• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul Anadolu yakasında kır düğünü için sadece mekan kiralama

hilaall_

Guru
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2010
216
1
318
36
Arkadaşlar merhaba, başlıkta da söylediğim gibi sadece mekan kiralamayı düşünüyoruz. Catering ve organizasyon firmalarını kendimiz ayarlayacağız. Maltepe tarafından Beykoz tarafında her yer uygundur bizim için. Aslında Otağtepe'de Tema Vakfı Parkı'nı çok istiyorduk ama 2010 itibariyle düğün yapmıyorlarmış artık :59: yardımcı olabilirseniz minnettar kalırım...

Kayısdag tarafında gold park country var guzel bır mekan ama ısletmeyı bılemıyorum mekan kıralamay ıızın veryorlar cok guzel alanları var bakmanı onerırım

ben de dün önünden geçtim oranın, sitesinde menülerinin fiyatı var ama süsleme müzik dahil değil. sadece mekanı kiralıyorlarsa gidip ziyaret etmek lazım:1:

ben de dün önünden geçtim oranın, sitesinde menülerinin fiyatı var ama süsleme müzik dahil değil. sadece mekanı kiralıyorlarsa gidip ziyaret etmek lazım:1:

Günaydın kızlarr...kır düğünü olması şart değilse eğer tavsiye edebileceğim bir yer var canım.Bağdat.dün tutmuş nişanlım ve ağustos ayında orda evleneceğimmm :21:

Back