Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İstanbul Anadolu Yakasında Cilt Bakımı İçin Klinik Tavsiyesi
Merhaba, Gözenekli bir cildim var. Gözeneklerimin küçülmesi için cilt bakımı yaptırmak istiyorum. İstanbul Anadolu yakasında cilt bakımı yaptırabileceğim bir klinik tavsiye eder misiniz?
Merhaba, Gözenekli bir cildim var. Gözeneklerimin küçülmesi için cilt bakımı yaptırmak istiyorum. İstanbul Anadolu yakasında cilt bakımı yaptırabileceğim bir klinik tavsiye eder misiniz?
Dermatolojik olarak kaliteli bir bakım yaptırmak istiyorum. Gözeneklerimin küçülmesi için dermapen de düşünüyorum. O nedenle bir klinik tavsiyesi istedim. Bu dediğiniz yer Gratis mi? Öyleyse bana uygun değil. Ama benim bilmediğim bir klinik ise değerlendirebilirim.
Gerçekten bu platforma aklıma takılan hususlarda fikir alışverişinde bulunmak için girdim ancak şimdiye kadar aklıma takılan hiç bir soruya yanıt alamadım. Talihsizlik ben de sanırım ama tabiki İstanbul’da şimdilik çok memnun kaldığım bir yer buldum ve seanslara başladım. Bakalım inşallah güzel sonuçlar alırım