istanbul anadolu yakasında oturan hatunlarr nerde:)?

pinkwhite0

Guru
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2011
2.606
117
evett istanbul anadolu yakasındayımm belki burdan arkadaş olup kadınlar kahvesine bile gidebilceğimiz dostlarımız olurr:KK60:

evet sizi sorguya alalımmm yaşlar, semt, evli bekarr? ben bekarım 20 yaşndayımm içerenköyde oturuyorumm(:-)

Son düzenleme:
bende eksik kalmim beykoz dayım 27 yaşındayım 5 senelik evliyim 2 kızım var büyük kızım 4 yaşında küçük kızım 10 aylık küçük kızım dogdugundan beri çalışmıyorum benden şimdilik bu kadar sizleri dinleyelim ....

bende eksik kalmim beykoz dayım 27 yaşındayım 5 senelik evliyim 2 kızım var büyük kızım 4 yaşında küçük kızım 10 aylık küçük kızım dogdugundan beri çalışmıyorum benden şimdilik bu kadar sizleri dinleyelim ....

22 yaşında evlnmişsin ne güzel ben de ünversite bittiğinde 23-24 gibi nasipse istiyorum :) Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsinn

22 yaşında evlnmişsin ne güzel ben de ünversite bittiğinde 23-24 gibi nasipse istiyorum :) Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsinn

20 yaşında tanıdım daha 1 haftalıktı tanışıklıgımız askere gitti ve hiç vakit geçirmedigim, tanımadıgım birinin asker yolunu bekledim iyiki beklemişim ....:KK69::KK69::KK69::KK69::KK69::KK69::KK69::KK69::KK69::KK69::KK69:temennilerin için çok teşekkür ederim ...

X