İstanbul Anadolu Yakasında acil diş doktoru

dingindeniz

Yeni bir hayat kurdum
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2013
2.216
2.253
83
Arkadaşlar konunun yeri burası değil ama acil olduğu için buraya yazıyorum.

20 lik dişlerimi fırçalamakta hep zorlanıyordum aşırı bulantım oluyor ve öğüyordum özellikle üst dişlerde. Yarı gömük oldukları için daha zor oluyordu.

Şimdi çürüme olmuş sızlıyor. 20 lik diş çekimi yaptıranlardan diş doktoru tavsiyesi alabilir miyim? Özel hastane olursa sevinirim, sedasyonla çekim yaptıranlar varsa onlardan da bilgi almak isterim. Bir hafta sürem var tedavi için. Şimdiden teşekkürler

Özel muayenehane mi hastahane mi? İki 20 lik dişi aynı anda mı çektirdiniz? Benim çok bulantım oluyor o Yüzden sedasyonla ya da genel anestezi istiyorum da

Ozel klinik, arada birkac hafta olmustu diye hatirliyorum, ben 4-5 sene once cektirmistim simdi kanal tedavim oldu yeni. Gomulu dis icin cerrah gelmisti ayrica. Sedasyon ne bilmiyorum maalesef arayip gorusun derim.

Sedasyon yarı uyutma oluyor sadece komutları uyguluyorsunuz başka bir şey hatırlamıyorsunuz

Nerde oturuyorsunuz bende yeni kurtuldum bu dertten size aldirdigim yeri tavsiye edebilirim

Ben istanbul da yaşamıyorum diş için gelicem Anadolu yakasında herhangi bir yer olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…