• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul Anadolu Yakasında Kadın Doğum Uzmanı Tavsiyeleriniz

hurrem1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2011
262
3
46
İstanbul

arkadaşlar merhaba. bebek düşündüğüm şu günlerde aklıma takılan en büyük sorun doktor. hamile kalmadan önce teslerimi yakacık doğum evinde dahiliye ve kadın doğumcuya yaptırdım. lşimdi hamile kaldıktan sonra sürekli doktor ve hastane değiştirmek istemiyorum. bana anadolu yakasında tavsiye edebileceğiniz hastane doktor varmıdır. ( özel sağlık sigortam yok )

Ben pendikteki medicine hospital a gidiyorum. internetten de araştırabilirsin dr.ları çok iyi. benim de özel sağlık sigortam yok. ikili teste falan ücret ödemedim ben. muayene ücreti de diğer hastaneler gibi.

Pendik kaynarca medicine hospital dr hilal bayram siddetle tavsoye ediuorum doumumu yaptirdi kontrollerimide hep ona gittim. Muhteşem bir doktor arkadas gibi hatta soyle anlatoyom dpgum olunca grlfi yanaklarimdan falan optu harika bir insan allah razi olsun onda

Pendik kaynarca medicine hospital dr hilal bayram siddetle tavsoye ediuorum doumumu yaptirdi kontrollerimide hep ona gittim. Muhteşem bir doktor arkadas gibi hatta soyle anlatoyom dpgum olunca grlfi yanaklarimdan falan optu harika bir insan allah razi olsun onda

canım normal doğum mu yaptın. doğum ücreti ne kadar aldılar ?

Göztepe medical park ta mehtap hnm var cok cok iyi ben ona gidiyorum bide kurtköy emseyde ilknur hnm oda cok iyi 2 kere gttm muayane oldum kendisine

arkadaşın da söylediği gibi ben de Hilal hanıma gidiyorum gerçekten arkadaş gibi ve çok tecrübeli. dediği gibi yoğunluk tek sıkıntı ama beklemeye değer bi dr. bence.

bayındır hastanesi içerenköye gidiyordum ama oraya gitmekten vazgeçtim. göztepe medical parka gideceğim bugün. inşallah memnun kalırım :)

Back