fairywas Guru Kayıtlı Üye 16 Mart 2012 298 326 303 22 Haziran 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi fairywas #1 merhaba arkadaşlar, istanbul anadolu yakasında uygun kır düğünü mekanları önderisinde bulunabilir misiniz??
merhaba arkadaşlar, istanbul anadolu yakasında uygun kır düğünü mekanları önderisinde bulunabilir misiniz??
qmerw Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Mayıs 2011 389 0 46 İstanbul 23 Haziran 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi fairywas #2 uygun derken canım yemekli pastalı nassı bişi istiosun ki , kır düğününde uygun fiyat çok zor anca bakcan çay bahçesi falan bulabilirsen
uygun derken canım yemekli pastalı nassı bişi istiosun ki , kır düğününde uygun fiyat çok zor anca bakcan çay bahçesi falan bulabilirsen
fairywas Guru Kayıtlı Üye 16 Mart 2012 298 326 303 25 Haziran 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi fairywas #3 qmerw .!.: uygun derken canım yemekli pastalı nassı bişi istiosun ki , kır düğününde uygun fiyat çok zor anca bakcan çay bahçesi falan bulabilirsen Genişletmek için tıkla... ben de tam bilmiyorum fiyatları internetten bakıyorum ama bulamadım. en azından kır düğünü yapan birileri varsa fikir olsun istiyorum
qmerw .!.: uygun derken canım yemekli pastalı nassı bişi istiosun ki , kır düğününde uygun fiyat çok zor anca bakcan çay bahçesi falan bulabilirsen Genişletmek için tıkla... ben de tam bilmiyorum fiyatları internetten bakıyorum ama bulamadım. en azından kır düğünü yapan birileri varsa fikir olsun istiyorum
M merve89_ Üye Kayıtlı Üye 27 Temmuz 2012 39 0 16 İstanbul 9 Ağustos 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi fairywas #4 valla kır düğünleri ciddi masrafları helede yemekli istiyorsanız 15000 den aşağıya çıkmak zor gibi. ben birkaç aydır araştırıyorum. uygun olarak sadece ibb sosyal tesisleri var. ve bunun gibi sosyal tesisler, öğretmen evleri, polis evleri v.b.
valla kır düğünleri ciddi masrafları helede yemekli istiyorsanız 15000 den aşağıya çıkmak zor gibi. ben birkaç aydır araştırıyorum. uygun olarak sadece ibb sosyal tesisleri var. ve bunun gibi sosyal tesisler, öğretmen evleri, polis evleri v.b.
S serahakan Üye Kayıtlı Üye 3 Mayıs 2012 1 0 16 İstanbul 12 Ağustos 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi fairywas #5 kavacık camlık bahçe restaurantı tavsiye ederim kır düğünü için.. internet sitesine aldanma gidip gördüm bahcesı cok hos
kavacık camlık bahçe restaurantı tavsiye ederim kır düğünü için.. internet sitesine aldanma gidip gördüm bahcesı cok hos