Merhaba Öncelikle sağlıklı bir şekilde yavrunu kucağına alırsın inşallah, arkadaşım delta hastanesinde doğum yaptı Erkekti dokturu adını tam hatırlamıyorum ama çok iyi olduğunu söylemişti.küçükyalı delta ve kartal umut hastanesi arasında kaldım sizce hangisi daha iyi.?
ben iki doğumumu delta hospitalde yaptım.. merak ettiğinizi sorabilirsiniz..küçükyalı delta ve kartal umut hastanesi arasında kaldım sizce hangisi daha iyi.?
Hangi semtteydi acaba memorial.?memorial dilek öcala gidiyorum gayet güler yüzlü ilgili bir bayan.. ultrasonda her şeyini didik didik anlattı bana öyle bir şey talep etmediğim halde.. her sorduğuma güler yüzlülükle cevap veriyor. dahası kartında cep nosu var watsupdan istediğim zaman sorumu sorabiliyorum. hatta gece bir sıkıntın olursa msjla uğraşma duymayabilirim mutlaka ara demişti.. kısacası eğer memorial düşünüyorsan bu dokoru öneriyorum.. hastaneyle ilgili çok fazla deneyimim yok ama bir kere orada serum aldım oradaki ekip de gayet ilgili, güler yüzlü ve tecrübeliydi.. umarım sonradan bir sıkıntı yaşamam..
ataşehirHangi semtteydi acaba memorial.?
Tesekkur ederim HArp henuz hamile degilim ama her an olabilir simdiden arastirmalara basladim:) atasehir civarindayim bu bilgiyi aldigim iyi olduataşehir
Tesekkur ederim HArp henuz hamile degilim ama her an olabilir simdiden arastirmalara basladim:) atasehir civarindayim bu bilgiyi aldigim iyi oldu
Aa harikasin dogum fobisi olan biri olarak bu bilgilere cok ihtiyacim olacak mutlaka yaz unutma:)tamam o zaman mayıs gibi doğururum ben o zaman tekrar sorarsın bana ayrıntılı anlatırım negatif pozitif herşeyi :)
ben delta hospital reyhan topuza gidiyorum umut hastanesinede gittim bence gereksiz muayene farkı ödeme delta hospitalde 3 arkadaşım doğum yaptı gayette memnun kaldılar ...küçükyalı delta ve kartal umut hastanesi arasında kaldım sizce hangisi daha iyi.?
Sen bana hatırlat mutlaka unuturum o cümbüşün içinde :)Aa harikasin dogum fobisi olan biri olarak bu bilgilere cok ihtiyacim olacak mutlaka yaz unutma:)