merhaba hanımlar ;
aranıza bugün katılmanın mutluluğunu yaşıorum.hepinizden allah razı olsun deneyim ve duyumlarınızı aile samimiyeti içerisinde paylaşıyorsunuz.ben 3,5 aylık hamileyim.bu zamana kadar yunus emre hastanesine gittim.ama bizi bu hastane 3,5 aydır eşimide benide çok yordu.her gitmemizde en az 45 dk. doktorun viziteden gelmesini bekledik,bankodaki hasta danışmanı kızlar bilgileri ve talep edilen parayı hep yanlış kayıt ediyo en sonda kii eşimle patlama noktamız olan durumu yaşadık hastanede.ekin hanım ikili taramayı yapıyo gidenler bilir.yine 1 saate yakın bekledik.geldi kusura bakmayın diyeceğine eşime sert bille çıkın dedi. ki bu zamana kadar hep nihan hanım eşimide aldı sonuçta özel hastane.meğer hanım efendinin keyfi yokmuş.gözler şişmiş davul gibi ağlamış gelmiş.eşimde haliyle ve haklı olarak biz sizi kaç dak,kadır bekledik.işlerimizden izin alıp gidiyoruz bizde sonuçta biraz daha kibar olabilirsiniz dedi. ekin hanımın verdiği cevap şu"isterseniz iptal edin gidin,benim bugün kayın pederim ölodü kimse konuşmasın""aman allahım nasıl agresif minnetsiz şok olduk.ben 145 tl ödemişim senin benle ilgilenmen gerekirken ben senin nazını çekiyorum.artık gitmemeye karar verdik.central hospital hakkında ne düşünüyosunuz yada güvenebileceğimiz bir doktor kim var??desteklerinizi bekliyorum kızlar
merhaba hanımlar ;
aranıza bugün katılmanın mutluluğunu yaşıorum.hepinizden allah razı olsun deneyim ve duyumlarınızı aile samimiyeti içerisinde paylaşıyorsunuz.ben 3,5 aylık hamileyim.bu zamana kadar yunus emre hastanesine gittim.ama bizi bu hastane 3,5 aydır eşimide benide çok yordu.her gitmemizde en az 45 dk. doktorun viziteden gelmesini bekledik,bankodaki hasta danışmanı kızlar bilgileri ve talep edilen parayı hep yanlış kayıt ediyo en sonda kii eşimle patlama noktamız olan durumu yaşadık hastanede.ekin hanım ikili taramayı yapıyo gidenler bilir.yine 1 saate yakın bekledik.geldi kusura bakmayın diyeceğine eşime sert bille çıkın dedi. ki bu zamana kadar hep nihan hanım eşimide aldı sonuçta özel hastane.meğer hanım efendinin keyfi yokmuş.gözler şişmiş davul gibi ağlamış gelmiş.eşimde haliyle ve haklı olarak biz sizi kaç dak,kadır bekledik.işlerimizden izin alıp gidiyoruz bizde sonuçta biraz daha kibar olabilirsiniz dedi. ekin hanımın verdiği cevap şu"isterseniz iptal edin gidin,benim bugün kayın pederim ölodü kimse konuşmasın""aman allahım nasıl agresif minnetsiz şok olduk.ben 145 tl ödemişim senin benle ilgilenmen gerekirken ben senin nazını çekiyorum.artık gitmemeye karar verdik.central hospital hakkında ne düşünüyosunuz yada güvenebileceğimiz bir doktor kim var??desteklerinizi bekliyorum kızlar
canım üsküdar anadolu doğancılar yokuşundaki dimi hani kızılayın karşısı eğer oysa işyerim tam karşısı oranın:)hastanede çok bekliyomusun .oranın yenidoğan ünitesi yok diye biliyorum ben.yeşim hanımı duydum.orayıda değerlendirebilirim bi arayım hastaneeyi fiyat falan öğreneyim ozaman
Dragos şifa hastanesi - Tahir Tosyalı
İnternette de araştırabilirsin.Arkadaşımda orada doğum yaptı.O doktor için şehir dışından bile geliyorlar.
hastaneyle görüştm,normal 400 sezeryan 600 normalde epidural anestezi yok .yenidoğan ünitesi varmış ama 1, basamak dedi ileri gelişmiş bi ünite değilmiş.sen direk sezeryan düşünüyosan uygunmuş baya.
aman medipole sakın gitme kesinlikle önermiyorum. doğumuma 2 hafta kala tavsiye üzerine gittim hayatımın hatasını yaptım hayatım karardı zorla normal dogum yaptırdı doktorum ve şuan bebeğim tedavi görüyor altı aydır . ssk anlaşmalı diye gittim 1600 tl fatura çıkardılar birde altı aydır bebeğime yaptığım masrafda cabası keşke borçç harç en kaliteli hastanede doğursaydımda başıma bu gelmeseydi aman kardeşim çok dikkatli ol beni doğumda az daha öldürüyordu.çok canım yandı birde op. dr. bebeğim engelli oldu inşallah iyileşecek bekliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?