Istanbul'da Anadolu yakasinda (tercihan Kadikoy civarinda, deniz goren bir yerde) arastirma yapan/gittikleri dugunu begenen arkadaslar mekan tavsiyesinde bulunabilirse cok sevinirim. 120 kisi, butcemiz 10.000 ila 15.000 TL. Ayrica tekne dugun de dusunuyorum ama cok da guvenemiyorum. Bu konuda fikri olanlar var mi? Dugunu teknede yapan ya da teknede dugune katilanlar var mi? Simdiden cok cok tesekkurler.
Istanbul'da Anadolu yakasinda (tercihan Kadikoy civarinda, deniz goren bir yerde) arastirma yapan/gittikleri dugunu begenen arkadaslar mekan tavsiyesinde bulunabilirse cok sevinirim. 120 kisi, butcemiz 10.000 ila 15.000 TL. Ayrica tekne dugun de dusunuyorum ama cok da guvenemiyorum. Bu konuda fikri olanlar var mi? Dugunu teknede yapan ya da teknede dugune katilanlar var mi? Simdiden cok cok tesekkurler.
Merhaba :) öncelikle hayırlı olsun. Ben nişanımı geçen ekim ayında teknede yaptım ve herkes çok memnun kaldı :) hava yağmurlu olur falan diye düşünoyurdum tereddütteydim ama çok şükür hiç bir şey olmadı. Hava soğuk olduğu için üst kısmı kullanamadık ama alt kısım bize yetti. Sen yazın düşünüyorsan süper olur bence. Bir çok mekana görede baya uygun ayarladık. Tekne dışında bir mekan öneremiyorum malesef bende arıyorum ama henüz bulamadım
brgulsen, cok tesekkur ederim. senin de nisanin hayirli olsun. Hangi firmayi kullandiniz nisan icin? Dugun icin bol sans diliyorum. Ben manzarasi guzel olan bir yer ariyorum, iclerinde en uygun Portaxe duruyor ama onun da yeri ters bana. Eger manzarali aramiyorsan Sophia cengelkoy'u cok methediyorlar.
brgulsen, cok tesekkur ederim. senin de nisanin hayirli olsun. Hangi firmayi kullandiniz nisan icin? Dugun icin bol sans diliyorum. Ben manzarasi guzel olan bir yer ariyorum, iclerinde en uygun Portaxe duruyor ama onun da yeri ters bana. Eger manzarali aramiyorsan Sophia cengelkoy'u cok methediyorlar.
merhabalar, beykoz sabancı öğretmenevi ile görüşmenizi öneririm, biz 300 kiş iiçin 17 bin tl'ye anlaşmıştık daha sonra vazgeçip sophia çengelköyü tuttuk. öğretmenevinin manzarası muazzam, görüşmenizi tavsiye ediyorum. hepimiz için hayırlı olsun.
merhaba
bende dugun yaparken cok zorlanmıstım cok yer gezdim maltepe bostanzı atasehir sayısız mekana baktım.. ama gordugum guzel ve sık bir dugun icin minumum 15-20 bin tl gozden cıkarmaktı.bugun yeni bir mekan kesfettim ve butun evleneceklerede tavsiye ederim sisecam cayırova cammekan sosyal tesisleri mevcut halka acık su anda.
hem deniz kenarı hemde doga manzarası var. iki adet alan belirlemisler biri 100-200 kisilik gibi ufak dugunler icin birde 1000-1500 kisilik dugunler icin .ben ufak alanı sordum ve mekan ucreti olmadıgını sadece kisi bası yemek ucreti aldıklarını soylediler heryeri kendiler susluyorlar.muzikte mevcut kucuk alan icin kisi bası 50 tl gibi bir ucret istiyorlar..benim dugun olayı cok icimde kaldı baskalarınında icinde kalsın istemem uygun fiyata guzel bir dugun yapmak mumkundur...