İstanbul Anadolu Yakası (Düğün mekanları ve fiyatları)

sedali20042006

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2012
342
34
118
İstanbul
Selam kızlar.

Ben inşallah 2013 gelini olacağım da, ama şuan mekan araştırıyorum. zaten çok geç kaldık ve zor bulurum gibi geliyor.
Ama bana önerebileceğiniz mekanlar var mı ? Heybeliada'da, Divan Fenerbahçe, Hıdıv Kasrında, True Blue Fenerbahçede yapan var mı ?
fiyat paylaşımı olursa sevinirim.
Ben kız kulesini sordum, sormaz olaydım, fiyatı duyunca nutkum tutuldu
fatih tarafında oturanlar için sarnıç'ı önerebilirim. onların fiyatları uygundu.

Arkadaşım bende biraz araştırma yaptım aşağıda veriyorum. Belki faydası olur umuduyla;

sabancı öğretmen evi : yemek + limitli içki : 60 tl
nabizade konağı :yemek+limitsiz içki+süsleme+kamera+müzik : 80 tl
bambi garden : yemek+süsleme+kamera+müzik :75 tl
cemile sultan korusu :yemek+limitsiz içki: 125 tl
karayemiş tesisleri:yemek+limitsiz içki+süsleme: 90 tl
marma otel:yemek+limitsiz içki :90 tl
nanna restaurant :yemek+limitsiz içki+müzik :85 tl

Arkadaşlar merhaba,
Geçen yıl ben de sizler gibi düğün mekanı bulma konusunda çok zorlandım. İstanbul'un her yerini dolaştım diyebilirim. Teklifler aldım ve uygun bulduklarımı dolaştım. Sonuçta Sophia Çengelköy'de karar kıldık. Bir otel değil burası. Düğün salonu hiç değil. Ama gittiğim pek çok otele taş çıkartır. Gerçekten çok sistemli çalışıyorlar. Teknolojisi çok iyi. Ayrıca organizasyonla ilgili her şeyi onlar hallediyor. Benim dikkat etmeme imkan yoktu düğün sırasında ama annemler garsonlardan da çok memnun kalmışlar.

Arkadaşım ben de geçen sene bir yakınımızın düğünü için gittim Sophia Çengelköy'e. 2014 gelini olacağım. Tabi öyle olunca daha farklı bakıyorsun mekana. Gelinle damadın bir çıkışı vardı... Beni benden aldı. Yaklaşık 10 kişilik bir orkestra vardı ve gece bitene kadar kimse oturmadı. Kendi düğünüm için erken ama yine de görüşmek istedik. Bakalım hayırlısı...

Son düzenleme:

mekana baktım gerçekten çok iyi..ne fiyat aldınız acaba Sophia Çengelköy den?

canım ben de dün orayla görüştüm küçük salonu ayarlayacağız büyük ihtimalle seninki büyükte mi olmuştu küçükte mi? memnun kaldın mı?

Merhaba arkadaşlar, konu ile ilgili yazım nişan için fakat gittiğim mekanlarda düğün organizasyonları da yapılabilmektedir. Faydalanmanız için buraya da yerleştiriyorum. Herkese faydası olur umarım. Yazdıklarım dışında farklı mekanları gezmiş ve görmüş olanlarda lütfen üşenmeyip yazsınlar.

İnternetten araştırmalar yaptım yorumlara bakayım daha yararlı olur diyordum ama insanlar iki kelime yazmış hep. Yok ki şöyle uzun detaylı bir şeyler yazan. Sadece iki mekan ismi yazanlar ya çok kolay beğenmiş gezmemişler fazla (ne güzel imreniyorum öyle insanlara)ya da yazmaktan üşenmişler sanırım . Ama ben uzun uzun yazacağım okuyup faydalanmak isteyenlere katkısı olacaktır ve onlar için güzel bir harita olacağına inanıyorum. Keşke birileri yazmış olsaydı bende faydalanabilseydim.
Öncelikle belirteyim bu konuda aşırı derecede önem göstermiş olduğumdan yer konusunda belki okuduğunuzda “Ne beğenmez bir şeymişsin” diye tepkiler olabilir belki ama hayatımda sadece 1 günüm bu şekilde olacaksa en mükemmeli olmalıdır benim açımdan.
Yer bakmaya başlamadan önce çok hoş bir mekanda kahvaltıya gitmiştik erkek arkadaşımla. Adı Özsar, Kocaeli restaurantı ve İstanbul’da ilk yerini Ümraniye’de açmışlardı. Burada kahvaltı sırasında servisten, ürünlerden ve mekandan çok etkilenince hemen organizasyon için randevu talep ettik. Daha sonra randevulaştık ve çeşitli menü seçimlerinin ardından çok güzel bir fiyata 80 kişilik yemekli nişan olayını organize ettik. Toplamda 3200TL ye gelen bu yerde başlangıç 4 çeşit,2 çeşit ara sıcak, ana yemek (3 köfte,3-4 parça iri tavuk şiş,garni ve papates tabağı), nişan pastası ve sınırsız meşrubat ve süsleme dahil fiyatımızdı. Müzik için ise kendi bulduğumuz fasıl grubunu getirmeyi kabul ettiler.
Yine de birkaç yer daha bakalım dedik ve benim daha önceden beğendiğim hayalimde olan diğer mekan Çekmeköy Cappucino’ya gittik. Burada organizasyon artık yapılmadığını bildirdiler ve çıkıp gittik. Moralim bozulmamıştı çünkü Özsar mühteşemdi.
Biraz aşağıya indiğimizde Testi Rest. gördük. Burası organizasyon anlamında ve menüde çok sağlamdı. H.içi 65TL, Cuma ve h.sonu ise 90TL fiyat verdiler. Süsleme dahil değildi. Müzik için izin vardı fakat bütçe için aşırı olunca biz rotayı ÖZSAR Rest. çevirdik. Sözleşmemizi yaptık ve günümüzü aldık. Çok mutluyduk.
Derken aradan geçen 10 gün sonra firma yetkilileri erkek arkadaşımın ofisini ziyarete geldiler ve maalesef mekanın asıl sahibi ile sorun yaşadıklarını ve bu nedenle tabelanın indirildiğini söylediler. Verilen kaporaları iade ederek tüm organizasyonların iptal edildiğini söylediler. Bizimki nişandı belki evde de yapılabilirdi çok zor kalınırsa ama düğünü olan çiftlere çok üzüldük.
Bu moral bozukluğundan sonra böyle bir yer bir daha bulamayacağımızı söylemiştim ve dünya kadar yer gezdik hep bir şeyler eksik ya da sönük kadı ve maalesef beğenemedik.
İlk gezdiğimiz yer Çamlıca Tepesi’ndeki mekanlar oldu. Burada ilk gittiğimiz yer Desde Rest. İdi. Aynen daha önceki anlaşıpta işimizin bozulduğu rest. menüsünü kendilerine sunduk ve bize ite kaka birazda menüyü kırarak 45 TL kişi başı fiyat verdiler. Yalnız burada ki sıkıntı ise müzik olmamasıydı. Müzik için köşk diye tanımladıkları hoş fakat toplantı organizasyonuna ya da kına gecesine daha uygun olan bir alanı gösterdiler. Müzik içeride siz bahçe kısmında kalıyorsunuz ne kadar ses gelir, ne kadar eğlenceli olur belli değildi. Bu yüzden burasını da pas geçtik.
Ardından Bambi Garden’a gittik. Burada kokteyl menü 55TL, düğün menü ise 75TL idi (min 200 kişi olursa). Menü içeriği baya geniş fakat yine bize göre fiyat açısından çok geldi. Alanda çok büyüktü ve biz 80 kişi olarak burada çok komik küçük bir topluluk gibi kalacaktık. Tabi benim içime yine pek sinmedi ve burayı da pas geçtik.
Daha sonra Nagehan, Hacehan, Dilek Rest. dedikleri kısımlara geldik ve maalesef içeri bile girmedik. Çünkü mekanlar dışarıdan bakıldığında zaten tam bir fiyaskoydu. Bizim maalesef organizasyon için baktığımız, düşündüğümüz mekan tarzı kesinlikle bu şekilde olmadığından genelde herkese güzel gelen bu yerleri beğenemedik.
Bir sonraki gün gezeceğimiz yer Nakkaştepe idi. Burada NakkaşKebap Restaurant’a gittik. Menü süperdi gerçekten ve tanıdık bulduğumuz için kişi başı 50TL olarak anlaştık. Gelelim organizasyon yapılacak yere. İnternet sitesinde çok güzel teras kısmı görünüyordu ve burası olur hallederim oh be diye heveslenirken gösterdikleri alan düğün salonuna hafif benzer alt kısımdı. Benim hayaller fos oldu çıktı. Öyle bir alan istedikten sonra yer çoktu. Kaliteli bir yemek ve hizmet olacaktı ama bizim hayallerimiz fiyat olarak Özsar’da gayet uygunu bulunca minimumda ve hizmet, mekan ve kalite olarak ise maximumda olunca toparlayamadık kendimizi.
Buradan çıkıp Bridge Rest. Gittik orası ise 80 kişi için küçük bir alan gösterdi, süperdi tam olur burası umarım içimden diyordum ki yetkili bu alanda müzik olmadığını söyledi ve veda ettik buraya da.
Ardından MESST Cafe&Rest. gittik. Burası süperdi ama kişi başı 75TL’den başladığını söylediler. İndirim yapılmayacağını “Biz manzara satıyoruz açıkçası” dediler. Müzikte yoktu ve arkamızı dönüp çıktıııkkk.
Hafta içinde erkek arkadaşım Beylerbeyi Polis Evi ile görüştü. Burası yemek haricinde hafta içi organizasyon olursa 5000TL, hafta sonu organizasyon olursa 8000TL sadece kira parası alacağını bildirince bu tarz yerlerden direk vazgeçtik. (Öğretmen Evleri de aynı şekilde ve menü fiyatı 50TL’den başlamaktadır.)
Fenerbahçe TCDD tesislerini aradığımızda ise 75TL kişi başı menü fiyatı ile karşılaşınca gitmeye bile gerek duymadık.
Daha sonraki hafta ise gezeceğimiz yerler Maltepe sahildeki restaurantlar oldu. Nanna, üst kattaki canlı müzik bölümü için kişi başı 70TL istedi ve nişan pastası dahil değildi. Burada 80 kişi tüm alanı almadığından paylaşımcı gruplarla beraber olacaksınız dendi ve bu şekilde de hiç kendime özel bir an gibi hissedemeyeceğim için vaz geçtik. Ardından Maria’nın Bahçesi’ne gittik. Burası tamamen deniz mahsülleriydi ve cumartesi için organizasyon almadıklarını söylediler.
Buradan çıkıp Wonderland Rest. gittik. Burada düğün alanları özellikle açık alan iyiydi, idare eder bir şekildeydi ama yine 80 kişi için tahsis edemeyeceklerini, ancak teras kısmı olabileceğini söylediler. Teras kısmına çıktığımızda ise kendilerinin bile kullanmadığı bir ev balkonundan daha büyük bir alandı. Bakımsız ve yine atmosfer olarak nişan organizasyonuna uygun bulamadığım bir yerdi. Menü Ordövr+Ara sıcaklar+Ana yemek+Pasta+İçecek 45TL kişi başı, süslemeler içinde arkadaşları görürsünüz artık dendi. Fiyat iyi idi ama yine mekan maalesef benim için hoş değildi.
O sırada tabi genelde ocakbaşı restaurantlar da vardı fakat girmeyi bile düşünmedik.
Bir sonraki hafta düğün.com adresinden baktığımız yerleri gezmeye başladık. İlk önce Ümraniye’ye yakın olan Rüya Bahçe’ye gittik. Burası dekorasyonu ve sundukları menü ile gayet iyiydi. Beğenmiştim ve moralim biraz daha düzelmişti fakat alan yine çok büyük ve 80 kişi için gün alsak bile eğer o güne 200 kişi gelirse bizi mekanın daha yukarısında yine ormanlık alan içindeki küçük alana götüreceklerini söyleyerek oraya doğru bakmaya götürdüler ve burasının gayet uygun olabileceğini söylediler. Ama ilk baktığımız anda süsleme yapılmadığı için kafamda canlandıramadım ve yetkili bayan 2 hafta sonra cumartesi bir organizasyon olacağını o zaman gelip karar verebileceğimizi söylediler. Aradan 2 hafta geçti gittik ve ben çok şaşkınlığa uğradım çünkü alan normal tahta sandalye ve masa ile donatılmış, asıl düğün alanındaki masa ve sandalye süslemeleri, o güzellik yoktu. Meğer nişan yapacak çift bizim gibi düşünmemişler o şekilde çok sıradan bir şey yapmışlardı. Burada ablamda bize eşlik etti bakmaya ve mekan maalesef nişan için sönüktü vazgeçtik.
Oradan çıkarken yol üstünde NakkaşKebap çekmeköy gördük. İçeri bir girip bakınca teras katı gayet hoşuma gitmişti zaten fiyat konusunda da bizim indirimimiz mevcuttu fakat yetkili kişi burada müzik izni olmadığını site alanı olduğu için yasaklandığını belirtti ve alıştığım gibi moralim bozulmadan çıktım.
Ardından hafta için internetten bakınırken Ataşehir’de Manji Rest.&Cafe gördüm oraya gitmek istedim. Randevulaşma sonrası gittiğimizde yetkili ve çalışanlar gayet disiplinli mekanı organize etme konusunda çok hevesli ve düzenliydiler. Havuz başına bir bakın ama size asıl göstermek istediğim teras katımız dedi. Oraya çıkınca gerçekten havuzbaşından vazgeçtik. Daha sonra menü ve süsleme için görüştük. Toplamda 55TL olarak bir fiyat verildi ve 1 hafta düşünme süresi istedik.
Düğün.com adresinden ise dönüşler olmuştu. Bunların arasında Karayemiş Tesisleri vardı. Menü yine düşündüğümüz gibi ve 50TL pazarlıksız haliydi. Oraya gittiğimizde havuz başını gösterdiler ve 80 kişi için yaparız dediler. Anca yukarıdan havuz başına bakınca 80 kişi küçücük kalıyor ve bir yan organizasyon için süslenmişken bir yanda sabahtan kalma şezlonglar diziliydi bu çok canımızı sıktı. Daha sonra üst katta Şimal barımız var oraya bakın dediler. Çıktık ve gerçekten salon olarak çok hoşuma gitti de bize göre büyük olunca vazgeçme durumunda kaldık.
Yol üstünde ilerlerken Ünlüer Rest. organizasyon olduğunu gördük ve içeri girdik. Daha sonra yetkili geldi menüleri uzattı. Böyle bir restaurantın menüsünün zayıf olması beklenemezdi ve menü kişi başı 55TL ile 60TL idi. İndirim yok ve süsleme dahil değildi. Haliyele vazgeçtik. Zaten aklımız hala Manji’deydi. Uzun uğraşlar sonrasında içimize sinen tek yer olmayı başarmışlardı.
Bir sonraki gün ise internetten bakınırken Maltepe Pinhan Rest. gördük ve aradık. Telefonda verilen fiyat 40TL-60TL arasıydı. Hemen atladık gittik. İki adet salon ve bir teras katını bize gösterdiler. Tabi Teras katı içimizi aldı götürdü çok süperdi fakat müzik yoktu, Trio vardı buda eğlence ve kutlamadan ziyade bir yemek keyfi gibiydi ve benim için maalesef seçilecek gibi değildi. Diğer salonlardan 80 kişilik olana biraz olabilir gözü ile baktık ve yetkili ile fiyat konuşmaya başladık. Bize telefonda 40TL dediği menüyü beğendik gayet güzeldi. Ordövr+arasıcak+Ana yemek+tatlı vardı. Tatlıyı tabiki pasta seçecektik ve birazda pazarlık yaparak uygun bişeyler olacağını düşünüyorduk ki yetkili bize onlar restaurant menüsü size onu vermeyeceğim ziyafet menülerine bakmanız lazım dedi ve onlar ise 55TL’den başlıyordu. Süsleme işin içine daha girmemişti oda en az kişi başı 5TL’den başlıyordu. Pazarlık ederek 53TL’ye indirdik. Müsaade istedik düşünme süresi için ve çıktık.
Çıkınca kendi aramızda tabiki buranın kapalı salonunu seçeceğime güzel havuzlu manzaralı teras katı olarak Manji’yi seçeriz dedik ve ayrıldık.
Club Torch’u da aradık menü 55TL ama alanların biri 250 kişilik diğeri sanırım 800 kişilikmiş, bizi alacakları yer kapalı alan olacağını belirttiler direkt vazgeçtik.
Burdan eve doğru çıkarken ÖZSAR’ın orda bir geçelim mi diye düşündük ve geçtik. Baktık başka bir tabela ile yakında hizmetinizdeyiz yazıyor. Hemen oranın başka şubesini aradık konuştuk. Genel konseptimizde müzik yok büyük ihtimal burada da olmayacaktır ama toplantıda ben bunu dile getireceğim tekrardan sizle görüşelim dediler. Açılışları 29 Haziran’da olacağından bekliyoruz ve konuşmaya gideceğiz. Umarım olur diye dualar ediyoruz ama aslında olmayacağı belli de naparsınız işte umut denilen şey mantığı dinlemiyor.
Bunun dışında not ettiğim ve bakacağım yerler var. Sizlerle bunları da paylaşıyorum,
Angel Mercan-Tuzla
Kanatçı Maltepe-Bahçesi hoş gözüküyor
Bizim Bark Country –Havuz & Bahçe hoş gözüküyor
Leonardo-Polenezköy
FeyziKeyf - Kavacık
Beykoz Korusu-Yer yok ama erken davranılırsa fiyat da çok iyi mekan da
Khalkedon (True Blue)- Beğenmiştik menü fiyatı da uygun ama bu yıl itibarıyla organizasyon yapmayı kaldırmışlar.

Merhabalar ,
Düğün mekanı olarak şiddetle Küçük Çamlıcadaki Dilek Restaurantı tavsiye ediyorum,
Yer konum itibari ile fiyatları oldukça başarılı buldum, İstediğiniz gibi bir düğün yapabiliyorsunuz ....
Bir görün derim ,
Çamlıca Dilek Restaurant - Çamlıca Düğün Mekanları - Çamlıca Dilek Restaurant - Çamlıca Düğün Salonları, Düğün Mekanları - 0216 325 59 54

Bridge rest ne fiyat verdi, ve nerler dahildi cnm ?

Sophiadan fiyat alabildiniz mi, ben de orda yapmayı düşünüyorum.
Düğün mayıs olacak

Mönü 1 70TL+KDV Mönü 2 80TL+KDV Mönü 3 85TL+KDV Mönü 4 95TL+KDV Mönü 5 100TL+KDV Kokteyl Resepsiyon 55TL+KDV Kokteyl Prolonge 155TL+KDV

modern düğün salonu havasında ve içkisiz bir yer olarak pahalı bence

Son düzenleme:
Bridge rest ne fiyat verdi, ve nerler dahildi cnm ?

Bridge restaurant.da 80 kişi olduğumuzdan dolayı bana gösterdikleri alan düğün yapılan alanın dışındaydı. Başka bir bölümde bulunan yerlerden birini gösterdiler ve orası için de canlı müzik koyamayacaklarını belirtmişlerdi.

Menü fiyatını sorduğumuzda ise 90TL'den başladığını belirttiler bizde çok fazla olduğu için detay sormadan çıktık. Eğer bütçen var ise görebilirsin.

Merhaba bayanlar,

Daha önce nişan yeri bakmakla uğraşırken sizlere baya uzun ve detaylı bir şekilde gezdiğim yerleri, fiyatları ve diğer detaylarını yazmıştım. Sıra geldi düğün için gezdiğim yerlere. Öncelikle nişan için gezerken baya tecrübe edindiğim için bu sefer ki gezime daha büyük olabilecek kır mekanlarından başladım. Nişan 80 kişi için gezerken kır mekanlarının çoğunu es geçmiştim. Kır mekanları denildiğinde Anadolu yakasında akla gelecek yerler en çok Polenezköy'de bulunmaktadır. Eğer bütçe sıkıntısı yaşamıyorsanız bu bölgeden başlamanızı öneririm. Bütçe sıkıtısı olan arkadaşlar salon tercihinde bulunabilirler. Bizde de bütçe sıkıntısı vardı fakat ben asla salon istemiyordum ve fönlüme göre olması için dua ediyordum :) İlk önce internetten bir çok kır düğünü yapılacak yerleri araştırdım. Bunlar şu şekilde

1-Maltepe Gold Country Park
2-Maltepe Düğün Çifliği
3-Ayşe Teyze Bağ Bahçe
4-Nabizade Konağı Kadıköy
5-Leonarda Polenezköy
6-Beyaz Bahçe Polenezköy
7-Green House Garden Park
8-Cavidan Hanımın Çiftliği
9- Mihribat Korusu
10-İstanbul Yelken Klübü
11-Bahar Country

İlk önce telefon ile fiyat almaya başladık. Kokteyl olması maddi açıdan bizi zorlamayacağını düşündüğümüzden dolayı kokteyl fiyatları soruyorduk. Yukarıda ki mekanlardan kokteyl menüsü 50 TL'den başlayanlar 5.,6.,7.,9.,10. ve 11. yerler olduğundan görmeye gitmedik bile.

İlk önce gittiğimiz yer Maltepe Düğün Çiftliği oldu. Buranın çok güzel karşılama alanı, bahçesi ve düğün için ayrılan bir yeri var. Süslemeler ise artık alışık olduğumuz modellerde olduğundan detaylı resimleri ile göze çok hoş görünüyordu ve ilk gireceğim yeri beğeneceğim aklıma bile gelmezdi. Nişanda bu konuda çok çekmiştim ve her yerde genelde eksik kalan şeyler oluyordu (Nişanımı yaptığım Feyzi Keyf hariç :) )

Size Düğün çiftliğinin menüsünü belirtecek olursam şöyle;

KOKTEYL MENÜ (Süsleme Dahil) - KİŞİ BAŞI: 29 TL
Tatlı Kuru pasta ( 3 çeşit )
Tuzlu Kuru pasta ( 3 çeşit )
Düğün Pastası
Soğuk İçecek Çeşitleri

MENÜ 1 (Süsleme dahil) - KİŞİ BAŞI: 43 TL
Serpme Salata
Piliç Kavurma
Garnili Pilav
Soğuk İçecek Çeşitleri

MENÜ 2 (Süsleme dahil) - KİŞİ BAŞI: 49 TL
Serpme Salata
Çoban Kavurma
Garnili Pilav
Soğuk İçecek Çeşitleri

* Menüler, kişilerin istekleri doğrultusunda çeşitlilik gösterebilir.

Mekan resimlerine internetten bakabilir ve hatta ziyaret edip görebilirsiniz. Kır konsepti isteyenler için güzel bir mekan. Pazarlık yapılarak indirim sağlanabilir fakat artık Ramazan ayı yaz mevsimine denk geldiği için mekanlar çok fazla güzellikler yapmıyor. Bizim maddi açıdan tercih edebileceğimiz menü kuru pastalı menü idi ve 1TL kişi başı indirim verdiler.

Mihribat Korusu'na gelince gerçekten çok güzel bir mekan. Beğenmeyen yoktur herhalde. Biz mekana gidip göremedik çünkü telefon ile aldığımız teklif yüksekti bu nedenle sadece menüsünü bildiriyorum. Menü şu şekilde;

ALTIN-ZÜMRÜT-ELMAS seçenekleri ile kişi başı fiyat şu şekilde; 80TL-150TL-160TL. Kişi sayısına ve h.içi-h.sonu gündüz olmasına göre fiyatlar değişmektedir. Fakat bu değişim kişi başı 10TL gibi olmaktadır.

Gelelim İstanbul Yelken Klübü'ne. Evet burası da gerçekten muhteşem fakat menüleri de bir o kadar pahalı. Şu şekilde;

KOKTEYL MENÜ
CİPS
ÇEREZ
HAVUÇ SALATALIK SÖĞÜŞ
BEYAZ PEYNİR(KÜRDANLIK)
KOKTEYL ZEYTİN
SOĞUK KANEPELER (4 ÇEŞİT)
GRAVYER PEYNİRLİ
JAMBONLU
ROKFOR PEYNİRLİ
SOMON FÜMELİ
ALABALIK FÜMELİ
FISTIK EZMELİ
ZEYTİN EZMELİ
ANÇUEZLİ
ARA SICAK (4 ÇEŞİT)
SİGARA BÖREĞİ
ÇİN BÖREĞİ
MANTARPANE
KARİDESPANE
PİLİÇ ÇÖP ŞİŞ
SOYALI PİLİÇ
KAŞARPANE
KROKET
SALATA (3 ÇEŞİT)
DÖNER-PİLAV VEYA ÇOBAN KAVURMA PİLAV
YERLİ İÇKİ / LİMİTSİZ İÇKİ :90.00 TL

ZİYAFET MENÜ 1
Başlangıçlar
Yaprak Sarma
Nar Ekşili Acılı Ezme
Fıstıklı Beyaz Peynir
Salatalık İçersinde Közlenmiş Patlıcan Salatası
Mısır Koçanına Sarılmış Somon Füme
Dere Otlu Fava
Domates Üzerine Haydari
Enginar
Mantarlı Ispanaklı Krep Domates Sos İle
Akdeniz Salatası
Mantarlı Fileminyon Patlıcanlı Pilav Ve Sebze Eşliğinde
Mevsim Meyveleri
Davet Fiyatlarımız: İçki Hariç 90.00 TL / Limitli İçki 110.00 TL / Limitsiz İçki 125.00 TL

Sanırım diğer menüleri yazmam gerekmez :) En uygunu bu şekilde başlıyor.

Herşey gerçekten güzel, menülerde iyi ama malesef bütçeleri çok zorluyor. Dediğim gibi Ramazan ayı'nın yazı bölmesi de neden oluyor bu fiyatlara.

Gelelim Nabizade Konağı'na. Ben burayı hiç istemiyordum çünkü hiç düğün yapılacak bir yer gibi gelmiyordu. Evet fiyatları uygun ve çok merkezi bir yerde ama baya eksik kalıyor düğün için. Belki kına ya da doğum günü gibi şeyler burada olabilirdi. Burası bize yakın olduğu için gidip görelim de dedik. Bahçe kısmını internetten de görebileceğiniz gibi küçük ama 300 kişilik kapasite olduğunu söylüyorlar. Tıkış tıkış bir şey olacak yani. Seçenler herhalde menü fiyatının uygunluğundan seçiyorlardı. Bahçe kısmına çıktık bir de ne görelim, bahçeyi cam bölme ile kaplamaya başlamışlar yani kış bahçesi yapmaya başlamışlar.Tadilattaydı ve bu düğün konsepti için tam bir fiyasko. Yani kibarca düğün olayına son verdik demişler. Ardımıza bakmadan çıktık. Benimde muradım olmuş oldu :) Fiyatlar ise şöyle;

KINA MENÜ
Beyaz Peynir
Kısır
Taze baharatlı Patates
Börek
Z.Dolma
Midite Köfte
Amerikan Salata
Domates&Salatalık
Shot bardakta chocolate mousse ve sınırsız meşrubat
KİŞİ BAŞI:25 TL (Süsleme ve müzik dahil)

KOKTEYL 1
Kanapeler
Tartoletler Tuzlu (Çerkez tavuğu, acılı ezmeli)
Kürdivite
Çerez
Midite Köfte
Muska Böreği
Tatlı-Parfe
Sınırsız Meşrubat: 25TL
2 Kadeh Yerli İçki: 38TL
Sınırsız Yerli İçki:57TL
Min.300 kişi için geçerli

BAHAR COUNTRY ise 95TL'den başlıyor. Herkes rahatça internetten mekanı görebilir. Anlatmadan geçiyorum.

MALTEPE GOLD COUNTRY PARK'a gelecek olursam burası da gerçekten çok güzeldi.3 çeşit (yanlış hatırlamıyorsam opsiyonları var), mekanlar gerçekten kır konsepti için çok hoş ve kır mekanının birde deniz manzarası var ki çok güzeldi. Burada direk Kokteyl yapacağımızı belirttik ve bize aynen düğün çiftiliğinin kuru pastalı menüsünü 40TL'ye verebileceklerini bildirdiler. Burada h.sonu gündüz yaparsak menüyü 30 TL'ye verebileceklerini de söylediler. Bizde bir düşünelim dedik ve çıktık.

Daha sonra ki gün ise Polenezköy tarafına geçelim dedik ve AYŞE TEYZE BAĞ BAHÇE'ye vardık. Burasının bahçe kısmı gerçekten ferah ve güzel, yetkili kişi bize menüyü verdiğinde kokteyl yapacağımızı bildirdik. Kokteyl 1 menü 25TL idi ve birde Hafif Yemekli Menü gördük bu da 35 TL idi. Uzun yapılan konuşmalardan sonra kararımızı burada kıldık ve Hafif yemekli menü ile düğünümüzü 15.06.2014 günü yapmak için yerimizi aldık :) Cumartesiler doluydu bize de bu gün düştü. Menüde 4 ara sıcak, tavuk güveç&patates(hardal soslu)&bademli pilav bulunan güzel bir tabak ve düğün pastası yerine ise dilim dondurma tercih ettik. Süslemeler ise ayrı bir güzeldi, bunu video çeki,mlerinde izlettiler ve ayrıca ilgilenen kişi gerçekten çok mükemmel biriydi. Darısı başınıza kızlar :)

Benimde bu sene düğünüm ve anadolu yakasındayım yaklaşık bir ay önce ayarladım mekanı ve adı geçen tüm mekanları araştırdık. Sophia çengelköy kişi başı 60 tl dedi ama ben çok erken gittiğim için 2013 fiyatlarına tabi olacaktım. Ayrıca bu seneki süslemeleri değiştirmiş ve muhteşemdi şayet kır düğününü bu kadar istemeseydim kesinlikle burada yapardım düğünümü...

arkadaşlar ben bugün nabizade konağı ile görüştüm 200 kişi+ video+ müzik için 6 bin lira dediler. çok sıcak bi karşılama vardı. ayrıca yaz döneminde kışbahçesinin camekanlarının hepsinin kalkacağını söylediler. zaten büyük bir düğün istemiyorum kutlama olsun diye düşünüyordum hep. bütçeme de çok uygun. ama yorumlar kafamı karıştırdı.

acaba fiyat ne kadardı söyleyebilir misiniz

Merhaba Kızlar,
Anadolu yakasında Divan Asia Pendik Hotelde düğün yapmak istiyoruz. Daha önce bu mekanda evlenen bize tavsiyeleri olan var mıdır?Mekanla ilgili bilgi alabilirsek çok seviniriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…