Merhaba arkadaşlar
Mavi siyahlardan röfleye uzanan kuaför geçmişi olan biri olarak, coook uzun zamandır rofle kullanıyorum, ama istediğim ton konusunda pek mutlu ayrılamıyordum kuaförlerden. Saçlarım da aşırı ince ve aşırı yıpranmış oldugundan daha once basıma geldiği gibi, her röflede kopma yaşayacağımı dusunmek ve bunu sıklıkla yaşamak beni geriyordu. Röfle için kuafor arayısındayken okudugum birkaç yorum uzerine bir cesaretle Küçükyalı MK kuafore gittim, bu birkaç sene onceydi, iyiki gitmişim, iyiki Mehmet Bey i tanımışım. (Bu arada az once ordan geldim:)) Mehmet Bey işini gerçekten severek icra eden ve kendini alanında geliştirmeyi seven birisi, bunu konustugunuzda anlıyorsunuz zaten, Türkiyede pek görmediğim birşey bu malesef, ama en onemlisi istediğim o platin beyaza yakın sarıyı yapabilen tek kuafor oldu kendisi, ustelik saçın kopmaması için gerçekten iyi malzeme kullanıyor ve cok titiz davranıyor. Röfleden fahiş fiyatlar alan, kaliteli urun kullanıyorum deyip ucuz malzeme kullanarak malzemeleri gizlice hazırlayan kuaförlerden değil kendisi, boyle bir kuafor profili cidden gormedim Türkiyede. Her rofleden sonra aldıgım gibi, az oncede aldıgım iltifatlardan acayip mutlu olarak ve Mehmet Bey e düzenli giden biri olarak bende ilgili bu yorumların altında sizlerle deneyimimi paylaşmak istedim.