istanbul anadolu yakasi lisans kpss gk-gy dershane önerisi acill

heidi555

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2014
130
161
arkadaslar istanbul anadolu yakasinda kpss lisans gk-gy dershane önerisi bekliyorum..kartal murat egitime giden varsa özellikle fikirlerini merak ediyorum..

Istanbul U bilmiyorum

Ana git dershaneleri gez

Havasına bak

Burda geçen ihtiyaca gittim insanlar böyle kalabalık üniversite gibi kantin vs sabah girip gece 9 gibi çıkıyorlarmış ders etüt soru çözümü

Bizim dershanede öyle arasında bile kantin boş kantinde zaten 3-5 masa ancak var

Grup psikolojisi yok dersi biten eve gidiyor

Derslere gelince herkese zaten aynı hoca girmiyor ya da senin iyi bulduğunu ben iyi bulmuyorum

Bu nedenle iş sende bitiyor atmosfere bak fiyata bak ve bir yerden başla

Gk ya da gy diye hızlandırılmışları ikiye bölmüşler hepsi yetişmez diye galiba

Alanına alt yapına göre seç deyip yarı fiyat koymuşlar

Canim merhaba ben kartal murata gidiyorum. Hafta icin çarşamba perşembe cuma aksam 7-9 arasi dersler var ben cok memnunum gerci kisiye göre de degisiri o kadar önde de değiliz konularda.

Canim merhaba ben kartal murata gidiyorum. Hafta icin çarşamba perşembe cuma aksam 7-9 arasi dersler var ben cok memnunum gerci kisiye göre de degisiri o kadar önde de değiliz konularda.
Ben de bikac sene once kartal murata gitmistim. Egitim hocalari cok iyiydi. Digerlerinden memnun degildik. Kurs da kpss yi cok dikkate almiyordu. Acikogretim e daha agirlik veriyorlardi. Sikayetler olunca yuzsuzce bunu soylemislerdi bir de. Simdi degismistir belki de bileniyorum

X