• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

istanbul Anadolu Yakasi Lazer Epilasyon Klinik Onerisi

Newbieoflazer

Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2013
1
0
6
34
İstanbul
Merhaba arkadaslar,

Baslikta yazidigim gibi Anadolu yakasinda gidip denediginiz ve guzel sonuc aldiginiz, asiri pahali olmayan duzgun guvenilir yerleri onerebilirseniz sevinirim.

Simdiden tesekkurler..

Arkadaşlar selam, ben İstanbul çekmeköyde oturuyorum Anadolu yakasında güvendiğiniz lazer epilasyon yaptırabileceğim yer önerirmisiniz? bir arkadaşım kadıköyde genital bölgeye 500tl koltuk altı 200tl fiyat almış bitirme garantili sizce nasıl?

merhaba canım gidip görüp denediğim ve memnun kaldığım bağdat caddesinde dr gulay boztosun var. çok temiz ve titizler. domino alexleri var. bir git gör derim canım

Son düzenleme:
Çok uzun süre araştırdıktan sonra lazer epilasyona başladım. Soprano Diode XLi, bu cumartesi 2. seansıma gireceğim. Şimdilik memnunum. Ancak belirtmek isterim ki, araştırma dönemimde ve gittiğim yerde herkes bitirme garantili paket satıcılarından uzak dur dedi. Sen bilirsin ama..

Arkadaşlar selam, ben İstanbul çekmeköyde oturuyorum Anadolu yakasında güvendiğiniz lazer epilasyon yaptırabileceğim yer önerirmisiniz? bir arkadaşım kadıköyde genital bölgeye 500tl koltuk altı 200tl fiyat almış bitirme garantili sizce nasıl?

ben avrupa yakasında oturuyorum ,anadolu yakasında kartal soğanlıda bir güzellik merkezine diod lazere gidiyorum ve gayette memnunum düşünürsen adını verebilirim

Back