçecek 3 kere yaptırsam 7.500 yapar 1 defa yapıp hemen tüp bebeğe geçeceğim aşılama maalesef aşırı etkili bir yöntem değil tüp bebek daha fazla güven veriyor umarım hiç birine gerek olmadan Rabbim bize süpriz yapar :emir_bebek::KK200:

Merhabalar

Istanbulda yasiyorum bicok yerde asilama ve tup bebek var ama nasil guvenecegim bilmiyorum :KK43: hepsi ayri fiyat veriyo.

Cok ihtiyacim var lutfen

Sevgiler

merhaba arkadasim,

nasilsin? tedaviye basladinmi aceba? istanbulda yasamadigim icin önerecegim bir doktor malesef yok. asilama 10 milyon altina yapilmiyor diye biliyorum. ama yinede sen bir doktora sor ve arastir bu konuyu. bende asilama oldum. 1.asilamam malesef tutmadi, ertesi ay hemen 2.asilamayi yaptirdik ve cok sükür olumlu cvp verdi. allahtan ümit kesilmez, biran önce tedavine basla ve bol dua et. asilama ücretim benim 1200 Tl + ilac veya igne ücreti.

Back