İstanbul Anadolu Yakasında İngilizce Kursu Önerisi Olan??

lWery

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2012
108
3
35
Arkadaşlar Merhaba,
Tuzla'da oturuyorum. Tuzla, Pendik yada Kadıköy'de ingilizce kursu önerisi olan var mı?

Ben evde çalışmayı tercih ettiğim için arkadaşlar online seçeneklere baktım ve kayıt olduğum kurstan çok memnunum. Hem canlı hocalardan ders alıyorum, hemde evimdeyim çok rahat ve güzel. Denemek isteyenler göz atabilir: http://www.interokul.com/

Bakırköy Dilko İngilizce Kursu Devri 3.400 TL

Derslere yabancı ve türk hocalar giriyor speaking sınıfları var etütler (grammar tekrarları) var ve gelmediğiniz eksik olduğunuz konular için hocalardan birebir ders alabiliyorsunuz size uygun saat ve günde birebir yapılıyor hepsi ücretsiz istediğiniz seviyeden başlayabiliyorsunuz 4 kur hakkınızı istediğiniz seviyelerde kullanabilirsiniz 2.400 TL peşin 1.000 TL taksit yapılabilir toplamda 3.400 TL kursu başka kursumun saatleriyle çakıştığı için dondurdum devam edicektim ama planlarımda değişiklikler oldu satmaya karar verdim 2kur aldım ve hocaları çok sevmiştim çok sıcak kanlılar yardımcı oluyorlar sınıfça whatsapp grubu açmıştık hocalarımızla ingilizce sohbetler ediyorduk düşünen varsa sorularını cevaplayabilirim

Bakırköy Dilko İngilizce Kursu Devri 3.400 TL

Derslere yabancı ve türk hocalar giriyor speaking sınıfları var etütler (grammar tekrarları) var ve gelmediğiniz eksik olduğunuz konular için hocalardan birebir ders alabiliyorsunuz size uygun saat ve günde birebir yapılıyor hepsi ücretsiz istediğiniz seviyeden başlayabiliyorsunuz 4 kur hakkınızı istediğiniz seviyelerde kullanabilirsiniz 2.400 TL peşin 1.000 TL taksit yapılabilir toplamda 3.400 TL kursu başka kursumun saatleriyle çakıştığı için dondurdum devam edicektim ama planlarımda değişiklikler oldu satmaya karar verdim 2kur aldım ve hocaları çok sevmiştim çok sıcak kanlılar yardımcı oluyorlar sınıfça whatsapp grubu açmıştık hocalarımızla ingilizce sohbetler ediyorduk düşünen varsa sorularını cevaplayabilirim

Sizin en az 10 tane Dilko hakkında mesajınız var, kimi kandırdığınızı sanıyorsunuz acaba? Ayıp değil mi bu yaptığınız? Yazdığınız mesajların görülebilir olduğunu bile farkında değilsiniz. Öyle bir kaptırmışsınız ki kendinizi, yazıklar olsun sizin gibi kuruluşa.

erenköyde ''Udes ingilizce'' var ulaşımı rahat baya direk minibüs yoluna yakın
ev ortamı gibi ders işliyorlar yds için ales için de ayrıca başvurunulabilir iddialılar baya.
hocaları uzun süredir bu işi yapıyor bi deneyin isterseniz.

erenköyde ''Udes ingilizce'' var ulaşımı rahat baya direk minibüs yoluna yakın
ev ortamı gibi ders işliyorlar IELTS için de ayrıca başvurunulabilir iddialılar baya.
hocaları uzun süredir bu işi yapıyor bi deneyin isterseniz.

Altunizade Dilko var mesela. Kardeşim hafta içi hızlandırılmış yaz kursuna yazıldı, şimdilik gayet iyi gidiyor. İnternetten bir bakın isterseniz.

Sana Kadıköy’ de Teol Dil kursunu önerebilirim. Genel İngilizcesine gitmiştim 6 kur 900 saat gayet verimli geçmişti. Ben özellikle konuşmada sıkıntı yaşıyordum speaking sınıfları ve yabancı hocalarla bu sorunu aştım. Umarım senin içinde verimli olur.

X