istanbul anadolu yakasında oturanlar..

Nerden Daire?

• 1. Uydukent (Yenişehir Kurtkoy Pendik)

OY: 3 42,9%
  • 2. Ümraniye Çakmak Mah mi (Yani Ümraniye Site Mahallesi)

OY: 2 28,6%
  • 3. Atasehir Esatpasa Mah mi?

OY: 0 0,0%
  • 4. Üsküdar Bulgurlu Mah mi?

OY: 1 14,3%
  • 5. Üsküdar Cumhuriyet Mah mi?

• 6. Pendik veya Kaynarca Bölgeleri Mi?

• 7. Başka biyer mi? (Yorumlarda Yazarsaniz Sevinirim Kizlar)

OY: 1 14,3%

• Ankete Katılan
    7
  • Anket Kapalı .

Bebegimle

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2012
1.269
121
Selam kizlar..

Daire arayışındayiz aslinda aklimizda biyer vardi ama vazgectik..

Suanda kafamda cok fena gel gitler var.. bu yuzden yine sizden destek almak istedim..

Daireyi almak istiyoruz uydukent (Pendik,Kurtkoy yeni ismi ile Yenisehir) dusundum temiz biyere benziyor. Acikcasi kucuk bi kizim var ve cevrede onemli bu yuzden nereden alacagimizi bilemedik..

Piskopatlardan Kabadayilardan Hirsiz Vs uzak biyer istiyoruz acikcasi..

Birde alisveris yerlerinin yakin olmasini camiinin yakin olmasini ve ulasimi kolay olmasini istiyoruz.. kurtkoyun ulasimi biraz karisik..

Simdi onerilerinizi bekliyoruz kizlar..

Ama cogu cevremiz kadikoy bolgesinde..

Simdi nereden almamiz gerektigini sasirdik..

1. Uydukent (Yenişehir Kurtkoy Pendik)
2. ÜMraniye Çakmak Mah mi (Yani Ümraniye Site Mahallesi)
3. Atasehir Esatpasa Mah mi?
4. Üsküdar Bulgurlu Mah mi?
5. Üsküdar Cumhuriyet Mah mi?
6. Pendik veya Kaynarca Bölgeleri Mi?
7. Başka biyer mi? (Yorumlarda Yazarsaniz Sevinirim Kizlar)

Gönül ister cengelkoyu ama butceyi zorluyor..

Ulasim sorunu olmayan kadikoy bolgesine yakin cevrelere semtlere temiz yerlere bolgelere acigim kizlar..

Siteli uygun yerlerede acigim..

Sahibinden. Com ben hep oraya bakıyorum ordada mutlaka butcene göre bir yer bulursun

Merhaba Bende Anadolu yakasında oturuyorum ev ararken bizde çok dolaştık sonunda Kartal'da karar kıldık. Sıraladığınız yerler arasında en düzenli yerleşim uydukentte. Biraz şehir dışında olduğundan daire fiyatları daha uygun.
Kaynarcayıda alt ve üst olarak ele alırsanız, üst kaynarca genel olarak alt gelirli (yanlış tabir edersem kusura bakmayın) varoş sayılabilecek bir yer. Alt kaynarca daha nezih ama fiyatlarda ona göre.
Pendikteki Marmara üni.eğitim araştırma hastanesi çevresine bir bakın derim.Son 2 yıldır inanılmaz bir yapılaşma var. Uydukente göre ulaşımıda rahat.Sevgiler.

Sahibinden. Com ben hep oraya bakıyorum ordada mutlaka butcene göre bir yer bulursun

Evet bende bakiyorum ama genelde ara sokaklar veya ıssız yerler var cnm begendigim yerlerde 400bin 500bin tl

Bu guzel yoruma inanilmaz sevindim..

Acikcasi uydukentin ulasimi yuzunden soguk bakiyorum biraz diger bolgelerinde cevresinden korkuyorum..

Borde aklima tuzla emlak konutları geliyor acaba orasi nasil insanlari cevresi hic bilmiyorum ama guzel gibi..

Siz neresinden aldiniz kartalin hangi mahallesi acaba?

Okadar zorki iyi biyer secmek uff.. nakit 150-200 civari bi miktarimiz olacak ama kredi cekmek istemedigim icin sifira sifir almasini istiorum annemin nefret ediorum krediden ode ode bitmiyor

Biz Yakacık Çarşı Mahallesinde oturuyoruz. Banka hastane market vs herşeye yakın bir konumda bir daire benimki.Eşim gemi kaptanı bende çalışmıyorum oyüzden bizim için ulaşım önemli değildi. Burdan iş için Kadıköy, Ümraniye gibi yerlere gitmek için 1 saat harcamanız gerek. sıfır 2+1 daire fiyatları 350 bin TL civarı şuan.Bizimde 2 yıl önce ev ararken 150 bin tl ile kredisiz alma hayalimiz vardı, bir gün bir emlakçıdan çıkıp ev bulamıycaz diye oturup ağlamıştım 4 Yıl kredi çektik 2 yılı bitti bile şükürler olsun. Uygun fiyatlı evler ya merkeze uzak dağ başı, yada olaylı mahallelerde.
Tuzlanın sadece sahil kesimini biliyorum.hem düzenli hemde seçkin aileler yaşıyor, fiyatlarda pendik kartala göre daha uygun. Tabi biraz sahilden uzaklaştıkça fiyat ve kalite düşüyor. ulaşım yönünden eşinizin işine sorun değilse tuzlayıda biraz gezin söylediğiniz fiyatlara ev bulmanız mümkün.
Birde 6 ay önce kuzenim sancaktepede Fenerbahçe Can Bartu tesisler civarında ana caddeye yakın sıfır 2+1 evi 130 bin liraya aldı.Şuan 150 bin olmuştur en fazla daireler. Çevreden biraz bahsetmek gerekirse havası temiz ve sakin bir semt.eski evler yıkılıp yerine 4-5 katlı sıfır daireler yapılıyor, yapılaşma tamamlanmış denemez henüz ama 2 yıla kadar bitmiş olur tüm semt. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Kartal yakacik ve dragos ugurmumcu cok gzl yerler cevresini insanlarini bilmiorum ama gorsel olarak harikalar gercekten cok gzl yerde oturuyorsun rabbim agiz tadiyla oturmayi nasip etsn insallah cnm..

Ben tuzla emlak konutlarinin fiyatlarini hem cazip bulmustum hemde e5e cok yakin ve siteli guvenlikli aslinda pendigine daha yakin tuzlaya uzak kaliyor bolgesi ama evleride cok gzl fiyatta iyigibi geldi bana bilemiiorum..

Esatpaşa çok karışık diye bilmiyorum orayı düşünmeyin bence.

Ben Fenerbahçe tesislerinin orda oturuyorum,hızla gelişiyor burası ama site özelliği olan yer yok desem yeridir..Bizim bulunduğumuz sokak sakin ama memleket olarak karışık,her bölgeden insan var.
Kaynarca tarafını da karışık diye biliyorum,düşünmeyin
eğer site istiyorsanız bence yenişehir tarafı çok güzel..ulaşım birşekilde muhakkak sağlanır.

birde ben e-5 in alt tarafında kartal-maltepe-dragos u çok beğeniyorum.site özellikli yer pek yok ama bence yaşanılacak biryer,tabii ona göre fiyatları biraz daha yüksek

Evet benim aklimdada zaten ya yenisehir yada aydinli var iki tarafta gorsellik olarak birbirine benziyor tuzlayi hic bilmiyorum ama aydinli mahallesinde dumankaya villaları evora istanbul emlak konut ve residanslar var ayni yenisehir gibi.. bilemedim belkide en iyisi yenisehir ama e5 cok uzak seyhlidede var siteler felan acaba oralar iyimidir ki? Pendigin tum mahallelerinden olabilir gibime geliyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…