Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe HazırlıkIstanbul Anadolu Yakası En Iyi Kadin Dogum Doktoru
Merhaba kizlar ben umraniyede oturuyorum. 12 haftalik hamileyim ama kendime iyi bi doktor bulamadim. Hep kontrollerimi saglicak bi doktor istiyorum. Onerileriniz neler ?
merhaba 10 yildir tek doktorum maltepe dragos bezmialem vakif hastanesinde kenan karacadır. Rahatlikla konuşup her şeyi sorabilir ve cevabini alabilirsiniz. Hastalarina çok özen gösteren bir doktor ☺
merhaba 10 yildir tek doktorum maltepe dragos bezmialem vakif hastanesinde kenan karacadır. Rahatlikla konuşup her şeyi sorabilir ve cevabini alabilirsiniz. Hastalarina çok özen gösteren bir doktor ☺
Cakmak erdem hastanesinde yasemin hanim var cok iyidir..birde bi arkadasim kadriye hanima gidiyo orda..arkadasimda memnun..biraz bekletiyolar sadece..cok fazla talep var cunku,onu bilerek gitmek lazim
Cakmak erdem hastanesinde yasemin hanim var cok iyidir..birde bi arkadasim kadriye hanima gidiyo orda..arkadasimda memnun..biraz bekletiyolar sadece..cok fazla talep var cunku,onu bilerek gitmek lazim
Olsun ya beklerim. Benim doktorum hic bisey soylemiyor. Bazi sonuclarim dusuk cikti umursamadi bile. Simdide cinsiyetini ogrenmek istiyorum ama kesin olmadan asla bisey soylemez biliyorum :) bende bi an once ogrenmek istiyorum :)
Bende Çamlıca Erdem’e gidiyorum Şükran hanıma , geçen senede medicana Çamlıca Ömer Faruk a gitmiştim . Doktorumdan çok memnundum şimdi kendine özel yer açtı , fiyatları arttı tabiki . Medicadan memnun kalmadım doğumları anlaşmalı medicanada yapıyor