Saç Rengi ve Saç Boyama İstanbul anadolu yakasında güzel röfle yapan kuaför?

Enigmatic Girl

Orkide
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2008
56
0
86
İstanbul
kızlar kaç gündür sayfaları dolanıyorum kendim boyayacağım diye karar vermiştim herkeste çok yardımcı oldu sağolsunlar ama cesaret edemedim bir türlü. dönüp duruyorum anlayacağınız.. ve sonunda karar verdim bu işi kendim beceremeyeceğime. kuaförde yaptıracağım güzel röfle yapan istanbul anadolu yakasında bir kuaför arıyorum.. bazı kuaförler tutturamıyor turuncumsu bir renk çıkartıyor ortaya. daha önce gidip röfle yaptırıp memnun kaldığınız bir kuaför varsa lütfen ismini paylaşın hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum...

ben evvelki hafta yaptırdım.gayet güzel oldu.platin renginde röflelerim.
cokta ugrastI sagolsun Mehmet Bey.Anadolu yakası demişssiniz yazıyım dedim.
MK Kuaför- Kucukyalı'da.Telefonu yanımda yok ama internette vardır sitesi herhalde diye düşünüyorum.Mehmet bey iyi kuaför salonlarında calısmıs bir ustadır.Dukkanı tertemiz, yep yeni,hijyenik...Bende 4 ay oldu bulalı, iyiki bulmusum yoksa sagda solda kazıklanıyor olurdum hemde istediğim şekilde saç yaptıramazdım.

arkadaslar,pardon bir düzeltme yapacagım;
salon mk -mehmet koca diye yazınca cıkıyormus.
telefon numarası daxxxxxxxxxxinternet adresi salonmkcom
ayrıca kesim konusunda da cok iddalı oldugunu soylemek isterim

Son düzenleyen: Moderatör:
acıbademde dilber kuaför var. bir defa kendi saçımın üstüne röfle attırdım. memnun kaldım yanmadı. saçlarımın tam olarak açık kumral olduğunu söyledi 8.3 konyak sarı diye bi renk vardı ve doğal olması için ona karar verdik.saçlarım belimde bu arada. röfle fiyatı 80-120 arasıydı bundan 7-8 ay önce. istanbula gelince tekrar gidicem oraya. sizi dinliyolar ve kandırmak için bin tane laf saymıyolar. saça paket atınca da öyle yarım saatte haşlamıyolar açıcılarla. biraz bekliyosunuz ama değiyo sürekli kontrol ediyo röfleyi yapan bey.gerçekten samimiler. şubat ayında kısmetse istanbuldayım ama bu defa baya açtırıcam. röfleyi yapan beyin eşi atv de makyözlük yapmış önceden. ara caddede bi yer ama bence kaliteli. umarım yardımcı olabilirim ihtiyacı olanlara

arkadaslar,pardon bir düzeltme yapacagım;
salon mk -mehmet koca diye yazınca cıkıyormus.
telefon numarası da .xxxxxxxxx
internet adresi salonmkcom
ayrıca kesim konusunda da cok iddalı oldugunu soylemek isterim
kesim ne kadar peki?benim saçlar kıvırcık,hem düzde hem kıvırcıkta güzel kesim yapan bir kuaför bulamadım valla

Son düzenleyen: Moderatör:

evet canım ben de bliyorum dilber kuaförü ben gelin saçımı orda yaptırdım.
hem de röfle yaptırdım.kesinlikle gösterdiğiniz tonu size yapabliyorlar hem de dediğin gibi kandırmaca yok.
o olmaz bu olur diyorlar size.bide karı koca çok güleryüzlüler
fiyatlar harika uygun fiyat

benimde yengesi kuaför olan nalet bi arkadaşım var o da orda yaptırmıştı gelin kafasını ben de nedime kafası yaptırmıştım işte biz o günden sonra ordan hiç kopamadık saçlarımız da kopmadı

küçükyalı da MK KUAFÖR var.iyiki orayı bulmuşum yoksa saçlarım kopuyordu.Mehmet bey sağolsun çok güzekl ürünler kullanarak saçımı istediğim sarı tonuna getirdi.çok aşırı yıpranma olmadı.sonunda aradığım kuaförü buldum.acıbademden oraya gidiyorum her seferinde ama değer.kesinlikle tavsiye ederim.fiyatları da uygun.

mrb ben dilber kuoförün yerini öğrenmek istiyorumda acıbadem köprusunde ınınce yakınmı acaba

istanbula taşınalı 3 sene oldu ama saç konusunda çok hassas olmam nedeniyle bi türlü kuaför edinememiştim.röfle için ankaraya gitmekten bıkmıştım.Ta ki küçükyalıda SALON MK ile tanışana kadar.mehmet bey gerçekten bu işin uzmanı.Schwarzkoph marka boya kullanıyor ve birçok kuaförün aksine boyayı gizli saklı köşelerde değil gözünün önünde karıştırıyo.bu ne kullanıldığının bilinmesi ve güvenilirlik açısından bence çok önemli.saçıma platin röfle yaptı ve gerçekten çok başarılı oldu.boya sonrası saç bakımıda boya uygulamasına dahil.fiyatlarıda gayet makul bazı yerler gibi uçuk kaçık fiyatlar değil.röfle konusunda benim gibi kılı kırk yaran birini bile memnun ettiyse düşünün artık.googledan salon mk diyince hemen çıkıyo.adresi ordan alabilirsiniz.

Buradaki forumda, bu konuda tavsiye edildiği üzere Cumartesi günü Küçükyalı'daki MK Kuaföre gidip röfle yaptırdım.Aynı zamanda saçlarımı da kestirdim.İkiside şahane oldu.Mehmet Bey'e emekleri için,sizlere de tavsiye ettiğiniz için çok teşekkür ederim.Artık hangi kuaföre gideceğimi düşünmeyeceğim çünkü nereye gideceğimi biliyorum.Kuaför arayışı içinde olan arkadaşlara duyurmak istedim.

merhabalar ben de siteden yorumlara bakarak bahsedilen bu kuaföre (salon mk) hafta sonu arkadaşımı alarak gittim.iyi ki de gitmişim arkadaşım platinden vazgeçemiyor ve bağdat caddesinde ünlü bir kuaföre yıllardır onca para dökmesine rağmen yıpranmış bir saçla dolaşıyordu ve yıllardır saçları uzamıyor ve kaynak kullanmak zorunda kalıyordu önce kaynaklarını çıkarttı ve o kuaförün bile kullanmadığı bir marka ile saçlarını platine boyadı marka adı buradan veremiyorum diye yazmıyorum inanılmaz güzel bir saç rengi çıktı ve o yıpranmış görüntüden eser kalmadı...ben tek renk kullandığım çikolata kahvesi saçıma balyaj yaptırdım saçtaki geçişler süper daha güzelini hayal bile edemezdim kime ne yakışır çok iyi biliyor sen ne istediğini söylüyorsun ama o da kendinden bişeyler katıyor sana yakışmayacak bişeyse yapmıyor malzemeleri gözünün önünde karıştırıyor yalnız randevusuz gitmek pek akıl karı değil çok bekleniyor boyada tek çalıştığı için sıra bekliyorsunuz ...çikolata kahvesi olan saçlarımı çok güzel küllü kumral bir renge boyadı üzerine balyajları attı balyajda da değişik bir teknik kullandı fönü bir çekti kendimi bir an tanıyamadım hem çok doğal hem de inanılmaz farklı görünüyordum tek renk saç kullandığım için balyajı çok istediğim halde cesaret edemiyordum iyi ki yorumları okumuşum iyi ki bu kuaföre gitmişim orada bulunduğumuz süre içinde 4 saç boyandı hepsine ayrı ayrı hayran kaldım, yenilikleri de takip etmesi sanatı işini severek yapması çok ama çok memnun kaldım,herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum. arkadaşım ve ben ilk defa gittiğimiz bir kuaförden her yönüyle memnun olarak gülerek ayrıldık,kendisine ve ekibine çok teşekkür ediyoruz,bu kadar memnun ayrılınca ben de kendisine buradan teşekkür etmek istedim ve benim gibi yorumları takip edip de tereddütte kalanlara yardımcı olmak istedim artık başka bir yere kesinlikle gidemeyiz ne arkadaşım ne de ben ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…