• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul Anadolu yakası iyi bi merkez

healthandbreath

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2016
85
107
18
istanbul Anadolu yakasında güzel dudak dolgusu yapan göz altı dolgusu yapan bi tık da fiyatı uygun olan iyi bi doktor biliyor musunuz acaba

istanbul Anadolu yakasında güzel dudak dolgusu yapan göz altı dolgusu yapan bi tık da fiyatı uygun olan iyi bi doktor biliyor musunuz acaba
Canımcım merhaba bende burun estetik oldum 14.gunum harikalar yarattı burnumda, sımdı sıra dolguda, dudak ıcın. drum cok guzel yapıyor ve konustugunda fiyatlar sizi ürkütecek kdr cok deıl dilersen gorusursun Prof dr murat sarı bagdat cd sinde yerı cok

Reklam İçerikli Mesaj

Son düzenleyen: Moderatör:

Prof. Dr Ersin Ülkür hocaya geçen sene botoks, ışık dolgusu ve hyaluronik asid yaptırdım. Hem ben memnum kaldım, hem çevrem. Bariz bir şekilde gençleştim ve etraftan çok iltifatlar aldım. Eli çok hafif ve yüzünüze en uygun olanı yapıyor. Sonuç mükemmeldi. Tavsiye ederim. Bu sene de Temmuz ayında yüz ve boyun gerdirdim. Ameliyat harika geçti. 15 yaş gençleştim. Muayenahanesi Istanbul Anadolu yakasında. Bir gidin kendisiyle görüşün, fikirlerini alın derim. derim. Memnun kalacağınızdan eminim.

Prof. Dr Ersin Ülkür hocaya geçen sene botoks, ışık dolgusu ve hyaluronik asid yaptırdım. Hem ben memnum kaldım, hem çevrem. Bariz bir şekilde gençleştim ve etraftan çok iltifatlar aldım. Eli çok hafif ve yüzünüze en uygun olanı yapıyor. Sonuç mükemmeldi. Tavsiye ederim. Bu sene de Temmuz ayında yüz ve boyun gerdirdim. Ameliyat harika geçti. 15 yaş gençleştim. Muayenahanesi Istanbul Anadolu yakasında. Bir gidin kendisiyle görüşün, fikirlerini alın derim. derim. Memnun kalacağınızdan eminim.
Aynı zamanda çok güzel reklam yapıyorsunuz. Ne anlıyorsunuz böyle sahte hesap açıp sahte yorum yapmakla ?? İnsanları kandırmayın lütfen

Back