Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende ahmet güven için bakıyorum da çok fikir sahibi değilimBu konuda bende takipteyim 5.aydan sonra doktorumuz önermişti sünnet için doktor bakıyordum.
Şimdiye kadar iki isme denk geldim biri ümraniyede Ümran tıp merkezi Ümit Hanım
Bir de atasehir de Ahmet güven. Ama çok fazla bakmaya fırsatım olmadı buradan öneri verilirse onları da dikkate alacagım
İnternet yorumları güzel kötü yoruma denk gelmedim sayılır. Ama arayıp fiyat almak için fırsatım olmadı, sürekli instagramda reklam olarakta karşıma çıkıyor.Bende ahmet güven için bakıyorum da çok fikir sahibi değilim
Nakit 10 taksitli 12500İnternet yorumları güzel kötü yoruma denk gelmedim sayılır. Ama arayıp fiyat almak için fırsatım olmadı, sürekli instagramda reklam olarakta karşıma çıkıyor.
Biz medical park ömer faruk azala yaptırcaz çok iyi olacağını düşünüyorum o güveni verdiİnternet yorumları güzel kötü yoruma denk gelmedim sayılır. Ama arayıp fiyat almak için fırsatım olmadı, sürekli instagramda reklam olarakta karşıma çıkıyor.
Ne zaman yaptıracaksınız? Sonrasında görüşülerinizi buradan da yazabilir misiniz? Oradan fiyat aldınız mı birde?Biz medical park ömer faruk azala yaptırcaz çok iyi olacağını düşünüyorum o güveni verdi
Cumartesi yaptıracağız 13.000 tl doktor başhekimNe zaman yaptıracaksınız? Sonrasında görüşülerinizi buradan da yazabilir misiniz? Oradan fiyat aldınız mı birde?
Hayırlı olsun inşallah sıkıntısız geçerCumartesi yaptıracağız 13.000 tl doktor başhekim
İnşallahhHayırlı olsun inşallah sıkıntısız geçer
Bende arıyorum bir yer siz buldunuz mu ?İstanbul anadolu yakası sünnet doktor önerisi lütfennn acill işe başlamadan yapmam lazım bebeğim 3 ay 10 günlük
Buldum Pendik Medicalpark Ömer Faruk Azal yaptı biz çok memnunuz şuanlık bir sorun yokBende arıyorum bir yer siz buldunuz mu ?
Kaça yaptırdınız acaba bende pendikteyim ama normalde de pahalı hastane diye oraya hiç sormadım bile medipol 10 bin dediBuldum Pendik Medicalpark Ömer Faruk Azal yaptı biz çok memnunuz şuanlık bir sorun yok
13.000e yaptırdık doktordan memnun olduğumuz için sorun değil bizim içinKaça yaptırdınız acaba bende pendikteyim ama normalde de pahalı hastane diye oraya hiç sormadım bile medipol 10 bin dedi