istanbul anadolu yakasinda oturanlar dekorasyon esyalari için yardim!!!!

TDEMEZUN

CANIM OGLUM
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2007
15.988
46
408
İstanbul
Kizlar ben yurt disindayim tasinmayi ve salonumu degistirmeyi dusunuyorum ve birkac ay sonra istanbula ailemin yanina gidicem...

Bana istanbul anadolu yakasinda guzel bir dekorasyon esyalari satan bir yer onerin ne olur ...soyle modern seyler satan???

kari koca ve cocuktan olusan (minik heykele benzer) sus esyalari var onlardan da almak istiyorum ama nerde bulabilirim???

canımm koçtaşta dekoratiff şeyler var ama o dediğin heykellerden varmı bilmiyorum:1::1::1: ben en son kırmızı renkli abajur almıştım yatak odama 2 tanede tablo aldımm he bi de canlı çiçekk:16::16:

Aradığın,Willow Tree biblo olabilir mi :)
Onlar daha çok internet üzerinden satılıyor sanırım.

Aradığın,Willow Tree biblo olabilir mi :)
Onlar daha çok internet üzerinden satılıyor sanırım.
yok canim internetten degil direk magazadan gorerek almak istiyorum ben, varmi bildigin boyle magazalar???
canımm koçtaşta dekoratiff şeyler var ama o dediğin heykellerden varmı bilmiyorum:1::1::1: ben en son kırmızı renkli abajur almıştım yatak odama 2 tanede tablo aldımm he bi de canlı çiçekk:16::16:

tesekkur ederim canim oraya ugrayacagim maltepede oturuyoruz çok yakiniz :))

tugayyoluydu ama aılem orda sımdı ben evlenınce ayrıldım maalesef

yakinmisiz benimde akrabalarim var orda gidip geliriz hep..sen nerdesin su an?? bende orda oturmuyorum su an benimde ailem orda sadece....

suan gebzedeyım canım maltepe ticarette okudum ben sen nerde okudun canım?

suan gebzedeyım canım maltepe ticarette okudum ben sen nerde okudun canım?

ben ertugrul gazi de okumustum ama diger iki kardesimde maltepe ticarette okudu gebzede de anneannem ve teyzemler oturur surekli gideriz orayada...sen kac yasindasin? akraba çikicaz az daha kurcalarsak:27:

ben ertugrul gazi de okumustum ama diger iki kardesimde maltepe ticarette okudu gebzede de anneannem ve teyzemler oturur surekli gideriz orayada...sen kac yasindasin? akraba çikicaz az daha kurcalarsak:27:

26 yasındayım ben 2004te mezun oldum kardeslerın ne zaman oldu

Back
X