İstanbul anadolu yakası doğum için hastane doktor tavsiye

milkam

Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2014
15
26
34
Merhaba arkadaşlar, ben istanbul anadolu yakasında ataşehirde oturuyorum. bu civarda kadın doğum için hastane ve doktor arıyorum. Bana kimleri tavsiye edebilirsiniz. Kadıköy şifada takibimi yaptırmak istiyordum ama en son çıkan bebek karışma haberinden dolayı tereddüt ediyorum. Başka önerileriniz var mı? Yardımcı olursanız memnun olurum.

ben central hospitale gidiyorum kozyatağında. tüm drlarıgayet iyi. anne bebek dostu hastane. gayet memnunum.

merhaba, memorial ve yeditepeyi bende merak ediyorum .. Ben de atasehir veya kadıkoyde bir hastane bakıyorum hala karar veremedim.. şifa hakkında çıkan haberler can sıkıcı.. bir gelişme var mı arayışlarınızda ? Bilgisi olan yakınlarda doğum yapan ve karar veren arkadaşlar yardımcı olursa çok iyi olur..

küçükyalı delta ve kartal umut hastanesi arasında kaldım sizce hangisi daha iyi.?
Merhaba Öncelikle sağlıklı bir şekilde yavrunu kucağına alırsın inşallah, arkadaşım delta hastanesinde doğum yaptı Erkekti dokturu adını tam hatırlamıyorum ama çok iyi olduğunu söylemişti.

bende ataşehirde oturuyorm ßen ilk doğumu mu üsküdar yunus emre hast yaptım çok memnun kaldım 2. sinde ilk oraya başladım sonra trafik çilesnden dolayı ümraniye sur hast devm ettim dr beğenmedim ataşehr de doruk tıp merkezine gtmeye başladımki gitmez olaydım kontroller orda doğumu hasanpaşa çağıner hst yaptım erken doğum yaptm ben bebeğimi kaybettim hep ihmaller sonucu hast seçerkende dr seçerkende lütfen dikkatli ol Sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alman dileğiyle

memorial dilek öcala gidiyorum gayet güler yüzlü ilgili bir bayan.. ultrasonda her şeyini didik didik anlattı bana öyle bir şey talep etmediğim halde.. her sorduğuma güler yüzlülükle cevap veriyor. dahası kartında cep nosu var watsupdan istediğim zaman sorumu sorabiliyorum. hatta gece bir sıkıntın olursa msjla uğraşma duymayabilirim mutlaka ara demişti.. kısacası eğer memorial düşünüyorsan bu dokoru öneriyorum.. hastaneyle ilgili çok fazla deneyimim yok ama bir kere orada serum aldım oradaki ekip de gayet ilgili, güler yüzlü ve tecrübeliydi.. umarım sonradan bir sıkıntı yaşamam..

Hangi semtteydi acaba memorial.?

Tesekkur ederim HArp henuz hamile degilim ama her an olabilir simdiden arastirmalara basladim:) atasehir civarindayim bu bilgiyi aldigim iyi oldu

tamam o zaman mayıs gibi doğururum ben o zaman tekrar sorarsın bana ayrıntılı anlatırım negatif pozitif herşeyi :)

tamam o zaman mayıs gibi doğururum ben o zaman tekrar sorarsın bana ayrıntılı anlatırım negatif pozitif herşeyi :)
Aa harikasin dogum fobisi olan biri olarak bu bilgilere cok ihtiyacim olacak mutlaka yaz unutma:)

küçükyalı delta ve kartal umut hastanesi arasında kaldım sizce hangisi daha iyi.?
ben delta hospital reyhan topuza gidiyorum umut hastanesinede gittim bence gereksiz muayene farkı ödeme delta hospitalde 3 arkadaşım doğum yaptı gayette memnun kaldılar ...

Aa harikasin dogum fobisi olan biri olarak bu bilgilere cok ihtiyacim olacak mutlaka yaz unutma:)
Sen bana hatırlat mutlaka unuturum o cümbüşün içinde :)
Doğum fobin de olmasın bu dünyanın en güzel şeyi :)

Ben central hospital gidiyorum,dr figen hanıma çok memnunum,zaten arkadaşım geçen sene burada doğum yaptı hem hastaneden hemde dr dan çok memnun kaldığı için tavsiye etti bana :) aynrn bende tavsiye ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…