Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi istanbul anadolu yakasında çocuk doktoru

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

makcakara

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2008
192
1
96
İstanbul
İstanbul anadolu yakasında deneyimli iyi bir çocuk doktoru arıyorum bana yardımcı olursanız sevinirim özeldende mesaj atabilirsiniz teşekkürler...

canim Medipol Erkan Can'i cok travsiye ederim. cok ilgili, dikkatli ve dogalci bir doktor. hemen ilaca vs yuklenmiyor.

medicana
ali şal çok öneriliyor bn o hastanede doğum yaptım bebeğimin ilk kontrollerini kendisi yaptı gayet ilgili w bilgili bi dr olduğunu düşünüyorum..
biz awrupa yakasında olduğumuzdan uzak kaldık gidemedim..

biz medical park'ta Hasan Ünlütürk var ona gidiyoruz; oldukça memnunuz. İlgili bir dr sağolsun.

ben medicanada erken doğum yaptrım. hastaneden ve ali beyden hiç memnun kalmdım. bitek doüum doktorum zehra koçerden memnun kaldım. kızım 11 gün yoğun bakımda kaldı ve sürekli peşinden koşup duurmunu öğrenmek istediğimzde normal normal dedi neden yatırdılar peki? tabiki maddi amaç için..
hiçbi hastaneden alınmayan sadece Medicana da alınan yogun bakım parası için... hakkımı helal etmiyorum !
ayrıca ali bey çok ilgisizdi. o hastaneye artık sadece zehra hanım içi giderim. aslında gidip gitmemekte kararsızım.

Maltepe Üniversitesi Hastanesi'nde Gökmen Ercan. Size müşterisi değil hastası gibi davranıyor. Neredeyse tamamen özelleşen sağlık sisteminin ortasında böyle doktor pek kalmadı. Çok güleryüzlü ve pozitif. Tek sorun randevularının çok dolu olması. Baya önceden randevu almak gerekiyor. Ama tabi acil durumlarda sürekli hastalarına mutlaka vakit ayırıyor.

erdem hastanesi oğuzhan dolar tavsiye ederim 8 aydır gidiyorum bende ali şala gittim memnun kalmadım bida gitmem o hastaneye doğumumuda orda yaptım sırf para tuzağı ne koparabilirlerse

İdealtepe Delta Hastahanesi GÜLŞEN GÖKÇE kendiside anne olduğu için çok duyarlı sevgi dolu,güler yüzlü her soruyu cevaplar bebğim kadına bayılıyo maşallah kesinlikle tavsiye ederim çok seçici biriyimdir:)

benimde 3 aylık bebeğim var, bizde gökmen bey e gidyoruz gerçekten çok memnunuz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…