Saç Rengi ve Saç Boyama İstanbul anadolu yakasında güzel röfle yapan kuaför?

Doğma büyüme Şişli'liyim, evlenip Maltepe tarafına taşındım ve Anadolu yakasının "iyi kuaför" konusunda ne kadar özürlü olduğunu bizzat test ettim. Sonra bu site aracılığı ile Küçükyalı MK kuaförü keşfettim. Röflede çok başarılı, dümdüz saçı bonus yaptırmak, kahkül kestirmek gibi çeşitli deneyimler de yaşadık :) Çok şükür Anadolu yakasında adam gibi bir kuaför buldum bu forum sayesinde. En son küllü kumrala boyattım. Küllü kumral kuaförlerin çok becerebildiği bir şey değil. Kafayı ya yeşil yapıyorlar ya da turuncu. Mehmet bey küllü kumralın da üstesinden geldi. Boyaları gözümün önünde hazırlıyor, iyi ürün kullanıyor. Kendi kuaför olan kuzenime gitmiyorum açıkcası. En basit kahkül keserken bile büyük özenle çalışıyor. yüzünüze neyin yakışıp neyin yakışmayacağını sabırla anlatıyor. Acıbadem'de oturan bir diğer kuzenim de kendisini tercih ediyor. Oradaki çok pahalı ama beceriksiz kuaförlerden canı yandığı için burayı tercih ediyor. fiyatlar da makul düzeyde.

Son düzenleme:
Geçen haftasonu buradaki yorumları okuyarak gittim.Çok memnun kaldım.Titiz çalışan çok kaliteli bir kuaför.Tam istediğim gibi oldu,saçımda da fazla da yıpranma olmadı .Kesinlikle tavsiye ederim

Merhaba arkadaşlar

Mavi siyahlardan röfleye uzanan kuaför geçmişi olan biri olarak, coook uzun zamandır rofle kullanıyorum, ama istediğim ton konusunda pek mutlu ayrılamıyordum kuaförlerden. Saçlarım da aşırı ince ve aşırı yıpranmış oldugundan daha once basıma geldiği gibi, her röflede kopma yaşayacağımı dusunmek ve bunu sıklıkla yaşamak beni geriyordu. Röfle için kuafor arayısındayken okudugum birkaç yorum uzerine bir cesaretle Küçükyalı MK kuafore gittim, bu birkaç sene onceydi, iyiki gitmişim, iyiki Mehmet Bey i tanımışım. (Bu arada az once ordan geldim:)) Mehmet Bey işini gerçekten severek icra eden ve kendini alanında geliştirmeyi seven birisi, bunu konustugunuzda anlıyorsunuz zaten, Türkiyede pek görmediğim birşey bu malesef, ama en onemlisi istediğim o platin beyaza yakın sarıyı yapabilen tek kuafor oldu kendisi, ustelik saçın kopmaması için gerçekten iyi malzeme kullanıyor ve cok titiz davranıyor. Röfleden fahiş fiyatlar alan, kaliteli urun kullanıyorum deyip ucuz malzeme kullanarak malzemeleri gizlice hazırlayan kuaförlerden değil kendisi, boyle bir kuafor profili cidden gormedim Türkiyede. Her rofleden sonra aldıgım gibi, az oncede aldıgım iltifatlardan acayip mutlu olarak ve Mehmet Bey e düzenli giden biri olarak bende ilgili bu yorumların altında sizlerle deneyimimi paylaşmak istedim.

Ümraniye'de Liya Bayan kuaförü. Derda Bey kendisi kızılsız turuncusuz röfleler ombreler yapıyor .
İnstagram hesabında'da takip edebilirsiniz @Liyakuafor

bende geçen hafta tavsiye üzerine maltepe küçükyalıda mehmet koca kuaföre gittim aklımda başka bir renk vardı ama kendisi farklı bir renk önerdi ve bana daha çok yakışacağını söyledi iyiki onu dinlemişim renk gerçekten çok iyi oldu beni çok farklı gösterdi eşimde bayıldı :) sonunda kuaförümü buldum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…