İstanbul Anadolu Yakasında Kadın Doğum Uzmanı Önerilerini Alabilir miyim?

holocaust

Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2015
109
55
35
Merhabalar,

Ben 2 yıllık evli, bugün itibari ile 5 haftalık hamileyim :) Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Sizden ricam Anadolu yakasında kadın doğum uzmanı önerebilir misiniz? 1 hafta daha bekleyip doktora gitmek istiyorum. hem bebişimizin kalp atışını duyarız belki :)

Haydi güzel anneler, anne adayları yardımlarınızı esirgemeyin :)

Merhabalar,
Ben 5 senedır op dr serdar koç a gıdıyorum ozamanlar bekardım kıst tedavısı goruyordum 8aylık hamıleyım sayesınde sımdı hamıleyım cok cok ıyı bır dr tavsıye ederım

Merhaba kadıköy şifa da Emel balkanı tavsiye ederim gerçekten tespitleri çok yerinde ve ilgili bir doktor.hayırlı olsun bu arada

çok teşekkür ederim arkadaşlar :) dün ümraniye'de Zehra Koçer'e gittim. 2 gündür devam eden pembe akıntım ve kasık sancım dolayısı ile biraz aceleyle karar verdim doktora. İyi ki ona gitmişim. benim gergin olduğumu görünce o kadar rahatlattıki beni. biraz geç döllenme olmuş o nedenle adet tarihime göre 1 hafta geriden geliyormuş hamilelik :) 5 haftalık değil 4 haftalık hamileymişim :) haftaya kalp atışına bakmak için yine gideceğiz :) Hayırlısı olsun hakkımızda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…