istanbul anadolu yakasi kadin dogum uzmani tavsiyesi olanlar?

hhulyaa1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2020
23
16
34
herkese merhaba, 13 haftalık hamileyim ve hala takibimi yapabilecek doktor bulamadim. anadolu yakasında oturuyorum. kimileri özelden ziyade zeynep kamile gitmemi öneriyor. ama niyeyse oraya karşı bi önyargı var bende. tecrübelerinizi ya da tavsiyelerinizi yazarsanız sevinirim.simdiden teşekkürler.

Merhaba, bende baya araştırdım ve Dr. Şükran AKALIN'a gitmeye karar verdim. Ümraniyede yeri, ilk randevum yarın hatta. araştırabilirsiniz sizde

herkese merhaba, 13 haftalık hamileyim ve hala takibimi yapabilecek doktor bulamadim. anadolu yakasında oturuyorum. kimileri özelden ziyade zeynep kamile gitmemi öneriyor. ama niyeyse oraya karşı bi önyargı var bende. tecrübelerinizi ya da tavsiyelerinizi yazarsanız sevinirim.simdiden teşekkürler.

Zeynep kamil devlet olduğu için korona riski çok yüksek. Elini sallayan giriyor afedersiniz.
Ben sarıgazi bölge hastanesine gidiyorum. Doktorum da sevil Çankaya. Çok da memnunum. Hastane kalabalık değil. Ulaşımı kolay.

Zeynep kamil devlet olduğu için korona riski çok yüksek. Elini sallayan giriyor afedersiniz.
Ben sarıgazi bölge hastanesine gidiyorum. Doktorum da sevil Çankaya. Çok da memnunum. Hastane kalabalık değil. Ulaşımı kolay.
ben de zeynep kamil için aynen sizin gibi düşünüyorum. tavsiyeniz için teşekkür ederim.

Merhaba, bende baya araştırdım ve Dr. Şükran AKALIN'a gitmeye karar verdim. Ümraniyede yeri, ilk randevum yarın hatta. araştırabilirsiniz sizde
siz söyleyince baktım, güzel yorumlar almış hep. özel kliniğinde rutin kontroller oluyor da doğum nerde oluyor acaba, bir hastaneyle anlaşmalı mi çalışıyor? randevunuzdan sonra izlenimlerinizi yazarsanız çok sevinirim

Bu durumda devleti boşverin bence en azından bir iki ay. Emsey hospital de Pınar hanım var ben beğeniyorum

siz söyleyince baktım, güzel yorumlar almış hep. özel kliniğinde rutin kontroller oluyor da doğum nerde oluyor acaba, bir hastaneyle anlaşmalı mi çalışıyor? randevunuzdan sonra izlenimlerinizi yazarsanız çok sevinirim
Evt Anlaşmalı oldukları hastaneler var oralarda doğum oluyor diye biliyorum. Sosyal Medyadan aktif takip ediyorum kliniği ve ortaklarını ama yarın ayrıntıları öğreneceğim bende size de iletirim

120 tl muayene ücreti . Anlaşmalı hastaneleri sormadım açıkcası ama olduğunu düşünüyorum, aslında herşeyi soracaktım fakat muayene sonucum olumlu geçmeyince kafamdan gittiler 😬

120 tl muayene ücreti . Anlaşmalı hastaneleri sormadım açıkcası ama olduğunu düşünüyorum, aslında herşeyi soracaktım fakat muayene sonucum olumlu geçmeyince kafamdan gittiler 😬

Teşekkür ederim. Allah gönlünüzdekini nasip etsin en kısa zamanda ☺

Benim tüm gebeliklerim riskliydi. Zeynep kamil e gittim hepsinde ve malesef pişmanım. Kanamam olduğunda en azından progesteron hapı verebilirlerdi. Ben de cahildim o konuda. devlet hastaneleri yoğunluktan dolayi ilgilenemiyor

Şükran akalina gidiyorum ve çok memnunum emekli olmadan çocukları yapıp bitirmeliyim😂 anlaşmalı.oldugu hastaneler var her bütçeye uygun.

zaten gitmeye karar vermiştim. bir tane daha olumlu yorum görmek beni sevindirdi :)

Memnun kalicaginizi düşünüyorum bende 13, haftada gittim ozamana kadar 5 doktor değiştik sıkıntılı bir gebelikti. Kendisinin rahatlatıcı tavırları işini iyi bilmesi ve tatlı dili sayesinde bu haftalara geldik diğer gittiğim doktorlara.kalsa şimdiye 50 kere doğurmuştum. Umarım sağlıcakla alırsın bebeğini kucağına hayırlı olsun😊

Afiyet hastanesi fazilet görgülü. Normal doğumu destekleyen çok tatlı bi doktor.

X