• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İSTANBUL ANADOLU YAKASI KADIN DOĞUM DOKTORU

sevo160715

Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2017
28
44
8
MERHABA 1 AYLIK HAMİLEYİM 1 YILDIR İSTANBULDAYIM HİC KADIN DOĞUM ÜZERİNE DOKTOR TANIMIYORUM DEVLET HASTANELERİNDE YADA ÖZEL DE TAVİSEYE EDEBİLECEGİNİZ DOKTOR VAR MI ? YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ?

Merhaba Allah sağlıkla kavuştursun
Bende doğma büyüme istanbulluyum
Bende Anadolu yakasındayım. Hamileydim ama 2 ay önce malesef kürtaj oldum☹️
Zeynep Kamil'e gidiyordum ama her seferinde başka bir doktor olurdu. Ablamın ilk doğumu özel hastanedeydi Ataşehir'de Central hospital. Doktoru Figen Temelli Akın
Çok ilgili güleryüzlü bir bayandı bende 2 defa yanında gitmiştim ablamda çok memnun kaldı eğer maddi sıkıntınız yoksa onu tavsiye ederim. Ablam Kasım 2016 'da orda normal doğum yaptı 2.200 civarı bişey vermişti ama şuan artmıştır tabi

Merhaba ben Hisar hastanesi Dr. Esra Tuştaş Haberal'a gidiyorum ve çok memnunum. Gereksiz yere işlem yapmıyor. Yalnız ücreti biraz fazla. Bizim özel sigortamız olduğu için 20 lira falan ödüyoruz. Normal muayenesi 400 küsür sanırım.
Biraz uygun ve güzel bir hastane arıyorsanız çamlıca medipolü tavsiye ederim. odaları inanılmaz güzel ve ferah. doktorlarından da Elif hanıma giden arkadaşım var ve çok memnun. Muayene ücreti 70 lira. Doğum ücreti yanlış hatırlamıyorsam 1500 liraydı.

Merhaba ben Hisar hastanesi Dr. Esra Tuştaş Haberal'a gidiyorum ve çok memnunum. Gereksiz yere işlem yapmıyor. Yalnız ücreti biraz fazla. Bizim özel sigortamız olduğu için 20 lira falan ödüyoruz. Normal muayenesi 400 küsür sanırım.
Biraz uygun ve güzel bir hastane arıyorsanız çamlıca medipolü tavsiye ederim. odaları inanılmaz güzel ve ferah. doktorlarından da Elif hanıma giden arkadaşım var ve çok memnun. Muayene ücreti 70 lira. Doğum ücreti yanlış hatırlamıyorsam 1500 liraydı.
ÇOK TESEKKÜR EDERİM UMARIMBİR DOKTOR BULURUM :)

Merhaba Allah sağlıkla kavuştursun
Bende doğma büyüme istanbulluyum
Bende Anadolu yakasındayım. Hamileydim ama 2 ay önce malesef kürtaj oldum☹
Zeynep Kamil'e gidiyordum ama her seferinde başka bir doktor olurdu. Ablamın ilk doğumu özel hastanedeydi Ataşehir'de Central hospital. Doktoru Figen Temelli Akın
Çok ilgili güleryüzlü bir bayandı bende 2 defa yanında gitmiştim ablamda çok memnun kaldı eğer maddi sıkıntınız yoksa onu tavsiye ederim. Ablam Kasım 2016 'da orda normal doğum yaptı 2.200 civarı bişey vermişti ama şuan artmıştır tabi
BU ZEYNEP KAMİLE DOKTOR HANGİ HASTANEDE ACABA

Muge anlida o kadar cok bebek satilma olayi olduki zeynep kalmilde oraya gitmeye korkar insan

Öyle mi? Bayağı da bilinen bir hastane orası.

Benim o hastane konusunda pek bilgim yokta konu sahibi zeynep kamil'i doktor olarak algılamış onu düzeltmek istedim sadece.

BU ZEYNEP KAMİLE DOKTOR HANGİ HASTANEDE ACABA

Sen yeniydin değilmi canım pardon ya detayını yazmamışım 😀 Zeynep Kâmil kadın doğum devlet hastanesi Üsküdar'da
Namı meşhur bir hastanedir İstanbul'da kurulan ilk hastanelerdendir... doktorları deneyimlidir oranın ama çok rağbet eden olduğu için yoğun bir hastanedir gerçi ben ne zaman gitsem öyle uzun süre beklemedim ordaki bekleme sırası özel hastanelerde de var

Biz 3 kızkardeş Zeynep Kâmil'de doğmuşuz doktorları deneyimli ama o zamanlar annemin doğumları ve şartları çok kötüymüş
Şuan düzelmiş kaç kişiye sorsam hep iyi şeyler söylüyorlar iyi davranmamaları söz konusu olamaz artık gidip bakıp ona göre karar verilmeli🤔

Merhaba erkek dr tercih edermiydiniz bilemedim ama kartal ibni sina hastanesinde oglumun dogumunu gerceklestiren dr ufuk ozseker var cok iyi bir dr ,vera hastanesindeydi benim.zamanimda simdi ibni sinada emekli bashekim kendisi alaninda uzmandir.

Sen yeniydin değilmi canım pardon ya detayını yazmamışım 😀 Zeynep Kâmil kadın doğum devlet hastanesi Üsküdar'da
Namı meşhur bir hastanedir İstanbul'da kurulan ilk hastanelerdendir... doktorları deneyimlidir oranın ama çok rağbet eden olduğu için yoğun bir hastanedir gerçi ben ne zaman gitsem öyle uzun süre beklemedim ordaki bekleme sırası özel hastanelerde de var
YAA EVET TAMAM ŞİMDİ OLDU :)) NEYSE HASTANEYİDE ÖGRENMİŞ OLDUM TEKRAR TESEKKÜRLER

Merhaba erkek dr tercih edermiydiniz bilemedim ama kartal ibni sina hastanesinde oglumun dogumunu gerceklestiren dr ufuk ozseker var cok iyi bir dr ,vera hastanesindeydi benim.zamanimda simdi ibni sinada emekli bashekim kendisi alaninda uzmandir.
EVET SORUN OLMAZ ERKEK DOKTOR BAKACAGIM COK TESEKKÜRLER

Merhaba İstanbul Anadolu yakasında dr tercihlerinizi alabilir miyim normal Doğum yapmak istiyorum ilgili bi doktor olsun istiyorum

Merhaba herkese bende yeni hamile olduğumu öğrendim 😊 çakmak Erdem ve Çamlıca medipol arasında kaldım medipol için randevu aldım Elif hanıma 80 tl olmuş muayene ücretleri Doğum paketleri hakkında bilginiz var mı iki hastane için de?

Ucret araliginizi bilemiyorum ama benim.doktorun murat emanetoglu cok memnunum...

O olmasaydi dilek yagmura giderdik. Ikiside hastane degil muayenehane.. farkli farkli hastanelerle anlasmalari var dogum icin.

Merhaba herkese bende yeni hamile olduğumu öğrendim 😊 çakmak Erdem ve Çamlıca medipol arasında kaldım medipol için randevu aldım Elif hanıma 80 tl olmuş muayene ücretleri Doğum paketleri hakkında bilginiz var mı iki hastane için de?
Merhaba
Doktor secimi yapmissinizdir heralde dogumunuza az kalmis? Ozel olmazsa kime gidiyorsunuz? Ben de ariyorum da.

merhaba konu hakkında güncel fikir verebilecek olan var mı? Bir doktora gidiyorum hisar'da ama emin değilim. Anadolu yakasında güvenilir doğum ve gebelik takibinde bir doktor arıyorum

Back