slm arkadaslar.ben 4 aylık hamileyim cakmak erdem hastanesine gidiyorum fakat memnun degilim .
dogum icin onerebiliceginiz hastaneler varmı?doktor tavsiyelerinizi bekliyorum birde epidural sezeryan istiyorum hastane ucretleri hakkında bilgi sahibi olan varmı?
slm arkadaslar.ben 4 aylık hamileyim cakmak erdem hastanesine gidiyorum fakat memnun degilim .
dogum icin onerebiliceginiz hastaneler varmı?doktor tavsiyelerinizi bekliyorum birde epidural sezeryan istiyorum hastane ucretleri hakkında bilgi sahibi olan varmı?
canım öncelikle bebişin hayırlı olsun ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
ben geçen sene mayıs ayında çamlıca medicana da doğum yaptım ve çok memnun kaldım ikinci bir bebek düşünürsem yine oraya giderim doktorumda çok iyi çok ilgiliydi hastane personelide iyiyidi ben tavsiye ederim sende en kısa zamanda karar ver bence canım doktor ve hastane seçimi çok önemli sonuçta önce kendi canını sonra en önemli varlığını teslim ediceksin
Asyam merhaba.Doğum ücretleri ne kadar normal ve sezeryan öğrenebilir miyim?aynen cnm saol hepimize sglıklı hayırlı bebisler nasip etsin allah. ben bugün hospiliuma gittim ve dr umuda buldum sanırım.mehmet guclu cok memnun kaldım.guleryuzlu cok dobra bi doktor.hstaneyide gezdim odaları gayet iyiydi.dogum ücretleride normal bana göre.bundan sonra ord devam edicem kısmetse.
Asyam merhaba.Doğum ücretleri ne kadar normal ve sezeryan öğrenebilir miyim?
Teşekkürler canım.Bence de makulmüş fiyatlar...normal dogum 400 ssk lıya. sezeryan 950. epidural sezeryan 1200 cnm. bunlar paket fiyat yani hersey dahil cocuk dr 2 gun od ücreti testler falan..
Merhaba hangi hastanede ve dr adi neydi ogrenebilirmiyi ben hamileyi ama dogum icin dr ariyorumcanım bende ılk cakmak erdeme gıttım ama begenmedım cok dr. degıstırdım ama sonunda bı dr. buldumkı bence en tatlısı en ıyısı ıstedıgın saatte ara hep guler yuzlu.hastane olarakta dr.um medıcana ya gelıyodu dogumumuda orda yaptım kesınlıkle harıka sankı hastane degılde oteldesın hemsıresınden hasta bakıcısına temızlıkcısıne kadar super.sezeryan olarak yaptım bende dr.un kontrollerı 90lıra ayda 1 gıdıyosun.dogumda hastane ve dr.2000lıraya gelıyo normale gore pahalı ama bence degıyo...ınsallah aradıgını sende bulursun
Hangi dr ve hastaneye gittincanım bende ılk cakmak erdeme gıttım ama begenmedım cok dr. degıstırdım ama sonunda bı dr. buldumkı bence en tatlısı en ıyısı ıstedıgın saatte ara hep guler yuzlu.hastane olarakta dr.um medıcana ya gelıyodu dogumumuda orda yaptım kesınlıkle harıka sankı hastane degılde oteldesın hemsıresınden hasta bakıcısına temızlıkcısıne kadar super.sezeryan olarak yaptım bende dr.un kontrollerı 90lıra ayda 1 gıdıyosun.dogumda hastane ve dr.2000lıraya gelıyo normale gore pahalı ama bence degıyo...ınsallah aradıgını sende bulursun
Dr özel muaynehanesi var dr.dilek yağmurHangi dr ve hastaneye gittin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?