- Konu Sahibi Enigmatic Girl
-
kesim ne kadar peki?benim saçlar kıvırcık,hem düzde hem kıvırcıkta güzel kesim yapan bir kuaför bulamadım vallaarkadaslar,pardon bir düzeltme yapacagım;
salon mk -mehmet koca diye yazınca cıkıyormus.
telefon numarası da .xxxxxxxxx
internet adresi salonmkcom
ayrıca kesim konusunda da cok iddalı oldugunu soylemek isterim
acıbademde dilber kuaför var. bir defa kendi saçımın üstüne röfle attırdım. memnun kaldım yanmadı. saçlarımın tam olarak açık kumral olduğunu söyledi 8.3 konyak sarı diye bi renk vardı ve doğal olması için ona karar verdik.saçlarım belimde bu arada. röfle fiyatı 80-120 arasıydı bundan 7-8 ay önce. istanbula gelince tekrar gidicem oraya. sizi dinliyolar ve kandırmak için bin tane laf saymıyolar. saça paket atınca da öyle yarım saatte haşlamıyolar açıcılarla. biraz bekliyosunuz ama değiyo sürekli kontrol ediyo röfleyi yapan bey.gerçekten samimiler. şubat ayında kısmetse istanbuldayım ama bu defa baya açtırıcam. röfleyi yapan beyin eşi atv de makyözlük yapmış önceden. ara caddede bi yer ama bence kaliteli. umarım yardımcı olabilirim ihtiyacı olanlara
evet canım ben de bliyorum dilber kuaförü ben gelin saçımı orda yaptırdım.
hem de röfle yaptırdım.kesinlikle gösterdiğiniz tonu size yapabliyorlar hem de dediğin gibi kandırmaca yok.
o olmaz bu olur diyorlar size.bide karı koca çok güleryüzlüler
fiyatlar harika uygun fiyat
yengesi güzel yapıyosa ona gitseymiş
ben şimdi platin röfle üstüne açık küllü sarı boyasam ne olur???
korkuyorum acaip turuncu bi renk çıkar diye :83:
kızlar kaç gündür sayfaları dolanıyorum kendim boyayacağım diye karar vermiştim herkeste çok yardımcı oldu sağolsunlar ama cesaret edemedim bir türlü. dönüp duruyorum anlayacağınız.. ve sonunda karar verdim bu işi kendim beceremeyeceğime. kuaförde yaptıracağım güzel röfle yapan istanbul anadolu yakasında bir kuaför arıyorum.. bazı kuaförler tutturamıyor turuncumsu bir renk çıkartıyor ortaya. daha önce gidip röfle yaptırıp memnun kaldığınız bir kuaför varsa lütfen ismini paylaşın hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum...
acıbademde dilber kuaför var. bir defa kendi saçımın üstüne röfle attırdım. memnun kaldım yanmadı. saçlarımın tam olarak açık kumral olduğunu söyledi 8.3 konyak sarı diye bi renk vardı ve doğal olması için ona karar verdik.saçlarım belimde bu arada. röfle fiyatı 80-120 arasıydı bundan 7-8 ay önce. istanbula gelince tekrar gidicem oraya. sizi dinliyolar ve kandırmak için bin tane laf saymıyolar. saça paket atınca da öyle yarım saatte haşlamıyolar açıcılarla. biraz bekliyosunuz ama değiyo sürekli kontrol ediyo röfleyi yapan bey.gerçekten samimiler. şubat ayında kısmetse istanbuldayım ama bu defa baya açtırıcam. röfleyi yapan beyin eşi atv de makyözlük yapmış önceden. ara caddede bi yer ama bence kaliteli. umarım yardımcı olabilirim ihtiyacı olanlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?