ezgice89 Yeni Üye Kayıtlı Üye 30 Temmuz 2020 1 1 1 35 30 Temmuz 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi ezgice89 #1 Herkese merhaba, anadolu yakasinda guvenilir ozel bir kadin dogum klinigi ariyorum. Hamilelik oncesi danisma, kontroller ve kismetse dogum icin... Onerilerinizi bekliyorum. Sevgiler ✌ Not: ozel hastane ve doktor adi da onerebilirsiniz.
Herkese merhaba, anadolu yakasinda guvenilir ozel bir kadin dogum klinigi ariyorum. Hamilelik oncesi danisma, kontroller ve kismetse dogum icin... Onerilerinizi bekliyorum. Sevgiler ✌ Not: ozel hastane ve doktor adi da onerebilirsiniz.
karadenizkizi1982 Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Eylül 2019 4.647 3.131 83 42 25 Ağustos 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi ezgice89 #2 ezgice89 .!.: Herkese merhaba, anadolu yakasinda guvenilir ozel bir kadin dogum klinigi ariyorum. Hamilelik oncesi danisma, kontroller ve kismetse dogum icin... Onerilerinizi bekliyorum. Sevgiler ✌ Not: ozel hastane ve doktor adi da onerebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... yaaa hiçkimse bir şey yazammış ben de arayış içindeyim. Sen buldun mu bari doktor?
ezgice89 .!.: Herkese merhaba, anadolu yakasinda guvenilir ozel bir kadin dogum klinigi ariyorum. Hamilelik oncesi danisma, kontroller ve kismetse dogum icin... Onerilerinizi bekliyorum. Sevgiler ✌ Not: ozel hastane ve doktor adi da onerebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... yaaa hiçkimse bir şey yazammış ben de arayış içindeyim. Sen buldun mu bari doktor?
-bridget- Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Ekim 2019 1.357 1.742 83 28 Ağustos 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi ezgice89 #3 Kadıköy medicana Timuçin Timuroğlu iyidir, tavsiye ederim.