• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon İstanbul Anadolu Yakasında,iğneli epilasyon yaptıracağım iyi bir yer var mı?

infinity

Nirvana
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2007
41
7
621
37
Arkadaşlar yüz bölgeme iğneli epilasyona başladım Gül Abbasoğluna gittim 3 kez, zaten zorla ayarlayabilmiştik seans saatlerini ben çalıştığım için sadece iş çıkışları gidebiliyorum Gül hanımda çok yoğun iş çıkış saatleri bir iki ay öncesinden doluyo, en son bu akşam randevum vardı işten erken çıkamadım son anda biiş çıktı yetişemedim ve gidebileceğim en erken tarih 19 martmış daha 20 gün var, tüylerim de uzadı, güçlenmesinler diye ağdayla da alamıyorum bide yüz bölgesi çok zor durumdayım yani o yüzden başka bir yere gitmem gerekiyo.İğneli epilasyonu mutlaka bir uzmanın yapması gerekiyormuş, yüz bölgemi de herkese emanet edemiyorum sizin önerebileceğiniz bir yer var mı, reklam olur diye buraya yazamıyosanız nolur daha evvel yaptıran bilen varsa bana özelden falan mesaj atsın.Şimdiden teşekkürler.

benim gittiğim bi yer var kazaskerde. başka başlıklara da yazmıştım ayrıntılı olarak. istersen telefonunu veryim, türkan hanım.

bostancıda birini önerebilirim sana. kardeşimin resmen psikolojisini düzeltti. ama evinde yapıyor. istersen özelden telefonunu verebilirim.

Bana da yardımcı olursanız sevinirim :) Kimdir nasıl iletişime geçebiliriz?

canım yıllarca bir güzellik salonunda çalışmış, iğneli epilasyon yapıyormuş. sonra orda ayrılmış ama müşterileri bırakmamış bir türlü kendisini. o da evinde yapıyor. ücreti de uygun. çok da hoşsohbet bi bayan.

cevaplarınız için teşekkür ederim şimdilik gül hanımla devam ediyorum ama zor durumda kalırsam yine yardımınıza başvuracağım..

Arkadaşlar forumda bu konuyu bilen arkadaşlara sordum da benim epilasyonda 5 aydır hiç bir iyileşme görmemem normal değilmiş o yüzden başka yerleri de denemek istiyorum özelden mesaj atamıyorum gittiğiniz yerlerin numarasını bana gönderebilir misiniz.. bir de daha evvel gittiğiniz yerlerden bahsettiğinizi yazmışsınız da ben bulamadım tekrar kısaca bahsedebilir misiniz yada daha evvelki mesajlarınıza ulaşmam konusunda yardım ederseniz çok sevinirim..

ben de özel mesaj yazamıyorum. buraya telefon numarası yazmaya da çekiniyorum.

daha evvel tel. numarası yazanlar olmuş ben saj-kıncası olduğunu sanmıyorum çünkü ticari amaç taşımıyor, tamamen yardımlaşma amaçlı forumun amacı da yardımlaşmak değil mi, zaten telefon numarası yeterli diğer ayrıntıları adres vs. tel.la öğreniriz.

merhaba bende çene bölgemdeki 10 adet tüy için iğneliye başladım caddede kezban die birine ama o inceleride aldı sonra diken gibi çıkmaya başladılar.başka birine gittim şans eseri bana kıl köklerini yakmadan cımbızla çekmişler güçlenmiş.birda artmış dedi.doru evet.10 tane oldu 20 tane.anadolu yakasında çok prof birini biliosanız ne olur beni yönlendirin!!

Aynı şekilde ben de Üsküdar, Ümraniye, Kadıköy çevresinde gidebileceğim bir yer arıyorum.

Yalnızca çene bölgem için düşünüyorum. Toplamda 15-20 tane tüy var. Ama uzun ve siyahlar. Yüzüme güneş vurmasını istemiyorum artık. O derece takıntı yaptım.

Bir an önce gidip kurtulmak istiyorum. Bu civarlarda giden arkadaşların yardımını bekliyorum.

Back