İstanbul Anadolu Yakası - Ümraniye civarında düğün salonu

pritt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2009
22
6
86
Arkadaşlar acilen ablam için düğün salonuna ihtiyacımız var..
Düğünü temmuz gibi düşünüyorlar ama şimdiden salonu tutmak gerek..
1000 kişi civarı pastalı normal bir düğün yapıcaklar..
ama istedikleri gibi bir salonu o büyüklükte bulamıyorlar.
işte vals salonu bulduk orası da 6500 tl istiyor ama ablamların şu ara o kadar verecek imkanları yok. ablam bugün salondan ağlayarak çıktı. içime oturdu benim de
oturup onunla ağlamaktan daha fazlasını yapmak istiyorum.
eğer bu civardaki salonlarla ilgili bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olabilir mi? :gitme: :gitme:

düğün salonu rutinlerinin dışında pek bişi dahil değil aslında...
bildiğiniz meyvesuyu düğün pastası.... süsler püsler ıvır zıvır...
ama biz salonu tuttuk...
Zigana Düğün Salonu fiyat 5000TL
Görüntü olarak vs. çok daha güzel ve ıvır zıvırları biçok salona göre fazla fazla :)
tabi bununla birlikte sahipleri insansılar...

Hayatımda hiçbir yerde görmediğim aşağılayıcı muameleyi Vals Düğün Salonun da gördüm..
Dün itibari ile kimseye tavsiye etmiyorum....

Anadolu yakasında düğün yapıcak olan varsa da salon alternatifileri yemekli, klasik her türlü düğün yapma alternatifleri ile bence bu tuttuğumuz salon harika.. Zaten yakın bir arkadasımda aynı yerde düğün yapmıştı... Eğlencesi de güzell

ılgilenenlere yürekten teşekkür ediyorum :)

arkadasım valsen neden memnun kalmadınız merak ettim.biz orda 200kişilik yemekli nişan yaptık çok da memnunduk paylaşırsan sevinirim

Bizim düğünümüzde valsde olucak...Şimdilik gayet memnunuz..ıyi ki orayı seçmişiz diyoruz..Düğündede memnun kalacağıma inanıyorum..

tatlımmm bende orda yapacağım mustafa bey ve emine hanım la tanıştınız umarım çok sıcak kanlı ve yardımsever insanlar henüz prova falan işlerine girişmedik bakalım nasıl olcak bilmiyorumkismile

Merhaba

Zigana'da düğün nasıl geçti? 5000 tl de verilen ikram-kokteyl nelerdi ve en önemlisi müzikler nasıldı bilgi verebilirseniz çok sevinirim.

Merhaba arkadaşlar, 2011 yılında bende Zigana da evlendim. Çok memnun kaldık. Hizmet, müzik, yaklaşım hersey çok güzeldi. Kokteyl menü seçtik. Garson arkadaşlar sürekli mesrubat dağıtımı yaptı. Hatta düğün sonunda bazı misafirlerden cok mesrubat içtikleri için sürekli tuvalete taşındıklarını duyduk:) Benim tek şikayetim fotograf ve kamera için oldu. Özellikle nikah merasiminde eşimin ayağına basarken çekilmesini istemistim. Ama çekmemişler Bir de yine özellikle düğün sonunda gelin çiceğimi atarken kameraya alınmasını istemiştim ama bant mı ne bitmiş onu da almamışlardı. Bu iki konu beni inanılmaz üzdü ama sonuçta şuan unuttum bile geçti gitti. Fotograf ve kamera konusunda özellikle konuşursanız geri kalan hersey zaten Emine hanım tarafından ustalıkla hallediliyor. Tüm yeni evlenecek arkadaşlara kolaylıklar diliyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…