S sudeenazz Üye Kayıtlı Üye 21 Ağustos 2023 46 5 45 9 Eylül 2023 Konu Sahibi sudeenazz #1 İstanbul Anadolu yakasında hsg çeken kilinik önerisi olan var mı? Rahim filmi çekilecek güvenilir uygun bir yer arıyorum lütfen yardımcı olun
İstanbul Anadolu yakasında hsg çeken kilinik önerisi olan var mı? Rahim filmi çekilecek güvenilir uygun bir yer arıyorum lütfen yardımcı olun
I irm777 Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Ekim 2022 282 173 38 9 Eylül 2023 Konu Sahibi sudeenazz #2 kadikoy sonomed bu anlamda oldukca iyi, c kollu cihaz kullaniyorlar hic agri hissetmeden tamamlaniyor surec, ocakta 2100 idi suanda artmistir tabi
kadikoy sonomed bu anlamda oldukca iyi, c kollu cihaz kullaniyorlar hic agri hissetmeden tamamlaniyor surec, ocakta 2100 idi suanda artmistir tabi
O ozandeniz Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 12 Mayıs 2023 121 77 36 12 Eylül 2023 Konu Sahibi sudeenazz #3 Ben de sonomed kadıköy diyorum. Çok rahat , ağrısız , acısız , anestezi olmadan yapıldı. Mayıs başında 2300 ödemiştim.
Ben de sonomed kadıköy diyorum. Çok rahat , ağrısız , acısız , anestezi olmadan yapıldı. Mayıs başında 2300 ödemiştim.
P papatya1221 Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Ocak 2021 16 0 44 19 Eylül 2023 Konu Sahibi sudeenazz #4 ozandeniz .!.: Ben de sonomed kadıköy diyorum. Çok rahat , ağrısız , acısız , anestezi olmadan yapıldı. Mayıs başında 2300 ödemiştim. Genişletmek için tıkla... Merhaba dondurma işlemi için hsg istıyor mu devlet hastanesi bılıyorsanız ? Tüp bebek degıl bekar olduğum için sadece yumurta dondurma işlemim var
ozandeniz .!.: Ben de sonomed kadıköy diyorum. Çok rahat , ağrısız , acısız , anestezi olmadan yapıldı. Mayıs başında 2300 ödemiştim. Genişletmek için tıkla... Merhaba dondurma işlemi için hsg istıyor mu devlet hastanesi bılıyorsanız ? Tüp bebek degıl bekar olduğum için sadece yumurta dondurma işlemim var
Deerreenn 💙 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 6 Nisan 2022 2.740 3.593 19 Eylül 2023 Konu Sahibi sudeenazz #5 Kadıköy sonomed agrisiz 5dk da biten işlem
O ozandeniz Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 12 Mayıs 2023 121 77 36 19 Eylül 2023 Konu Sahibi sudeenazz #6 papatya1221 .!.: Merhaba dondurma işlemi için hsg istıyor mu devlet hastanesi bılıyorsanız ? Tüp bebek degıl bekar olduğum için sadece yumurta dondurma işlemim var Genişletmek için tıkla... Merhaba hiçbir fikrim yok. Ben özelde yüp bebek yaptırıyorum devletin prosedürlerini bilmiyorum hiç.
papatya1221 .!.: Merhaba dondurma işlemi için hsg istıyor mu devlet hastanesi bılıyorsanız ? Tüp bebek degıl bekar olduğum için sadece yumurta dondurma işlemim var Genişletmek için tıkla... Merhaba hiçbir fikrim yok. Ben özelde yüp bebek yaptırıyorum devletin prosedürlerini bilmiyorum hiç.
E Eda karakus Üye Kayıtlı Üye 28 Ekim 2023 168 45 30 17 Kasım 2023 Konu Sahibi sudeenazz #7 ozandeniz .!.: Ben de sonomed kadıköy diyorum. Çok rahat , ağrısız , acısız , anestezi olmadan yapıldı. Mayıs başında 2300 ödemiştim. Genişletmek için tıkla... Anezteziylede yapıyorlar miydi
ozandeniz .!.: Ben de sonomed kadıköy diyorum. Çok rahat , ağrısız , acısız , anestezi olmadan yapıldı. Mayıs başında 2300 ödemiştim. Genişletmek için tıkla... Anezteziylede yapıyorlar miydi
O ozandeniz Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 12 Mayıs 2023 121 77 36 17 Kasım 2023 Konu Sahibi sudeenazz #8 Eda karakus .!.: Anezteziylede yapıyorlar miydi Genişletmek için tıkla... Hayır, zaten 5-10 dakika sürüyor, son dakikalarında sadece regl ağrısı gibi oluyor hemen geçiyor.
Eda karakus .!.: Anezteziylede yapıyorlar miydi Genişletmek için tıkla... Hayır, zaten 5-10 dakika sürüyor, son dakikalarında sadece regl ağrısı gibi oluyor hemen geçiyor.
E Eda karakus Üye Kayıtlı Üye 28 Ekim 2023 168 45 30 17 Kasım 2023 Konu Sahibi sudeenazz #9 ozandeniz .!.: Hayır, zaten 5-10 dakika sürüyor, son dakikalarında sadece regl ağrısı gibi oluyor hemen geçiyor. Genişletmek için tıkla... Bana anaeztwziylede var demişlerdi ama yaptıran kimse yok ben anezteziyle istiyorum
ozandeniz .!.: Hayır, zaten 5-10 dakika sürüyor, son dakikalarında sadece regl ağrısı gibi oluyor hemen geçiyor. Genişletmek için tıkla... Bana anaeztwziylede var demişlerdi ama yaptıran kimse yok ben anezteziyle istiyorum
soralbeysu Üye Kayıtlı Üye 16 Kasım 2023 255 207 34 17 Kasım 2023 Konu Sahibi sudeenazz #10 Eda karakus .!.: Bana anaeztwziylede var demişlerdi ama yaptıran kimse yok ben anezteziyle istiyorum Genişletmek için tıkla... Anestezi almayın boşuna hiçbişey hissetmeyeceksiniz
Eda karakus .!.: Bana anaeztwziylede var demişlerdi ama yaptıran kimse yok ben anezteziyle istiyorum Genişletmek için tıkla... Anestezi almayın boşuna hiçbişey hissetmeyeceksiniz
E Eda karakus Üye Kayıtlı Üye 28 Ekim 2023 168 45 30 17 Kasım 2023 Konu Sahibi sudeenazz #11 soralbeysu .!.: Anestezi almayın boşuna hiçbişey hissetmeyeceksiniz Genişletmek için tıkla... Maalesef ben spekulum taktiramiyorum muayenelerimdede sorun okuyor bir de tupler kapatıldıktan şüpheleniyorum yarıda kalsin istemiyorum açılmasını engellerim diye
soralbeysu .!.: Anestezi almayın boşuna hiçbişey hissetmeyeceksiniz Genişletmek için tıkla... Maalesef ben spekulum taktiramiyorum muayenelerimdede sorun okuyor bir de tupler kapatıldıktan şüpheleniyorum yarıda kalsin istemiyorum açılmasını engellerim diye