• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

istanbul anadolu yakası lazer

• Konu Sahibi Konu Sahibi bstz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bstz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2015
37
35
103
33
fiyatları çok uçuk olmayan tavsiye edebileceğiniz yer var mı? maltepe-kartal-ataşehir-kozyatağı-kadıköy vs hepsi olur :)

kızlar kimse gitmiyor mu ya anadolu yakasında lazere

fiyatları çok uçuk olmayan tavsiye edebileceğiniz yer var mı? maltepe-kartal-ataşehir-kozyatağı-kadıköy vs hepsi olur :)

Sahrayıcedidde Loya Güzellik Salonuna gidiyorum ben. Oldukça memnunum Tüm vücut 900 tl. Elden taksit kabul ediyorlar.

kartal da umut hast. var. Fiyatı uygun baya giden olmuş ama son dönemde gidenlerden hiç yazan yok. ben başlamayı düşünüyorum. gelişmeleri de paylaşırım başlayınca. burda sayfalarca konu okuyup duruyorum ne zamandır. Sonuç alan ya da alamayan kimse yazmamış, herkes giderken yazmış sonra unutulmuş. Bir bakıma memnun kalmışlar sonucunu çıkarıyorum bundan, sanki rahatsız olsalar en azından şikayet amaçlı yazarlardı bişeyler :KK12:

Uzun zaman sonra Merhaba arkadaşlar . Ben Avrupa yakasından Anadolu yakasına taşındım. Maltepe'de gittim lazere. Çok memnunum.ve uygun. Elden taksit de oluyor, gitmek isteyeni yönlendirebilrm. Reklama girmesin şimdi :))

estethica yı öneririm ben 1 senedir ara ara gidiyorum. tüm vücut genital hariç gidiyorum. genitale orda çalışan bayanlara alıştığım için acıbadem hastanesine gidiyorum. paket fiyatları yapıyolar, hemde estethica özel bi yer olduğu için güvenebilirsiniz.

Back