• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

istanbul anadolu yakasında hangi hastaneyi ve kadın doğumcuyu önerirsiniz

ahmeteren

Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2012
10
0
16
İstanbul
merhaba hanımlar ;
aranıza bugün katılmanın mutluluğunu yaşıorum.hepinizden allah razı olsun deneyim ve duyumlarınızı aile samimiyeti içerisinde paylaşıyorsunuz.ben 3,5 aylık hamileyim.bu zamana kadar yunus emre hastanesine gittim.ama bizi bu hastane 3,5 aydır eşimide benide çok yordu.her gitmemizde en az 45 dk. doktorun viziteden gelmesini bekledik,bankodaki hasta danışmanı kızlar bilgileri ve talep edilen parayı hep yanlış kayıt ediyo en sonda kii eşimle patlama noktamız olan durumu yaşadık hastanede.ekin hanım ikili taramayı yapıyo gidenler bilir.yine 1 saate yakın bekledik.geldi kusura bakmayın diyeceğine eşime sert bille çıkın dedi. ki bu zamana kadar hep nihan hanım eşimide aldı sonuçta özel hastane.meğer hanım efendinin keyfi yokmuş.gözler şişmiş davul gibi ağlamış gelmiş.eşimde haliyle ve haklı olarak biz sizi kaç dak,kadır bekledik.işlerimizden izin alıp gidiyoruz bizde sonuçta biraz daha kibar olabilirsiniz dedi. ekin hanımın verdiği cevap şu"isterseniz iptal edin gidin,benim bugün kayın pederim ölodü kimse konuşmasın""aman allahım nasıl agresif minnetsiz şok olduk.ben 145 tl ödemişim senin benle ilgilenmen gerekirken ben senin nazını çekiyorum.artık gitmemeye karar verdik.central hospital hakkında ne düşünüyosunuz yada güvenebileceğimiz bir doktor kim var??desteklerinizi bekliyorum kızlar

merhaba hanımlar ;
aranıza bugün katılmanın mutluluğunu yaşıorum.hepinizden allah razı olsun deneyim ve duyumlarınızı aile samimiyeti içerisinde paylaşıyorsunuz.ben 3,5 aylık hamileyim.bu zamana kadar yunus emre hastanesine gittim.ama bizi bu hastane 3,5 aydır eşimide benide çok yordu.her gitmemizde en az 45 dk. doktorun viziteden gelmesini bekledik,bankodaki hasta danışmanı kızlar bilgileri ve talep edilen parayı hep yanlış kayıt ediyo en sonda kii eşimle patlama noktamız olan durumu yaşadık hastanede.ekin hanım ikili taramayı yapıyo gidenler bilir.yine 1 saate yakın bekledik.geldi kusura bakmayın diyeceğine eşime sert bille çıkın dedi. ki bu zamana kadar hep nihan hanım eşimide aldı sonuçta özel hastane.meğer hanım efendinin keyfi yokmuş.gözler şişmiş davul gibi ağlamış gelmiş.eşimde haliyle ve haklı olarak biz sizi kaç dak,kadır bekledik.işlerimizden izin alıp gidiyoruz bizde sonuçta biraz daha kibar olabilirsiniz dedi. ekin hanımın verdiği cevap şu"isterseniz iptal edin gidin,benim bugün kayın pederim ölodü kimse konuşmasın""aman allahım nasıl agresif minnetsiz şok olduk.ben 145 tl ödemişim senin benle ilgilenmen gerekirken ben senin nazını çekiyorum.artık gitmemeye karar verdik.central hospital hakkında ne düşünüyosunuz yada güvenebileceğimiz bir doktor kim var??desteklerinizi bekliyorum kızlar

merhaba canım.Öncelikle hayırlı olsun.Sana Koşuyolu Medipol hastanesinden Cevahir Tekcan ı tavsiye edebilirim.Arkadaşım ona gitti ve doğumunu sorunsuz yaptı çok şükür.Ücreti de SGK lıya 45 TL galiba..Bende Maltepe Üniversitesi Hastanesine gidiyorum.hamileydim ama kürtaj olmak zorunda kaldım bebeğim gelişemedi.Doktorum Yrd.Doçent Erdin İlter.bende doktorumdan memnunum.muayene ücreti SGK lıya 70 TL.İnşallah sorunsuz bir hamilelik geçirirsin ve bebişini kucağına alırsın.sevgiler..

teşekkürler. senin içinde gönlünden geçen gerçekleşşin inşallah maltepe bana uzak medipol ,central hospital aşağı yukarı aynı sanırım central biraz daha uygun doğumda galiba.açıkçası şöyle bi düşüncemde var.hak verirsiniz ki maddi yatta önemli doğuma bir iki ay kala kontrol ve tetkikleri daha uygun yerlerde doğumu ii bir hastanede yapayım diyorum 7,yada 8, aya kadar idare edeyim diyorum. çünkü bu zamana kadar gittiğim doktorum yunus emre hastanesindeki nihan hnm 2 haftada bir gel dedi 15 günde bir gittim bide tiroiti gebelikte 2,5 un altına indirmek istiyo seni dahiliyeye sevkediyo dahiliyeci bi tansiyon ölçtü bi kalp dinledi bi 35 de ona inanılmaz sık çağırıyorlar. tabiki bebeklerimizi yakından takip ediyorlar . bu güzel bişey. ama yunus emre içinde inanılmaz paracı herşeye gel diyo dediler ,bunu çok duydum insan ister istemez güvenemiyo

merhaba hanımlar ;

Merhaba canım, nerde oturuyosun bilmiyorum ama ben özel üsküdar anadolu hastanesine gidiyorum. ilk zamanlar haftada bir çağırıyodu. fakat şöyle muayene ücreti 12 TL. + 10 gün süreyle. Ben ilk zamanlar haftada bir gitmeme rağmen 1 hafta ücretli bir hafta ücretsiz muayene oluyordum ayrıca yeşim hm. çok cici bir kadın. Bana biraz başta soğuk geldi ama zamanla alıştım. Üsküdara yakınsan tavsiye ederim.

canım üsküdar anadolu doğancılar yokuşundaki dimi hani kızılayın karşısı eğer oysa işyerim tam karşısı oranın:)hastanede çok bekliyomusun .oranın yenidoğan ünitesi yok diye biliyorum ben.yeşim hanımı duydum.orayıda değerlendirebilirim bi arayım hastaneeyi fiyat falan öğreneyim ozaman

canım üsküdar anadolu doğancılar yokuşundaki dimi hani kızılayın karşısı eğer oysa işyerim tam karşısı oranın:)hastanede çok bekliyomusun .oranın yenidoğan ünitesi yok diye biliyorum ben.yeşim hanımı duydum.orayıda değerlendirebilirim bi arayım hastaneeyi fiyat falan öğreneyim ozaman

evet canım, doğancılara çıkarken hatta yanında evkur mağazası falan var. çok yakınsın yani. Ben erken saatlerde gidiyorum 9 da geliyor zaten doktor. 8-8,30 gibi gidip kaydımı yaptırıyorum doktor gelir gelmez önce ben giriyorum şimdiye kadar pek beklemedim. sanırım yenidoğan ünitesi yok bende tam bilmiyorum. Eğer varsa beni de bilgilendirir misin. Gerçi 15'inde gidicem kontrole ama :) doğum ücretide sezaryen 1000 tl. diye duydum. normal ne kadar bilmiyorum.

hastaneyle görüştm,normal 400 sezeryan 600 normalde epidural anestezi yok .yenidoğan ünitesi varmış ama 1, basamak dedi ileri gelişmiş bi ünite değilmiş.sen direk sezeryan düşünüyosan uygunmuş baya.

Dragos şifa hastanesi - Tahir Tosyalı

İnternette de araştırabilirsin.Arkadaşımda orada doğum yaptı.O doktor için şehir dışından bile geliyorlar.

aman medipole sakın gitme kesinlikle önermiyorum. doğumuma 2 hafta kala tavsiye üzerine gittim hayatımın hatasını yaptım hayatım karardı zorla normal dogum yaptırdı doktorum ve şuan bebeğim tedavi görüyor altı aydır . ssk anlaşmalı diye gittim 1600 tl fatura çıkardılar birde altı aydır bebeğime yaptığım masrafda cabası keşke borçç harç en kaliteli hastanede doğursaydımda başıma bu gelmeseydi aman kardeşim çok dikkatli ol beni doğumda az daha öldürüyordu.çok canım yandı birde op. dr. bebeğim engelli oldu inşallah iyileşecek bekliyoruz.

Dragos şifa hastanesi - Tahir Tosyalı

İnternette de araştırabilirsin.Arkadaşımda orada doğum yaptı.O doktor için şehir dışından bile geliyorlar.

Gülen tıp merkezini öneririm dragos şifanın yanındaki ; nevin hanım cenk bey yada bülent beyi ..Sgk lı olarak 72 tl ödeme yapıyordum ben.. Doğumuda Central Hospital da yaptım .. 1600 lira ödedik ..

Central hospitalın kendi doktorlarındanda memnun olan var ama canım yunus emre gibi çok bekleyebilirsin polikinlik kısımlarında yoğun bir hastane ben doğum katından çok memnun kaldım ama bebeğim için hastaneye gittiğimde çok memnun kalmamıştım...

Ama kendi doktorumun tavsiyesi canım sana yakın olan doktor gerçekten doktorundur.. Çünkü hamilelik bu nasıl bir seyir göstericek vs bilemezsin doktoruna hemen ulaşabileceğin bir yerde olmalı bence ..

hastaneyle görüştm,normal 400 sezeryan 600 normalde epidural anestezi yok .yenidoğan ünitesi varmış ama 1, basamak dedi ileri gelişmiş bi ünite değilmiş.sen direk sezeryan düşünüyosan uygunmuş baya.

Ben normal istiyorum canım ya. Ama bilgi için teşekkür ediyorum. Hakikaten ikisi de uygun fiyatmış yalnız bunlar ssk'lı fiyatları dimi. SSK'sı olmayan için daha pahalıdır.

aman medipole sakın gitme kesinlikle önermiyorum. doğumuma 2 hafta kala tavsiye üzerine gittim hayatımın hatasını yaptım hayatım karardı zorla normal dogum yaptırdı doktorum ve şuan bebeğim tedavi görüyor altı aydır . ssk anlaşmalı diye gittim 1600 tl fatura çıkardılar birde altı aydır bebeğime yaptığım masrafda cabası keşke borçç harç en kaliteli hastanede doğursaydımda başıma bu gelmeseydi aman kardeşim çok dikkatli ol beni doğumda az daha öldürüyordu.çok canım yandı birde op. dr. bebeğim engelli oldu inşallah iyileşecek bekliyoruz.

canım çok geçmiş olsun Allah şifalar versin.. hangi doktor o isim verebilirmisin ? bende doğumda orayı düşünüyorum bilgilendirirsen çok sevinirim ve çok şaşırdım normalde sezaryen için ısrarcı olurlar...

Back