bostancıda birini önerebilirim sana. kardeşimin resmen psikolojisini düzeltti. ama evinde yapıyor. istersen özelden telefonunu verebilirim.
Bana da yardımcı olursanız sevinirim :) Kimdir nasıl iletişime geçebiliriz?
ben de özel mesaj yazamıyorum. buraya telefon numarası yazmaya da çekiniyorum.
benim gittiğim bi yer var kazaskerde. başka başlıklara da yazmıştım ayrıntılı olarak. istersen telefonunu veryim, türkan hanım.
bostancıda birini önerebilirim sana. kardeşimin resmen psikolojisini düzeltti. ama evinde yapıyor. istersen özelden telefonunu verebilirim.
Benim gittigim yer kucukyalida. 25 senedir bu isi yapiyor.tavsiye ederim.tuylerim biti gibi ve iz falanda yok.
Benim gittigim yer kucukyalida. 25 senedir bu isi yapiyor.tavsiye ederim.tuylerim biti gibi ve iz falanda yok.
Özelden cevap atamıyorum, çok teşekkür ederim gerçekten. :))
rica etsem bana da telefon numarasını verebilir misiniz? mesaj atamıyorum daBenim gittigim yer kucukyalida. 25 senedir bu isi yapiyor.tavsiye ederim.tuylerim biti gibi ve iz falanda yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?