• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

istanbul anadolu yakası hastaneler

Asyam85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2011
155
3
46
39
İstanbul
slm arkadaslar.ben 4 aylık hamileyim cakmak erdem hastanesine gidiyorum fakat memnun degilim .
dogum icin onerebiliceginiz hastaneler varmı?doktor tavsiyelerinizi bekliyorum birde epidural sezeryan istiyorum hastane ucretleri hakkında bilgi sahibi olan varmı?

slm arkadaslar.ben 4 aylık hamileyim cakmak erdem hastanesine gidiyorum fakat memnun degilim .
dogum icin onerebiliceginiz hastaneler varmı?doktor tavsiyelerinizi bekliyorum birde epidural sezeryan istiyorum hastane ucretleri hakkında bilgi sahibi olan varmı?

canım bende ılk cakmak erdeme gıttım ama begenmedım cok dr. degıstırdım ama sonunda bı dr. buldumkı bence en tatlısı en ıyısı ıstedıgın saatte ara hep guler yuzlu.hastane olarakta dr.um medıcana ya gelıyodu dogumumuda orda yaptım kesınlıkle harıka sankı hastane degılde oteldesın hemsıresınden hasta bakıcısına temızlıkcısıne kadar super.sezeryan olarak yaptım bende dr.un kontrollerı 90lıra ayda 1 gıdıyosun.dogumda hastane ve dr.2000lıraya gelıyo normale gore pahalı ama bence degıyo...ınsallah aradıgını sende bulursun

canım umranıyede hospıtılyumda dogum yaptım dokdorumda hastaneın orda ozel muayene hanesı vardı reyhan topuz cok guzel ılgılendı ve dogumumdan hıc bırsey anlamdım dıyebılırım sana yarım saat sonra ayaga kalkıp yurum ben bıde sezeryan ıle dogum yapmıs bırısı olarak :D hastanede ılgıde cok guzeldı otele sankı geldım herkez benımle ve bebegımle ılgılenıormus gıbı bı havası vardı:D

İstanbul anadolu yakası hastaneler hakkında ben de bilgi istiyorum,bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim. Sadece doğum konusu değil, ben endokronoloji uzmanı da arıyorum ama hastane konusunda biraz takıntılıyım, hem iyi hem de uygun bir hastane arıyorum.Medicana hastanesini merak ettim,başka bilgi verebilen var mı? nasıl bir hastane,doktorların ilgisi nasıl?

HOSPITALIUM ÇAMLICA Dr.Mehmet Güçlü Ümraniyede gördüğüm en bilgili doktor.Elide çok hafif Sezeryanden ertesi gün ayağa kalktım.Tavsiye ederim.

saolun kızlar:) bende zaten medicana ile hospitilum arasında kararsızdım.dr. mehmet guclu yu forumda baya tavsiye eden var sanırım bende onu denicem bu ay.umarım bidaha dr degisikligine gerek kalmaz.:49:

bende sizin gibi ilk zamanlar çok doktor değiştirdim.erdemden başladım hospitalium kadar gittim hiç bir yeri beyenmedim çok bilmişlik tasladılar bana.. bende medipoldaki seval pata ya gittim kadın son derece titiz son derce ilgiliydi..sağolsun.tavsiye ederim ücrette uygun 35 tl muayane.dogum 2000 tl (sezeryan) falan. şunu unutmaki çok yogun olan doktor zamanla ilgisi azalır (bence):61:

bende 2008 medicanada doğum yapanlardanım memnunmuyum derseniz hayır sadece epidural konusunda iiler onun haricinde çokta ilgili diillerdi bence ve 2000 tl ödemiştim. Şimdi yine bebek bekliyorum üsküdar yunus emreye gidiyorum ama burdaki dr hiç bişey soylemio hep benim sorucamda anlatıcak epidural sezeryan istediğim içinde güvenemiyorum çok fazla. Bi umut medipol bide o hastaneyi denicem çocuk dr.larından çok memnunum umarım kadın doğum dr. iidir

canım öncelikle bebişin hayırlı olsun ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :nazar:
ben geçen sene mayıs ayında çamlıca medicana da doğum yaptım ve çok memnun kaldım ikinci bir bebek düşünürsem yine oraya giderim doktorumda çok iyi çok ilgiliydi hastane personelide iyiyidi ben tavsiye ederim sende en kısa zamanda karar ver bence canım doktor ve hastane seçimi çok önemli sonuçta önce kendi canını sonra en önemli varlığını teslim ediceksin

canım öncelikle bebişin hayırlı olsun ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :nazar:
ben geçen sene mayıs ayında çamlıca medicana da doğum yaptım ve çok memnun kaldım ikinci bir bebek düşünürsem yine oraya giderim doktorumda çok iyi çok ilgiliydi hastane personelide iyiyidi ben tavsiye ederim sende en kısa zamanda karar ver bence canım doktor ve hastane seçimi çok önemli sonuçta önce kendi canını sonra en önemli varlığını teslim ediceksin

aynen cnm saol hepimize sglıklı hayırlı bebisler nasip etsin allah. ben bugün hospiliuma gittim ve dr umuda buldum sanırım.mehmet guclu cok memnun kaldım.guleryuzlu cok dobra bi doktor.hstaneyide gezdim odaları gayet iyiydi.dogum ücretleride normal bana göre.bundan sonra ord devam edicem kısmetse.:49:

aynen cnm saol hepimize sglıklı hayırlı bebisler nasip etsin allah. ben bugün hospiliuma gittim ve dr umuda buldum sanırım.mehmet guclu cok memnun kaldım.guleryuzlu cok dobra bi doktor.hstaneyide gezdim odaları gayet iyiydi.dogum ücretleride normal bana göre.bundan sonra ord devam edicem kısmetse.:49:
Asyam merhaba.Doğum ücretleri ne kadar normal ve sezeryan öğrenebilir miyim?

Merhaba herkeze.. Bende 3 bucuk aylik hamileyim, medipol hastanesini dogum icin
cok onerdiler. Kontrollerime medipolde basladim ve medipolde devam ediyorum cok memnun
kaldim gercekten, temiz ve ilgili bi hastane. Doktorumdanda cok memnunum cok nazik cok iyi
bir bayan, Dr. Bahar Caglar. Muayene ucretleri 45.. Normal dogum 1100, sezeryan 1750
ve bunlar paket halinde hastanede kalma ve tetkikler paketin icine dahil.. Fakat bu parayi doguma yatiricagima ucak biletine yatirip yurtdisinda dogum yapicam... :16:

canım bende ılk cakmak erdeme gıttım ama begenmedım cok dr. degıstırdım ama sonunda bı dr. buldumkı bence en tatlısı en ıyısı ıstedıgın saatte ara hep guler yuzlu.hastane olarakta dr.um medıcana ya gelıyodu dogumumuda orda yaptım kesınlıkle harıka sankı hastane degılde oteldesın hemsıresınden hasta bakıcısına temızlıkcısıne kadar super.sezeryan olarak yaptım bende dr.un kontrollerı 90lıra ayda 1 gıdıyosun.dogumda hastane ve dr.2000lıraya gelıyo normale gore pahalı ama bence degıyo...ınsallah aradıgını sende bulursun
Merhaba hangi hastanede ve dr adi neydi ogrenebilirmiyi ben hamileyi ama dogum icin dr ariyorum

Hangi dr ve hastaneye gittin

Ya arkadaslar merhaba bende dogum yapacagim ama eren hastanesi kucukbakkalkoye gidiyorum filiz hani a fakat tam tesekkulu bir hastane degil kuvez bile yok ayrica dogum hikayesine izin vermiyorlar ilk bebegi m boyle seylere onem veririm hastane oneren varmi hem iyi hemde dogu cekimine izin verenler yardimci olurmusunuz lutfen

Back