İstanbul Anadolu Yakası'nda Diç Dr'u tavsiyesi

__ilknur__

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2010
78
1
36
İstanbul
Merhabalar,
İstanbul Anadolu Yakası'nda önerebileceğiniz diş doktorları varsa isim ve tarif verin. acil iyi bir diş doktoruan ihtiyacı var ve daha önce gittim diş doktorundan hiç memnun değilim. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

canım kartalda gül diş ağız sağlığı merkezi var
minibüs yolu üzerinde benim çalıştığım yerde yöneticisinden tut çaycısına kadar herkes oraya gidiyor.bende çok memnunumm .ilk girdiğinde mutasıp doktorlar var bu seni etkilemesin çok iyiler ve herkes çok memnun her görüşlü insanlar gidiyo bu ön yargı oluşturmasın sende

iyi bir doktor olsun diyorsan....gerçekten en iyisini arıyorsan....ÇAĞDAŞ KIŞLAOĞLU.....ASLI ERCANLI ÜNAL.....ikiside bağdat caddesindedir...araştır canım.....

anadolu yakasının neresıne yakınsın bılmıyorm ama bende kadıkoy agız ve dıs saglıgı merkezınde nılay hanımı tavsıye edıyorum ben ve aılem yannı annem babam 2 kardesım hepımız hep ona gıdıyorz hem davranır olarak cok ıyı hem ozenlı calısıyor hemde genc bır bayan .kadıkoy agız ve dıs saglıgı merkezı bostancı e-5 yolu ustunde randevu ınternetten yapılıyor.
nasıl bır ıslem yaptırmak ıstıyorsun bılmıyorm ama buyuk olceklı bısey olmadıgı surece ımplant gıbı oldukca basarılı babama ıkı kanal tedavısı uyguladı bana 4 dolgu kardeslerıme de dolgu ve dıs cekımı hıc bırımız sorun yasamadık.
gecmıs olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…