İstanbul Anadolu Yakası'nda YDS kurs önerileri

CSTR

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2014
129
50
Evet ablalarım başlığımda da açıkladığım gibi YDS kursu önerilerinizi alabilir miyim ? İngilizce seviyem intermadiate ve yüksek lisans için min. 65 almam gerekiyor. Kadıköy ve yakınları olabilirse süper olur :)

Yds icin ben size Istanbul Lisan Merkezini öneririm. Giderseniz pisman olmazsiniz. 2014 baharda 50 olan puanim ilm sayesinde 2015 bahar 83 u gordu. Kisacasi gidip gorus kayit olacaksin farki ozaman anlayacaksin hocalari oldukca deneyimli ve uzman kisilerdir. Dersler guzel gecer sıkılmazsınız.

Bende kadıköy dilko eğitim kurumunda ingilizce eğitimi alıyorum. Gayet memnunum intermedite sınıfındayım şu an. Bazı özel sebeplerden dolayı iki kurumu devretmek istiyorum normalden daha uygun fiyata olacak. Sen seviyene göre istediğin kuru alabilirsin. İlgilenirsen yardımcı olurum.

Yorumları görünce fikir verebilmek adına yazmak istedim. akademik batı dillerinden yds eğitimi aldım. almaz olaydım tam bir fiyasko !

Son düzenleyen: Moderatör:
youtubeda mehmet duranlıoğlu var ben bayıldım.. yds konusunda malesef çakal çok. insanalr sadece para için yapıyor bişey bildikleri de pek yok

X