• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul Arnavutköye yakın en iyi kadın doğum dr

Arnavutkoye bıraz uzak ama dr mehtap şentürk cıcek bahcelıevler tavsıye ederım ben ınfertılıte ıcın gıdıyorum yenı başladım ınsallah guzel sonuçlar alıırım

Devlet hastanesi Hüseyin dayan iyi. Ben devlette Yücel beye ameliyat oldum

Dış gebelik geçiriyormuşum bilmiyordum, zehirlenme zannetmiştim Yücel doktor nöbetçi imiş. Sayesinde kurtuldum. Zamanında ameliyat etmese ölebilirmişim. Yani beğenmezsin normalde arnavutköy iyi değil diye ben de aynı düşüncede idim. Ama acil ameliyata girdim, gayet güzel ameliyatımı yapmış. Sonrasında 6 gün yattım, her gün 2 kere gelip muane etti. Birebir ilgilendi. Bilmiyorum bana öyle denk geldi yani.

Dış gebelik geçiriyormuşum bilmiyordum, zehirlenme zannetmiştim Yücel doktor nöbetçi imiş. Sayesinde kurtuldum. Zamanında ameliyat etmese ölebilirmişim. Yani beğenmezsin normalde arnavutköy iyi değil diye ben de aynı düşüncede idim. Ama acil ameliyata girdim, gayet güzel ameliyatımı yapmış. Sonrasında 6 gün yattım, her gün 2 kere gelip muane etti. Birebir ilgilendi. Bilmiyorum bana öyle denk geldi yani.
Çok geçmiş olsun

Back