• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul Anadolu Yakası'nda yatılı yardımcı bayan arıyorum..

• Konu Sahibi Konu Sahibi A_L_A
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

A_L_A

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2010
1.406
3
0
İstanbul
Arkadaşlar merhaba. Babaannem geçn hafta maalesef beyin kanaması geçirdi ve felç indi sol tarafına. Şimdi eve çıkardık. Sadece Babaannemin bakımı ile ilgilenecek yatılı yardımcı bayan arıyorum. Evimiz Yenişehir'de (Sabiha Gökçen karşısı). İlgilenen ya da etrafında bu konu ile ilgilenecek tanıdıkları olan arkadaşlar benimle temasa geçebilirlerse çok sevinirim. Durum çok acil!!!!!

Şimdiden teşekkürler...

çok geçmiş olsun canım.
Benim bebeğim var, bakıcı türk uygun bulamadım, türkmen bakıcı buldum 21 martta gelicek.
ama işim gereği yatalak hastalarla çalıştığımdan bakıcı yatılı daha ziyade yabancı uyruklu oluyor, öyle isterseniz bir sorarım başka tanıdıkları var mı yok mu diye.
Allah şifalar versin..

çok geçmiş olsun canım.
Benim bebeğim var, bakıcı türk uygun bulamadım, türkmen bakıcı buldum 21 martta gelicek.
ama işim gereği yatalak hastalarla çalıştığımdan bakıcı yatılı daha ziyade yabancı uyruklu oluyor, öyle isterseniz bir sorarım başka tanıdıkları var mı yok mu diye.
Allah şifalar versin..

AMin canım çok teşekkürler.
İki kişi ile bu hafta sonu görüşücez ancak ikisi de Türk. Açıkçası ben de yabancı olması taraftarıyım. Daha az kaprisli oluyorlar diye duydum. Eğer bir ilgilenirsen çok sevinirim canım... :71:

tamam canım, ben bir sorarım mutlaka birisi bulunur diye düşünüyorum.
dediğin gibi daha az kaprisli oluyolar ve 500 dolara falan yatılı çalışyolar.
ama onlarda da daha iyi iş bulunca gitme gibi bir durum oluyor genellikle.
kısmet işi biraz da.
ben sorup bilgi alıp sana burdan yazarım, bütün ihtimalleri değerlendirir en iyisini seçersiniz:72:

merhaba hamfendi..çok geçmiş olsun .. ben türkmenistan uyrukluyum...türkmenistanda ögretmenlik yapıyordum 5 yıldır maltepede çalışıyorum. bu hafta sonu bir arkadaşım gelecek türkmenistandan anlaşabilirseniz anneannenize bakabilir...türkçesi var. iyi ev kadınıdır. yemek ve temizlikte iyidir. 40 yaşlarıda ev kadınıdır. anneannenizi yatırıp kaldırmada sorunu olmaz güçlüdür.referans almak isterseniz maltepede patronumdan alabilirsiniz. kendisi inş.mühendisidir XXXXXXXXXXXXXXXX

Son düzenleyen: Moderatör:
Back