• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul Anadolu Yakasında Lazer

saskin00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2013
187
67
43
İstanbul
İstanbulda anadolu yakasında önerebileceğiniz lazer için bir yer var mı acaba ? Lazer yaptırmak istiyorum tüm vücut ama gerçekten iyi bir yere gitmek istiyorum şimdi nereye gitsem hiçbiri kendisi için kötü bir şey söylemez tabi herkes övüyor sizin gidip memnun kaldığınız ya da tanıdıklarınızın varsa söyler misiniz? Cidden bıktım şu tüy dertlerinden :2:

İstanbulda anadolu yakasında önerebileceğiniz lazer için bir yer var mı acaba ? Lazer yaptırmak istiyorum tüm vücut ama gerçekten iyi bir yere gitmek istiyorum şimdi nereye gitsem hiçbiri kendisi için kötü bir şey söylemez tabi herkes övüyor sizin gidip memnun kaldığınız ya da tanıdıklarınızın varsa söyler misiniz? Cidden bıktım şu tüy dertlerinden :2:

Merhaba canım açıkçası ben seanslara gidip tecrübe etmedim ama Epiderm lazer epilasyon merkezine gidenlerin hep memnun olduğunu duydum hatta görüşme randevusuna gittim fakat başka masraflarda yaptıgım ıcın baslayamadım fırsat bulursam orada baslamayı dusunuyorum.Bir kere sizi inceleyip hatta dijital spektrofotometre denilen bir cihazla ten rengınız kıl yapınız cilt kalınlıgınız gıbı degerlerınız olculuyor.Yüz veya vuct bölgesı gıbı lazer ıcın uygun olmayan bolgelerınız varsa soylenıyor ve yapılsada sonuç alınamayacağı belirtiliyor.Ben bu sitede lazer ıcın arastırırken oradan memnun olan ınsanlarda gördum.Dediğim gbi kendimde görüşmeye gittim.İnsanların parasını ve hayallerini sömürcek bir yer değil.Mutlaka bir araştırın derim yine siz bilirsiniz tabi ki.Epiderm Anadolu yakasında bağdat caddesinde var.Onun harıcınde 3 yerde daha subesı var sadece lazer epılasyon yapan bır polıklınık.Sitesini de internetten bulabilirsin.Şunu da söyliyim başka bir merkezde fiyatlar daha uygun oldugu ıcın yarım kol lazere basladım ama bura hakkında bırsey demeyecegım kafanı karıştırmak istemem.Çunku ılk seansımı oldum. Suan gidişat iyi görunuyor.Ama kullandıkları cıhaz farklı o nedenle bıraz on yargılı basladım.Güzel sonuçlar alırsam ileriki zamanlarda oranın da neresini oldugunu belirtirim

inşallah ya bıktırdı valla :D bu arada ben baktım fiyatlarına falan normal uygun geldi bana peki her ay ödeme yapılabiliyo mu yoksa toplam mı ödeniyo bilgin var mı acaba :)

Ben sormuştum bana her seans için gittiğinde o seansın ücreti alındığı söylenmişti.Taksitlendirmeleri nasıl bilmiyorum.Yani toplam ödemek zorunda değilsin:) Ücretsiz görüşme randevusu alabiliyorsun dilersen öyle yap.Kafana takılanları sormuş olursun

Ben sormuştum bana her seans için gittiğinde o seansın ücreti alındığı söylenmişti.Taksitlendirmeleri nasıl bilmiyorum.Yani toplam ödemek zorunda değilsin:) Ücretsiz görüşme randevusu alabiliyorsun dilersen öyle yap.Kafana takılanları sormuş olursun

Ay inşallah öyledir ben zaten gidicem konuşmak içinde yine de bi sana sorayım dedim çok sağol canım haftasonu uygun olduğumda görüşmeye de giderim :)

merhaba bende avrupa yakasından anadolu yakasına ( soğanlığa) diod lazere gidiyorum 3.seansımı tamamlamış biri olarak söylüyorum bence diod lazer hem acıtmıyor hemde ince tüyleri bile görüyor, fikir olsun diye söylüyorum gittiğim yerin adı HAYAT IŞIĞI Epilasyon Protez Tırnak İpek Kirpik Güzellik Salonu, hem sahibide çok şeker bi bayan

Arkadaşlar istanbul anadolu yakasında soprano xl lazer cihazı olan bildiğiniz yer varmı varsa telini verebilirmisiniz

Epiderm'e gittim ben canım memnun kaldım, tavsiye ediyorum. Bir ön görüşme yap istersen , en çok dikkat edilmesi gereken konu doktor kontrolünde yapılması gerekiyor , ciddi bir olay sonuçta

Back