• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İSTANBUL ANADOLU YAKASI ZEYNEP KAMİL KADIN DOĞUM HASTANESİ HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VARMI :(

mutluannee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2016
57
131
93
Merhaba kızlar 27 haftalık hamileyim ilk gebeliğim zeynep kamilden takipliyim doğum içinde orayı düşünüyorum ama ilgi alaka doktorlar nasıl dogumdan sonrakı gidişat nasıl bi bilgi edinmek istiyorum orada doğum yapan varmı yakın zamanda varsa yazarmısınız lütfen

Merhaba kızlar 27 haftalık hamileyim ilk gebeliğim zeynep kamilden takipliyim doğum içinde orayı düşünüyorum ama ilgi alaka doktorlar nasıl dogumdan sonrakı gidişat nasıl bi bilgi edinmek istiyorum orada doğum yapan varmı yakın zamanda varsa yazarmısınız lütfen
ben doğum yapmadım orada ama tüp bebek tedavisi gördüğüm sırada doğum yapmış insanlarla konuşmuşum. bebekte beya sizde aşırı sorun yoksa doğum maliyetini kaldıramayacaksanız hastane bildiğin devlet hastanesi. sizi doğum için almaya başladıktan sonra ailenizle iletişiminiz kesiliyor saatlerce hatta günlerce eşinden haber alamayanlar vardı. özel doğum odaları açılmış bu konuda fikrim yok. öyle iyilikle güzel sözlerle karşılanmayı beklemeyin. şanslıysanız doktorunuzun hemşirelerin hasta bakıcıların iyi gününe denk gelmeniz şansınıza olacaktır. sağlıkla bebişinizi kucağınıza bir nefeste alırsınız umarım.

Back