Epcet Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Nisan 2010 474 2 31 18 Mart 2013 Konu Sahibi Epcet #1 Kadıköy'de Makarnacı adıyla 4 katlı sevimli bir mekan var.Kızlar buranın tam adresini biliyor musunuz ?Sık gider misiniz ?
Kadıköy'de Makarnacı adıyla 4 katlı sevimli bir mekan var.Kızlar buranın tam adresini biliyor musunuz ?Sık gider misiniz ?
Epcet Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Nisan 2010 474 2 31 18 Mart 2013 Konu Sahibi Epcet #2 Ne zaman gitsem dolu olur kk'dan tek giden ben miyim acaba:)
Epcet Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Nisan 2010 474 2 31 18 Mart 2013 Konu Sahibi Epcet #3 Burası galiba pekte emin değilim 2 tane makarnacı varmış orda.
Epcet Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Nisan 2010 474 2 31 18 Mart 2013 Konu Sahibi Epcet #4 Kadıköyde makarna yiyen kimse yok mu
B BayanHicKimse . tek ayak cezası Kayıtlı Üye 4 Aralık 2012 14.265 10.145 18 Mart 2013 Konu Sahibi Epcet #5 canım kadıköye gttim bi kaç kere gördüm burayı, bura sahile çok yakın nasıl desem otobüs duraklarından yukarı çıkman lazım, sanırım ziraat bankasının olduğu sokaktan yukarı doğru gidiceksin
canım kadıköye gttim bi kaç kere gördüm burayı, bura sahile çok yakın nasıl desem otobüs duraklarından yukarı çıkman lazım, sanırım ziraat bankasının olduğu sokaktan yukarı doğru gidiceksin
Epcet Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Nisan 2010 474 2 31 18 Mart 2013 Konu Sahibi Epcet #6 Otobüs duraklarının tam karşısında burası.Ama bana sokağı bina numarası yani açık adresi lazım :)
B BayanHicKimse . tek ayak cezası Kayıtlı Üye 4 Aralık 2012 14.265 10.145 18 Mart 2013 Konu Sahibi Epcet #7 Epcet .!.: Otobüs duraklarının tam karşısında burası.Ama bana sokağı bina numarası yani açık adresi lazım :) Genişletmek için tıkla... valla bilmiyorum canım, yabancıyım oralara gezmeye giderim bi tek netten bulamamdınmı peki belki vardır adresi
Epcet .!.: Otobüs duraklarının tam karşısında burası.Ama bana sokağı bina numarası yani açık adresi lazım :) Genişletmek için tıkla... valla bilmiyorum canım, yabancıyım oralara gezmeye giderim bi tek netten bulamamdınmı peki belki vardır adresi
B BayanHicKimse . tek ayak cezası Kayıtlı Üye 4 Aralık 2012 14.265 10.145 18 Mart 2013 Konu Sahibi Epcet #8 SÖĞÜTLÜÇEŞME CAD. NO:16 OSMANAĞA CAMİİ YAKININDA OSMANAĞA MAH. KADIKÖY / İSTANBUL bunu buldum
Epcet Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Nisan 2010 474 2 31 18 Mart 2013 Konu Sahibi Epcet #9 yaseminA .!.: valla bilmiyorum canım, yabancıyım oralara gezmeye giderim bi tek netten bulamamdınmı peki belki vardır adresi Genişletmek için tıkla... Maalesef :) arattım bi adres ve telefon çıktı ama hangi makarnacının adresi bilmiyorumki o :)
yaseminA .!.: valla bilmiyorum canım, yabancıyım oralara gezmeye giderim bi tek netten bulamamdınmı peki belki vardır adresi Genişletmek için tıkla... Maalesef :) arattım bi adres ve telefon çıktı ama hangi makarnacının adresi bilmiyorumki o :)
Epcet Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Nisan 2010 474 2 31 18 Mart 2013 Konu Sahibi Epcet #10 yaseminA .!.: SÖĞÜTLÜÇEŞME CAD. NO:16 OSMANAĞA CAMİİ YAKININDA OSMANAĞA MAH. KADIKÖY / İSTANBUL bunu buldum Genişletmek için tıkla... Valla doğru olması lazım adresin ama oraya çok önemli bir posta gidecek çünkü :)
yaseminA .!.: SÖĞÜTLÜÇEŞME CAD. NO:16 OSMANAĞA CAMİİ YAKININDA OSMANAĞA MAH. KADIKÖY / İSTANBUL bunu buldum Genişletmek için tıkla... Valla doğru olması lazım adresin ama oraya çok önemli bir posta gidecek çünkü :)
B BayanHicKimse . tek ayak cezası Kayıtlı Üye 4 Aralık 2012 14.265 10.145 18 Mart 2013 Konu Sahibi Epcet #11 Epcet .!.: Valla doğru olması lazım adresin ama oraya çok önemli bir posta gidecek çünkü :) Genişletmek için tıkla... doğrudur canım büyük ihtimal, eşime de sordm şimdi ,yakınında cami varmış, caddenin adı da söğütlüçeşme caddesiymiş
Epcet .!.: Valla doğru olması lazım adresin ama oraya çok önemli bir posta gidecek çünkü :) Genişletmek için tıkla... doğrudur canım büyük ihtimal, eşime de sordm şimdi ,yakınında cami varmış, caddenin adı da söğütlüçeşme caddesiymiş