Istanbul Anadolu yakası kadın doğum uzmanlari

anthrauss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2014
7
0
36
Ankara
Merhaba arkadaşlar. Şu ana kadar burayı sadece takip ediyordum. Hiç aklıma burda bir konu açacağım gelmemişti. Karar verme konusunda çok tedirginim. Anadolu'da umraniye uskudar atasehir taraflarında iyi bir uzman arıyorum. Ama fiyatı çok yüksek olmasını istemiyorum

merhaba arkadaşım, ben Dr Soner Doğanyılmaza gidiyorum, gebeliğimi takip ediyor,son günlerim...Kendisi klinik açtı,muayene ücreti fazla degil, Ataşehirde, her bütçeye uyar. 4 boyutlu ultrasonla her gittiğimde bebegimin resmini veriyor. Kliniği de tertemiz ve ferah...Tüm iş arkadaşlarımı normal doğurttu.Bu konuda ona sonsuz güvenim var....Tavsiye ederim

Merhaba canım ben erdem çakmak hastanesinde gülçin demirdöven e gidiyorum çok ilgili bir dr ümraniyede nerdeyse tüm hastanelere bi ugramışlıgım vardır ümran tıpta gitmiştim çok ilgisiz ve kesinlikle hijyen kurallarına uymuyor ben gittigimde çatalda bakmıştı kullandıgı aleti yerde bir kova nın içine fırlattı bakınca içerisinde birsürü daha demir muayene makasının oldugu onun suyu hep benim bacaklarıma sıcradı hemen özür dileyip alkol döktügü peçeteden verdi ama kesinlikle asla birdaha gitmem afiyet hastanesinde de bir dr a gitmiştim odasında birsürü yardımcı kız çay partisi havasındaydı zoraki olarak konuşuyor gibi gelmişti bana soru sordugumuzdada lütfedip cevap vermişti en son gebeligimin 2. Ayında erdeme başladım orada iki farklı dr a gittim ikisindende gerçekten memnun kaldım şimdi sürekli gülçin hanıma gidiyorum ben çok memnunum birde yakın bir tanıdıgım afiyette özel gelen fazilet hanım diye bir dr u bana şiddetle önerdi oda aklında bulunabilir

merhaba arkadaşım, ben Dr Soner Doğanyılmaza gidiyorum, gebeliğimi takip ediyor,son günlerim...Kendisi klinik açtı,muayene ücreti fazla degil, Ataşehirde, her bütçeye uyar. 4 boyutlu ultrasonla her gittiğimde bebegimin resmini veriyor. Kliniği de tertemiz ve ferah...Tüm iş arkadaşlarımı normal doğurttu.Bu konuda ona sonsuz güvenim var....Tavsiye ederim
Canım merak ediyorum bende soner beyi.. Cok pahalı oldugunu söylediler. Tam fiyat yazabilir misin.

Back
X