funda30 hadi meleğim gell.. Kayıtlı Üye 1 Ekim 2010 3.089 7 116 İstanbul 7 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi funda30 #1 Arkadaşlar bu aydan itibaren dr.tedavisine başlamak istiyorum.Ama hala dr.bulmadım kendime.Yardımcı olursanız sevinirimmm....:26:
Arkadaşlar bu aydan itibaren dr.tedavisine başlamak istiyorum.Ama hala dr.bulmadım kendime.Yardımcı olursanız sevinirimmm....:26:
B Barselona Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Mayıs 2011 75 2 36 İstanbul 7 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi funda30 #2 Canım ben tüp bebek yaptım 2 gün once transferim oldu beklemedeyim. ben avrupa yakasındayım ama. sana tavsiyem evine yakın bir yer seç cok gidip gelıyosun.. yollarda perisan olma.
Canım ben tüp bebek yaptım 2 gün once transferim oldu beklemedeyim. ben avrupa yakasındayım ama. sana tavsiyem evine yakın bir yer seç cok gidip gelıyosun.. yollarda perisan olma.
S smokincat Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 7 Mayıs 2011 66 0 296 İstanbul 9 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi funda30 #3 funda30 .!.: Arkadaşlar bu aydan itibaren dr.tedavisine başlamak istiyorum.Ama hala dr.bulmadım kendime.Yardımcı olursanız sevinirimmm....:26: Genişletmek için tıkla... Kadıköy Şifa Kadıköy Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op.Dr. Fahri AKBAŞ Özel sigorta dışında herhangi bir sigorta ile anlaşması yoktur.Ben yıllardır Fahri Bey'e gidiyorum ve gayet memnunum.Geçmiş olsun.
funda30 .!.: Arkadaşlar bu aydan itibaren dr.tedavisine başlamak istiyorum.Ama hala dr.bulmadım kendime.Yardımcı olursanız sevinirimmm....:26: Genişletmek için tıkla... Kadıköy Şifa Kadıköy Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op.Dr. Fahri AKBAŞ Özel sigorta dışında herhangi bir sigorta ile anlaşması yoktur.Ben yıllardır Fahri Bey'e gidiyorum ve gayet memnunum.Geçmiş olsun.
fikriyec Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Haziran 2010 45 0 36 İstanbul 4 Temmuz 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi funda30 #4 funda30 .!.: Arkadaşlar bu aydan itibaren dr.tedavisine başlamak istiyorum.Ama hala dr.bulmadım kendime.Yardımcı olursanız sevinirimmm....:26: Genişletmek için tıkla... Yeditepe üniversitesi hastanesinde (E-5 de Bostancıda ) Dr. Gazi bey yada Dr. Cem bey'i öneririm kesinlikle.
funda30 .!.: Arkadaşlar bu aydan itibaren dr.tedavisine başlamak istiyorum.Ama hala dr.bulmadım kendime.Yardımcı olursanız sevinirimmm....:26: Genişletmek için tıkla... Yeditepe üniversitesi hastanesinde (E-5 de Bostancıda ) Dr. Gazi bey yada Dr. Cem bey'i öneririm kesinlikle.
PeriLous Iyi ki varsınız kızlarım.. Kayıtlı Üye 4 Şubat 2010 3.764 727 163 5 Temmuz 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi funda30 #5 benim de ihtiyacım var bu tavsiyeye ama ssk lıyada baksın istiyorum
WAW Popüler Üye Kayıtlı Üye 12 Ekim 2010 3.956 590 173 13 Temmuz 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi funda30 #6 benimde ihtiyacımmm varrrrrrrrrrrrr