Istanbul anadolu yakasinda hamile kiyafetleri satan mağaza bilen varmi kizlarrr

TRAKYALI

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2008
1.085
19
116
Şanlıurfa
Malüm bayram geliyo düzgün bişiler alayim diyorum,ama doğru düzgün bi mağaza bilmiyorum,bilenler yardimci olsun lütfen.bayramda cici hamileler olalim.

canımcım anadolu yakasında oturuyorsun da ama hangi semt biliyorsun ilçeler arası mesafe uzak.kartal da mı kadıköydemi ümraniyeye mi yakınsın.ben hamiş kıyafetimi sultanbeyliden aldım. ama ümraniyede sadece hamişler için bi yer var. adını tam hatırlayamıyorum ama ümraniye evkur un hemen karşısında bankalar caddesi üzerinde. çok hoş kıyafetler var.birde eminönünde var. ordada çok hoş kıyafetler var.eminönünde bu gelinlik nişanlık satan bi sokak var.o sokakta kime sorsan söyler.zaten 1 tane hamile kıyafeti satan yer var eminönünde o sokakta.inşallah kafana göre bulursun.sana tavsiyem pantolonlu al etekli alma.etekli bacaklarına yapışıyor, pantolon olunca rahat ediyorsun.eminönünde fiyatlar 40 ytl den 80 ytl ye kadar var.ama ümraniyedeki biraz pahalı 60-70 den başlıyor.birde tavsiyem mevsimlik al kıyafetini kışlık yazlık alma.zaten hamileyken ateş basıyor birde kışlık alırsan yanarsın.yani kıyafetini kumaş cinsi al.kadife kot alma.hadi kolay gelsin canım.bu kadar bilgi yeter sanırım.

Merhaba,
Kozyatağı İnönü Caddesi üzerinde Bebeğim Hamile Butik var. Çok hoş modelleri var. Yakın aralıklı iki mağazası var. Ben İnönü Caddesi üzerindekini seviyorum. Daha modern ve gençlere yönelik çok şık modelleri var. Satış yapan bayan da çok zevkli ve güleryüzlü. Çok yardımcı oluyor. Eğer Kozyatağı'na yakınsan şiddetle tavsiye ederim.

merhaba,
kozyatağı inönü caddesi üzerinde bebeğim hamile butik var. çok hoş modelleri var. Yakın aralıklı iki mağazası var. Ben inönü caddesi üzerindekini seviyorum. Daha modern ve gençlere yönelik çok şık modelleri var. Satış yapan bayan da çok zevkli ve güleryüzlü. çok yardımcı oluyor. Eğer kozyatağı'na yakınsan şiddetle tavsiye ederim.
bend ataşehir deyim canim benim için burasi çok uygun olucak çok teşekkürler.ben genelde pantolonlarimi bostanci köprüsünün altinda karinca tekstil diye bi outlet mahaza var espritin hamile pantlonlarini satiyo 30 ytl ye ve cokta kaliteli ama üst bulunmuyo

ümraniye çarşıda seren hamile giyim var çok çeşit bulunuyo gencalların yan sokagında

Back
X